Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Bine mah da... io vin daca avetzi femei ca sunt singurel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 13, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2006 Bine mah da... io vin daca avetzi femei ca sunt singurel... Eu am anuntat-o, sa se ocupe altcineva de capitolul asta Reverse se ocupa cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 Eu am anuntat-o, sa se ocupe altcineva de capitolul asta Reverse se ocupa cu asa ceva O da,eu prezent visul fetelor de liceu si nu numai ...sa`mi ziceti cate doriti,dimensiuni,culori (s)experienta si alte detalii ....cu minim 2 zile inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Vreau si io aaaa... 3 preincalzite-una mica(mica si incapatoare...ca aia mica o ridica...),una medie ca de...si unca inalta rau sa pup din picioare... .....trimite catalogu' sa aleg .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 da voi ce vreti sa faceti? sa va intalniti doar voi astia care aveti motoare mai mici? veniti fratilor miercurea ca nu conteaza cu ce vii daca esti pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 19, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2006 da voi ce vreti sa faceti? sa va intalniti doar voi astia care aveti motoare mai mici? veniti fratilor miercurea ca nu conteaza cu ce vii daca esti pe 2 roti. Cu mici,cu mari nu conteaza Eu unu nu prea pot sa vin miercuri ca am scoala de la 6:30 plecat de acasa.. si poate in weekend au mai multi posibilitatea sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 19, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2006 De 1 Mai vine careva la mare? Eu nu plec cu el la distante foarte mari si asta pt ca inebunesc pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Vin eu ..adica plecam deodata si ajungem...pe rand ...de fapt depinde cu ce vin,daca vin pe Rs nu prea ma pierdeti poate doar pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 De 1 Mai vine careva la mare? aoleuuu cate se pot intampla in 3 luni si ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 21, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2006 aoleuuu cate se pot intampla in 3 luni si ceva Omule gandeste-te pozititv Motocicleta tot acolo ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 adik ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Omule gandeste-te pozititv Motocicleta tot acolo ramane Cu siguranta nu il cunosti pe ariciu cu sange rece care se da cu motorul la temperaturi cu mult sub minus 0 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 Io de 1 mai nu pot veni pentru ca pe la 7 dimineata o sa ma doara capu... la 8 nu am chef sa ma ridic din pat...la 9 sigur ma cert cu babacii...pe la 10 o sa vina un vecin sa il ajut sa monteze mobila de sufragerie...deci i-mi cer scuze asta e am deja programul facut....dar daca plec mai repede din casa 6:58-6:59... pot sarii peste toate astea si poate ajung la mare intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 ba si dak vine sfarsitu lumii degeaba v-ati facut planuri..mai bine rabdare,rabdare,rabdare,si stabilim atunci...PS in 2032 ce ziceti iesim la un picnic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 22, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2006 Fara off topic pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Hai ca am gasit tarziu topiul asta... O sa vin shi eu din provincie shi cu inca un prieten cu un rs din capitala. Daca nu reusesc sa o dau pe asta si sa vin cu mito... Inca o chestie: peste 3 luni poate se muta ARCU ca vor astia sa redecoreze capitala!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Nu acum serios iese careva Sambata????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 (editat) da maine nu iese nimeni? ca azi nu prea am timp. Editat Ianuarie 28, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 iesim , iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Bah care are chef de plimbarele sa ma caute 0721.22.33.43....... (ce e mai nasol ca vad ca se arunca vitezistii la plimbari pe vremea asta...capra mea poate dar.... oricum daca vreti sa ne dam....)sau sa dea pm-uri ca sunt acasa teoretic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Vin si eu cu cea mai mare placere e mai greu acum de stabilit o data cu vremea asta super aiurea, cand se face cald si va hotarati, puneti si voi un post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Hai la plimbare diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Vine primavaraaaaaa!!!!!!! Si ne intalnim asa mai multi si ne dam. Si mai si si mai pe seara se formeaza "cupluri", stalpii societatii...... Cand ne intrunim?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 Eu abia sapt. aceasta imi comand filtru de aer si anvelopa pe spate Mai este revizia de facut, instalatia electrica si scarita de schimbat care si aia dureaza 2 sapt La dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 HAI CU PRIMAVARA AIA ODATA!!!!!!!!!!!!!! Stege,Dumnezeu sa te auda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate