Sari la conținut

Inalnire Moto! 125cc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 75
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Eu am anuntat-o, sa se ocupe altcineva de capitolul asta :moto:

Reverse se ocupa cu asa ceva :ok: :lol:

O da,eu prezent visul fetelor de liceu si nu numai :welcome: ...sa`mi ziceti cate doriti,dimensiuni,culori (s)experienta si alte detalii :) ....cu minim 2 zile inainte :ok:

:lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da voi ce vreti sa faceti? sa va intalniti doar voi astia care aveti motoare mai mici?

veniti fratilor miercurea ca nu conteaza cu ce vii daca esti pe 2 roti.

Link spre comentariu

da voi ce vreti sa faceti? sa va intalniti doar voi astia care aveti motoare mai mici?

veniti fratilor miercurea ca nu conteaza cu ce vii daca esti pe 2 roti.

Cu mici,cu mari nu conteaza :ok:

Eu unu nu prea pot sa vin miercuri ca am scoala de la 6:30 plecat de acasa.. si poate in weekend au mai multi posibilitatea sa vina

Link spre comentariu

Io de 1 mai nu pot veni pentru ca pe la 7 dimineata o sa ma doara capu... la 8 nu am chef sa ma ridic din pat...la 9 sigur ma cert cu babacii...pe la 10 o sa vina un vecin sa il ajut sa monteze mobila de sufragerie...deci i-mi cer scuze asta e am deja programul facut....dar daca plec mai repede din casa 6:58-6:59... pot sarii peste toate astea si poate ajung la mare intreg :)

:ok: :welcome: :moto:

Link spre comentariu

Hai ca am gasit tarziu topiul asta... O sa vin shi eu din provincie shi cu inca un prieten cu un rs din capitala. Daca nu reusesc sa o dau pe asta si sa vin cu mito... :moto: :(

Inca o chestie: peste 3 luni poate se muta ARCU ca vor astia sa redecoreze capitala!!! :laugh:

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Vine primavaraaaaaa!!!!!!! Si ne intalnim asa mai multi :moto: :moto: :moto: :moto: :moto: si ne dam.

Si mai si :P :baldy: :baldy: :P :lol: si mai pe seara :cheers: :D :baldy: se formeaza "cupluri", stalpii societatii...... Cand ne intrunim?.... :D

Link spre comentariu

Eu abia sapt. aceasta imi comand filtru de aer si anvelopa pe spate :D Mai este revizia de facut, instalatia electrica si scarita de schimbat care si aia dureaza 2 sapt :baldy:

La dracu :cheers: :baldy:

Link spre comentariu