uzunu Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Arata misto, atat doar ca as fi balit dupa el in adevaratul sens al cuvantului daca-i puneai un fairing care sa semene cu cel de la Sport 1000 / Paul Smart si sa-l faci complet cafe-racer. Oricum, bravos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 haha u maniack bestiala jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Un om nebun nu se vindeca nici cu pastile de la Vadim Tudor (situatie in care ma regasesc)....super treaba ai facut cu jucaria ta....felicitari..si nu iti doresc decat UN NOU PROIECT!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 partea cu franele cred ca o rezolva elegant cu furca fata de la un monster sau chiar un supersport, la pachet cu doua discuri si pompa mai mare. oricum, sigur e constient omul de modificarile ce trebuie sa le faca si ce se potriveste pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 Salut bikerilor !!! Chiar daca in ultimul an am lucrat la CAFERACER ,pe BABY nu am ignorat-o I-am mai facut si ei cadou una-alta intre timp ,cum ar fi : - amortizor spate OHLINS full reglabil ; - semighidone racing TRW ; - scarite + suporti spate TRW ; - conducte frane + ambreiaj, racing HELL ; - bord digital KOSO + suport custom din ALU ; - XENON . Some pics : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Foarte frumoasa . Sunt mult mai jos ghidoanele acum din cate vad... Sa ai grija de ea in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 f frumos sa vezi ce pot sa faca oamenii cu pasiune bravo si bafta in continuaare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate