Sari la conținut

spednatz

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de spednatz

  1. spednatz

    Suzuki Intruder

    Oare nu mai are nimeni pe lumea asta simțul umorului? S-o fi pierdut din cauza vitezei.
  2. spednatz

    Suzuki Intruder

    Crede-mă că nu o s-o dau chiar așa oricui. Vreau să văd că se creează o chimie între ei
  3. spednatz

    Suzuki Intruder

    După o dragoste la prima vedere, a sosit timpul să mă despart de iubită din cauza lipsei de timp de investit în relația noastră. Am întreținut-o ca pe cea mai capricioasă amantă, i-am făcut în fiecare an schimbul de ulei, deși nu am mers decât 700 km în medie, i-am cumpărat podoabe care s-o facă mai arătoasă, am adăpostit-o la căldura în fiecare iarnă și i-am promis minunate escapade, dar nu m-am ținut de cuvânt. Pentru a nu o dezamăgi în continuare, am hotărât să ne despărțim. Pe scurt: Se vinde Suzuki C800, an 2007, cumpărată de la reprezentanță,7452 km, toate reviziile făcute, ulei schimbat anual, filtre K&N, sissy-bar, crash-bar, alarmă cu 2 pagere, alte diverse îmbunătățiri. În plus ofer o grămadă de echipament în stare foarte bună: 2 geci de piele rev'it (dacă viitorul proprietar e grăsuț), 3 căști din care una de damă sigilată și una Harley tip police, redresor Optimate, alte diverse obiecte pe care nu vreau să le mai păstrez ca să nu îmi mai amintesc de ea. Preț 6000 Euro, foarte ușor negociabil.
  4. Muntenegru nu stiu, dar Croatia este paradis pentru motociclisti.Erau o multime de nemti si de italieni. In weekend cel putin era aglomeratie de motoare dinspre Italia. Sosele si autostrazi impecabile virajate intre munte si mare, campinguri si pensiuni civilizate in fiecare sat incat nici nu e nevoie sa te stresezi cu cautatul unui loc de cazare, peisaje superbe si foarte putini cocalari. In trei saptamani de colindat pe-acolo am vazut doar pe o insula unde toti erau scuteristi un bmw-eu negru de DJ cu steagul romaniei agatat de geam si maneaua la maxim. Se uitau aia la ei ca la maimute. In rest lume civilizata, preturi de bun simt, dar si de apoplexie, in functie de locatie. Pentru motor eu zic ca e destinatia ideala de vacanta.
  5. Excelente fotografii. Cum isi respecta unii tara in care traiesc. N-am vazut nici un pet pe la marginea drumului sau macar o punga adusa de vant pe campiile alea. Prin raurile alea nu erau carpe si gunoaie atarnand pe margini, nu pluteau ambalaje de chipsuri iar pe stanci nu era nici o inscriptie "Dorel + Geta = Love" sau "Georgel 2009". Mai ca as fi zis ca unele poze sunt facute la noi daca nu as fi remarcat ca lipsesc aceste "semne de civilizatie" ale poporului roman.
  6. Pentru ursoaica ta redeschidem garajul de unde ai luat-o ca sa n-o atinga nimeni nici macar cu privirea
  7. Frumos Intruderul. Este exact ca al meu. Sa-l stapanesti sanatos si poate, cine stie, vom face cateva plimbari impreuna.
  8. Vedeti ca e pe forum o pagina speciala pentru astfel de discutii si e chiar foarte populara :)
  9. Sub 600 cm cubi nici sa nu te uiti. Pierzi timpul si banii. Eu am inceput anul trecut pe un Intruder de 800 si iti garantez ca daca ai capul pe umeri nu o sa ai nici o problema. De asemenea iti recomand cardanul, daca esti mai comod si nu ai chef de intretinerea periodica a lantului.
  10. Cum se cheama magazinul asta mare de care vorbesti si pe unde e in Viena?
  11. Iar eu nu ma pot loga cu username-ul cu care m-am inregistrat. Am primit un mail in care se spunea ceva de COPPA act si un acord parental pentru utilizarea forumului cu care, nestiind ce sa fac, l-am dat reply ca doar nu era sa-l printez si sa i-l dau lui Larry pe fax asa cum scria acolo. Larry, in reply este username-ul si parola, pe care o s-o schimb ulterior.
  12. Te felicit desi nu te cunosc decat de pe forum. Asta este numai din vina mea, caci anul asta serviciul m-a tinut departe de Bucuresti. Sper totusi sa ajung sa ne si cunoastem vara asta!
  13. Pana la urma am ajuns in Bulgaria. Inainte de iesirea din tara ne-am intalnit cu Robert alias rockeru care era cu cativa prieteni si caruia ii multumim pentru modul in care a condus grupul, iar in Bulgaria ne-am intalnit cu Bykerkess care abia isi serbase ziua de nastere cu o seara inainte si care era deja o persoana cunoscuta in randul organizatorilor. La Ruse am ajuns chiar in timpul marsului care a fost foarte misto desi s-a desfasurat cam in viteza dupa parerea mea. Probabil din cauza caldurii. Coloana moto a fost insotita de politie pentru deschiderea drumului. Cine credeti ca a avut initiativa sa intre in mijlocul coloanei de sute de motociclisti cu tirul? Sunt sigur ca stiti: un roman. Cand l-a oprit politia nici nu isi dadea seama ce a facut, se uita ca boul. In vama, cand politistul a vazut ca suntem o coloana de motoare ne-a facut semn sa venim pe alta banda. Cine a iesit din rand sa dea peste mine ca sa intre in fata? O tanti romanca care era suparata ca motociclistii sunt smecheri. Noroc ca eram cu sotia care era la primul drum pe motor ca altfel ii infundam putin usa cu roata. Din pacate aparatul foto ne-a tradat si nu am decat poze facute cu telefonul. Next weekend: Vama Veche + Kavarna la concertul Manowar
  14. DRAGSTAR 1100 Motocicleta este a unui prieten, este din 2001 are 15000 km reali, superintretinuta, superaccesorizata. Pret 7000 E. Pt. detalii, telefonul lui este 0751209215, Valentin.
  15. As propune chiar 10.00 in speranta ca prindem si parada de la ora 12.00!
  16. Imi pare rau sa vad astfel de discutii tocmai cand ma pregateam sa ma alatur grupului. Va urmaresc chiar de la infiintare si numai faptul ca am fost detasat 2 luni din Bucuresti m-a impiedicat sa fiu alaturi de voi la intalniri.
  17. spednatz

    Suzuki Intruder

    Stie cineva cat costa prima revizie la B&S Motors si in ce consta ea? Nu de alta, dar sa stiu cat de pregatit sa ma duc.
  18. spednatz

    Suzuki Intruder

    In ultima poza se vede ca esti in delir. Asa a fost si la mine. Sa-l stapanesti sanatos!
  19. Gata! Sper sa reusec sa le pun pe site!
  20. Ca sa va readuc putin in topic, va spun ca am fost la locul accidentului. Am ajuns acolo atunci cand motociclitul era deja in salvare, care a si plecat la un minut dupa aceea. Am poze de la locul faptei dar din pacate nu am cablul la mine pentru a le descarca din telefon. Moto avea partea din fata praf, iar din spusele politistului motociclistul era in stare destul de buna, putin cam confuz, semiconstient. Intr-adevar, a fost implicat un conservar, care avea masina parcata regulamentar pe post de garaj pentru motoare pierdute de sub control. Si intr-adevar strada era uda, dar masina rebu a trecut cu mult timp dupa ce motociclistul era deja la spital. Nr moto: B XX GJB, Yamaha vitezana, dar avand carenele sparte si cunostinte putine despre vitezane nu stiu ce tip. O sa revin cu poze de cum ajung in Bucuresti ca sa le pot descarca.
  21. Intruderul tau e pe injectie? Unde ai reusit sa comanzi tailgunner-ur-ile?
  22. spednatz

    Suzuki Intruder

    Nu am putut sa vad de unde vine, oricum de undeva de sus. Atarna cam 10 cm. L-am vazut abia ieri cand ma tavaleam pe jos ca sa montez crash-barul. Coboara in jos pe langa o piesa patrata impreuna cu un alt furtunas care intra intr-un stut din acea piesa. Alt stut nu am mai vazut pe acolo.
×
×
  • Creează nouă...