reptile Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 Nu imi duce ij-ul bec de 30 w se tot slabeste lumina Si vreau sa-mi pun 2 bujii asa ca imi trebuie bec de 20 w pentru far.Daca are cineva de vanzare va rog un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 1- nu pune 2 bujii, nu ajuta cu nimic, o sa ai detonante si alte probleme mari 2- daca vrei am eu un bec de far din ala de ij, tuguiat 3- daca tot iti place sa surubaresti la ea pune naibii aprinderea de minsk completa si o sa iti mearga super bine + ca ai lumini pe 12v. Te ajut eu cu toate info de care ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Ianuarie 2, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2006 Naiba mai vrea sa surubareasca la ea,trebuie doar sa-i schimb becul si sa-i pun alt filtru de aer,aa si o garnitura la pompa de frana fata (cu lichid ).oricum vreau sa-mi iau Aprilia rs 250 si nu o sa mai am ij-ul mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 Gasesti la magazinele de Trabant sau la dezmembrari bec de semnal pe 6 V - 21 W . Sau gasesti una din multele epave care zac pe maidan si canibalizezi un bec Oricum, daca nu iti duce instalatia nici 30 W inseamna ca e varza, pun pariu ca nu incarca destul nici cu farul stins . Daca vrei un releu nou pe 6v de Trabi da-mi un p.m. Faza cu 2 bujii e o aberatie daca nu ai si 2 bobine si nu e camera de ardere proiectata pt "twin spark" . La Ij poti folosi cu succes o bujie pe post de dop in loc de decompresor, dar atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Ianuarie 3, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2006 Am incercat sa refac electrica cu tata-miu si pana la urma o shimb.Ma convins Stress-ul sa pun pe 12 v.Acum am vazut cat de varza imi era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 pune de minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 asa e completeaza cu piese de la minsk asa am avut probleme cu cz-ul dar verifica carbunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate