binox Postat Decembrie 16, 2003 Share Postat Decembrie 16, 2003 Mi-am cumparat un cilindru nou de Ij (cu 2 tevi) + piston + segmenti + bolt Dilema e ca pe piston este scris un "1" si o sageata . Sageata banuiesc ca indica pozitia de montare a pistonului dar nu stiu de unde vine cifra 1 . Pistonul intra in cilindru fix dar intra (fara segmenti ca nu i-am montat inca). Eu am crezut la inceput ca o fi piston pt cota 1 dar daca era asa nu cred ca ar mai fi intrat in cilindru. Si pistonul vechi are aceleasi inscriptii iar fostul propietar mi-a zis ca nu a desfacut motorul niciodata (i-a pus prin '90 motor nou cu tot cu cutie) Stiti cum notaza astia pistoanele? (piesele mi le-a luat un coleg din ucraina cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Decembrie 17, 2003 Share Postat Decembrie 17, 2003 Nu stiu sa-ti spun ce inseamna "1" dar stiu ca sageata aia trebuie sa fie orientata spre evacuare, cand montezi pistonul in cilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 17, 2003 Share Postat Decembrie 17, 2003 "1" ala de pe piston ar trebui sa fie cota...sageata indica evacuarea sau fatza motocicletei... Verificarea pistonului in cilindru se face fara segmenti...zemuit un pic cu ulei , pistonul trebuie sa alunece usor pe cilindru(prin propria greutate) fara sa aiba joc. Stiintific-masurat cu micrometrul si pistonul si cilindrul, in mai multe puncte...jocul e dat in manualul tehnic corespunzator cu alezajul si materialul din care e turnat pistonul... !!!Limita de calare e foarte aproape de limita de functionare optima!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Decembrie 19, 2003 Share Postat Decembrie 19, 2003 uita-te la acest site shi vei vedea toate datele despre problema ta http://motoizh.ru/modules.php?name=News&fi...=article&sid=27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate