Lope Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 sa pregatim protzapu pentru berbecutzi butoaiele cu vin dar si oala cu ciorba de 2-a zi! I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Super tare!Astept de mult petrecerea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 sa pregatim protzapu pentru berbecutzi butoaiele cu vin dar si oala cu ciorba de 2-a zi! I'm in! sa speram ca de data asta nu va ratam-sa inteleg ca avem unde caza motoarele peste noapte daca(sigur)ne trotilam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spednatz Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Pentru ursoaica ta redeschidem garajul de unde ai luat-o ca sa n-o atinga nimeni nici macar cu privirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 17, 2009 Autor Share Postat Martie 17, 2009 Sau vorbim cu baietii sa ti-o demonteze pana dimineata sa ai ce face a 2 a zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Daaaaa ciorba de a doua zi e intr-un mare fel! Dar si Apasu cu vocea aia a lui mirifica de dupa bauta! Venim venim!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Bah ce oameni, gasesc orice pretext pentru a bea Normal ca vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Petrecerea asta pica fix de SMAEB, huh? ...nu ca m-ar deranja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 frate eu nu vin ca voi suntetzi d-aia de betzi mult si ma bate mama daca iar ajung beat acasa .... lope ... sa sfaraie gratarile si sa sara sarmalile,berile etcurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KPax Honda Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 de astia care bea apa plata dietetica, primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 we are in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Everyone invited? http://krizatu.blogspot.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 18, 2009 Autor Share Postat Martie 18, 2009 Da, toata lumea este invitata, neavand un contact direct pt. HOG nu am avut pe cine sa anunt, cu scuzele de rigoare va asteptam pe toti cei din HOG sa ciocnim un pahar . de astia care bea apa plata dietetica, primiti ? ..... Pai o sa facem un curs intensiv de 2-3 ore de alcool....promitem sa devi expert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 18, 2009 Autor Share Postat Martie 18, 2009 de astia care bea apa plata dietetica, primiti ? O sa facem curs intensiv cu tine de vreo 2-3 ore pentru a devenit expert in mahmureala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 O sa facem curs intensiv cu tine de vreo 2-3 ore pentru a devenit expert in mahmureala... Hmmm... Sa-nteleg ca trebuie sa iau un bidon de zeama de varza dupa mine? Face minuni la mahmureala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Si ca tot a anuntat Lope mare chef mare la Apasu, anuntam si noi astia din Constanta, tot aici, alt mare chef mare... Deschidem sezonul si noul Chapter Chopper Academy si la malul marii ca deh...La vara nu e rau sa ne aveti aici nu ? In legatura cu niste camere de cazare pt doritori, las aici numarul Casei Olt.Am mai apelat la ei cand cu petrecerea pt Mirela de la Cta.La astia o camera costa 80 de lei , e dubla si are toate utilitatile. Numarul de acolo este 0788 351 293 Care aveti intrebari shoot!! Noi va asteptam cu toate bratele deschise... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Contati si pe noi!!!! Editat Martie 18, 2009 de inanna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryan Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 ma bag si eu daca sunt in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KPax Honda Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 O sa facem curs intensiv cu tine de vreo 2-3 ore pentru a devenit expert in mahmureala... sar'mana. Deja am inceput pregatirea psihica. Iar din punct de vedere fizic o sa aveti un soc; am inceput antrenamentele de absorbtie asa ca o sa fiu ca un burete uscat la momentul cu pricina Hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 am inceput antrenamentele de absorbtie asa ca o sa fiu ca un burete uscat la momentul cu pricina io am si zis...cu vreo 2 - 3 zile inainte nu mai beau si nu mai mananc nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Si ca tot a anuntat Lope mare chef mare la Apasu, anuntam si noi astia din Constanta, tot aici, alt mare chef mare...Deschidem sezonul si noul Chapter Chopper Academy si la malul marii ca deh...La vara nu e rau sa ne aveti aici nu ? In legatura cu niste camere de cazare pt doritori, las aici numarul Casei Olt.Am mai apelat la ei cand cu petrecerea pt Mirela de la Cta.La astia o camera costa 80 de lei , e dubla si are toate utilitatile. Numarul de acolo este 0788 351 293 Care aveti intrebari shoot!! Noi va asteptam cu toate bratele deschise... Si aici raspund cu: Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 Sper ca va placut cea de la Constanta, se apropie cea de pe 11 aprilie de la Bucuresti, unde promitem sa o facem macar la fel de lata ca la Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 daca o sa aveti si palinca la fel de buna ...sunt convins ca o sa iasa super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Sper ca va placut cea de la Constanta, se apropie cea de pe 11 aprilie de la Bucuresti, unde promitem sa o facem macar la fel de lata ca la Constanta. O super petrecere! Cum fac sa intru si eu in posesia pozelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate