ch-g Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Asfalt uscat! Ne vedem maine! A.M.R. O zi! Tovarasi astazi am aflat si eu. E foarte din scurt dar posibilitatile de a fi prezent sunt mari. Sa vad cum ma organizez.Poate mai reusesc sa aduc ceva Constanteni la munte, desigur cu "umbre". Vreau toate informatiile posibile avand in vedere ca nu am timpul necesar sa ma uit peste toate cele scrise, si cred ca intelegeti asta, asa ca ma bazez pe voi. Pentru cateva umbre in plus, sau poate doar pentru una. Astept raspuns si ma pun calare pe telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) Tovarasi astazi am aflat si eu. E foarte din scurt dar posibilitatile de a fi prezent sunt mari. Sa vad cum ma organizez.Poate mai reusesc sa aduc ceva Constanteni la munte, desigur cu "umbre". Vreau toate informatiile posibile avand in vedere ca nu am timpul necesar sa ma uit peste toate cele scrise, si cred ca intelegeti asta, asa ca ma bazez pe voi. Pentru cateva umbre in plus, sau poate doar pentru una. Astept raspuns si ma pun calare pe telefon. Salut. Ai PM cu link-urile catre datele de care ai nevoie. Toate cele bune, Radu. Editat Mai 21, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HotRaider Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 ADUNAREA UMBRACI! TIME TO RIDE! MAINE SEARA FOC DE TABARA BAUTURA ROCK SI DISTRACTIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 D-DAY Ne vedem la Rasnov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 D-DAY Ne vedem la Rasnov! Ne primiti si dupa ora 00:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 BUZAUL E PE DRUM! NE VEDEM DESEARA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 24, 2009 Autor Share Postat Mai 24, 2009 SUUUUUPPPPPEEEEEERRRRRR TARE FRATE!!!!!!!a fost un weekend super fain alaturi de prieteni noi care sper sa ii vad curand la cj sau la alte intruniri....bere,vin,tuica,gratare si "mici", muzica buna si distractie...revin cu poze in seara asta sau maine.Multumesc tuturor celor care au venit. RESPECTE SI ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HotRaider Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 (editat) FOARTE FOARTE TARE!!!!!!! MULTUMIM CELOR CARE AU AJUNS IN CELE DIN URMA SI ALATURI DE CARE INTRADEVAR A FOST O SUPEEEEEEEER DISTRACTIE!!!!!!!! BAUTURA A CURS DE VINERI PANA AZI DIMINEATA. AU FOST 3 ZILE DE VIS!!!!! @dimmule ce ai facut cu cheile tata? tot drumu m-am gandit...le-ai gasit? unde erau? SA INTELEG CA MUZICA A FOST BUNA LA CONSERVA MEA?!?!?!? ABIA ASTEPT SA VA REVAD BAIETI, RESPECTE SI ASFALT USCAT!!!!! O SA URMEZE SI O SERIE DE POZE Editat Mai 24, 2009 de HotRaider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 24, 2009 Autor Share Postat Mai 24, 2009 trajni in ele chei...au cazut cand am pus bagajele in masina la cecilia si au intrat sub roata frate...am crezut ca acolo raman cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Multumesc tuturor celor care au venit (buzau, prahova, alba, constanta s.a.) atat la rasnov cat si la brasov. - Respect! O adunare mica dar plina de viata si de prietenii noi. See ya next time, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Ai uitat TM, da-i de inteles, n-am fost cu Shadow. Felicitari tuturor, sper c-ati ajuns fiecare cu bine acasa. Foarte misto si adunarea din BV - e binevenit un astfel de "concurs", nota bene organizatorilor. Revin cu poze, dupa ce beau o cafea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Ahoi! Poze Poze....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Nu pot sa spun decat RESPECT! Sper ca v-ati simtit bine (eu unul m-am simtit super) si totodata ca ne vom revedea si la editiile ce vor urma . Super oameni, super atmosfera. Toate cele bune! Radu. P.S. O sa fac eu un topic de poze la "Fotografii de la intalniri moto". Va rog sa postati acolo pozele. O sa vin si eu cu poze cel mai probabil diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Va invit sa puneti pozele si filmuletele aici: /index.php?showtopic=367230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoreta1977 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 beton de beton.dupa 66 de opriri am ajuns in CT,urat oras,deja ma gandesc la Cluj. salutari tuturor.nu intreb daca ati ajuns cu bine ca sunt sigur de asta(inclusiv Ovidiu cu cablu lui de ambreiaj) ne vdm la Cluj. asfalt uscat si "pasarica" umeda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HotRaider Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Din cate tin minte baietii din buzau si constanta au mai avut aparate la ei...poate vedem si ceva poze nu? @Gelule te-ai trezit tata?!?!??!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 @Gelule te-ai trezit tata?!?!??!?! Din ce ? Eu asa sunt din nascare. Nimic de trezit la mine. Salutari tuturora, si cu putina rabdare am sa si va arat poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 O intalnire cat se poate de dezorganizata care a iesit foarte reusita: domnite si domni de voie buna, darnici atat la vorba si cat si la paharel ... ca sa nu mai pomenim de palincutza aia de caise Sa speram ca amintirea acestui week-end de pomina ne va indemna sa ne reunim si la anul. Asfalt uscat haiducilor! PS: cu toate ca mi s-a injumatatit cablul de ambreaj pe la Valenii de Munte (echipa din CT stie de ce ) am ajuns cu bine in B. Cu putin noroc, azi am poposit la Honda cu doar 3 fire!!! care si-au dat duhul dupa ce s-a inlocuit cablul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 Hehe clar ca si la anul vom merge.sa nu uit : gixxxule tata palinca aia o tin minte cat traiesc.pana revenim la brasov la intalnirea de la kronstadt fa rost de o sticla de palinca de caise.poa sa fie si de 0.25 l, numai sa ii mai simt odata gustul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate