florinmotoare Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 am vazut un anunt yamaha xtz600 tenere cu 3500 km labord ,al lui orestte credeti ca mai merge bine la km astia? noroc si la multi ani km si etc. et....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 Scula era aparent beton, da' ai intarziat. Orestte a pus post ca ar fi vandut-o. Apropo, tot Orestte are articol in Univers Moto, penultimul numar, in care spune ca XTZ600, modelul vechi, este mai potrivit pentru offroad, in timp ce XTZ660, cel care a luai locul 600-lui este mai confortabil pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 XT-ul meu are 65.000 km si e ca nou. Asa ca la 35.000 ar trebui sa fie OK, cu conditia sa nu se fi umblat in motor (in Romania). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 motoarele de la xt-uri duc peste 100.000mii de km FARA REPARATII MAJORE PS 1 xtz 600 super motor din pdv al fiabilitatii PS 2 nu e articolul meu cel din unvers moto (eu doar ti-am dat linkul atunci )ci un test comparativ unde arata diferenta intre honda XL suzuki DR 650 kawasaki klr 650 si yamaha xt 600 unde yamaha a vandut in germania 6800 bucati iar ceilalti cate 2000-3000 de bucati aa si ca sa nu uit daca vrei sa-ti iei un motor nu e bine sa faci un pool ca nu toti sunt meseriasi si te pot duce in eroare fara nici un apropo la aceste posturi zi pe viitor pt nimeni nu poate sa-si dea cu parerea despre ceva ce nu a vazut dooar daca vrea sa vorbeasca asa aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate