edi Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Vestita urcare de la Paducel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 e f misto urcarea aia .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 acum are o mare groapa pe mijloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 acum are o mare groapa pe mijloc de ce ? a dat cu tunu .. ? ca sa nu se mai poate urca !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Mobra face toata treaba singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 Mobra face toata treaba singura Se prea poate, eu am incercat cu KTM-ul si habar nu are sa urce panta aia.Si mi-a ars si pantalonii cand il ridicam dupa ce a cazut pe urcarea aia. Da stai linistit, l-am vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 sigur theBD - mobra face totul. Pilotul doar trage de gaz si spera sa faca urcare. Acu cu motor nou ai inceput sa repostezi la coltul enduristilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Omu' glumea, nu vă mai inflamați atâta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 sigur theBD - mobra face totul. Pilotul doar trage de gaz si spera sa faca urcare. Acu cu motor nou ai inceput sa repostezi la coltul enduristilor? pai zic io ca am redevenit posesor de motor de enduro, pana la stadiul de endurizd, asa ca tine, mai am de invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 de ce ? a dat cu tunu .. ? ca sa nu se mai poate urca !! urcarea aia am facut-o prima oara' coborire......dar m-am cam uitat la ea cand a fost sa o urc......Dar acum dupa' ani si ani .....hehehehe.......este tot destul de grea.....dar merge......avem acolo niste pietre dichisite in ea dar mergeeee..!! este o urcare care se face destul de usor dar nu din sha....!!! kilo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) a scos kilo nasu' Editat Martie 16, 2009 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 a scos kilo nasu' sti ca eu sunt in umbra' akolo ....si privesc tot.....asa se fura' meserie...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 oi fi furat tu, da poate de la altii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 oi fi furat tu, da poate de la altii.... furam de la toti care au ce sa arate...man..! kilo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 sigur theBD - mobra face totul. Pilotul doar trage de gaz si spera sa faca urcare. Acu cu motor nou ai inceput sa repostezi la coltul enduristilor? nu stii ca din fotoliu cu berea in mana dreapta si cu ochii lipiti de monitor poti "face" orice urcare?? ia incearca sa vezi ca reusesti!...mai ales daca ai si motor nou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 nu stii ca din fotoliu cu berea in mana dreapta si cu ochii lipiti de monitor poti "face" orice urcare??ia incearca sa vezi ca reusesti!...mai ales daca ai si motor nou.. ...ahh...cum am putut gresi??...scuzeee, cu "simintili" si vinul de cricova.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ...ahh...cum am putut gresi??...scuzeee, cu "simintili" si vinul de cricova.. incerci sa fii amuzant sau ceva asemanator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 furam de la toti care au ce sa arate...man..! kilo Kilo....cand te vedem la o etapa de campionat national...? Deja imi doresc sa te cunosc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate