jumbo Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) EMA este o organizatie care promoveaza spiritul liber si placerea motociclismului in natura. Traseele sunt astfel marcate incat sa descoperi paduri, catune, manastiri, campii ale caror locatii de multe ori, nu pot fi descoperite folosind drumurile cunoscute. Traseele sunt alese pe carari si drumeaguri existente, folosite de oamenii locului. EMA respecta natura. EMA. be out of time www.enisalamotoadventure.ro Editat Martie 19, 2009 de jumbo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Credeam ca e vorba de Europe Music Awards, ma miram sa mearga cineva pe moto acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldovean Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 bv ! foarte frumoasa initiativa ! costuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 Credeam ca e vorba de Europe Music Awards, ma miram sa mearga cineva pe moto acolo. Sorry, trebuia sa precizez in titlul topicului ca e vorba de Enisala Moto Adventure bv ! foarte frumoasa initiativa ! costuri ? Pe site sunt toate detaliile, pentru fiecare din cele trei editii in parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Da, iar pentru cei mai interesati de ce se intimpla acolo, iata cum a fost la doua din editiile trecute /index.php?showtopic=219058 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unucuktm Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 EMA este o organizatie care promoveaza spiritul liber si placerea motociclismului in natura.Traseele sunt astfel marcate incat sa descoperi paduri, catune, manastiri, campii ale caror locatii de multe ori, nu pot fi descoperite folosind drumurile cunoscute. Traseele sunt alese pe carari si drumeaguri existente, folosite de oamenii locului. EMA respecta natura. EMA. be out of time www.enisalamotoadventure.ro Traseele astea sunt accesibile cu un supermoto (KTM) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 Traseele astea sunt accesibile cu un supermoto (KTM) ? La editiile anterioare au fost si participanti cu SM. Traseele sunt soft asa ca un LC4 SM nu cred ca va avea mari probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Nu v-ati gandit sa faceti publice hartile/trackurile de la editiile anterioare? Chiar ne-ati facut curiosi de locurile alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Capse Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Nu v-ati gandit sa faceti publice hartile/trackurile de la editiile anterioare? Chiar ne-ati facut curiosi de locurile alea... Locurile trebuiesc descoperite si respectate! Nu se pot pune hartiile pe net,unde mai e aventura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Locurile trebuiesc descoperite si respectate! Nu se pot pune hartiile pe net,unde mai e aventura Da mane, teoretic ai dreptate... da' problema practica e ca nu prea e timp de "descoperit" de unu' singur toate locurile interesante... ma cam "fac" aia 238.391 kmp pe care ar trebui sa-i bantui ca sa gasesc tot ce e interesant prin RO. Ma gandesc la faptul ca toti ati ajuns prin unele locuri si zone deosebite numai ptr. ca cineva v-a povestit de ele... Mergand pe principiul enuntat de tine, probabil tot ceea ce inseamna know-haw ar trebui tinut undeva sub cheie... si fiecare dintre noi ar trebui sa descoperim incet-incet focul... roata etc samd... ptr. a le respecta mai mult... Da' nu mai continui "teoria exploratorului"... Editat Aprilie 7, 2009 de A n d y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 mai bine sa nu stie toti ciocoflendarii locurile astea.......EMA nu e pentru oricine , chiar daca are BANI ... parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) mai bine sa nu stie toti ciocoflendarii locurile astea.......EMA nu e pentru oricine , chiar daca are BANI ... parerea mea... EMA nu e pe placul tuturor si ca sa participi trebuie sa ai un anumit spirit, e adevarat. Dar EMA e si un eveniment unde lumea se respecta si nimeni nu vorbeste ireverentios despre o alta persoana, fie ea participanta sau nu. Multi au vrut hartile, pe cele de la prima editie le-am postat eu atunci pe topicul cu EMA. mai bine sa nu stie toti ciocoflendarii locurile astea.......EMA nu e pentru oricine , chiar daca are BANI ... parerea mea... EMA nu e pe placul tuturor si ca sa participi trebuie sa ai un anumit spirit, e adevarat. Dar EMA e si un eveniment unde lumea se respecta si nimeni nu vorbeste ireverentios despre o alta persoana, fie ea participanta sau nu. @ Andy: Multi au vrut hartile, pe cele de la prima editie le-am postat eu atunci pe topicul cu EMA. /index.php?...&hl=Enisala Editat Aprilie 8, 2009 de guy_ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 @guy_ana : multzam bre pentru harti. Nu stiam de ele. Pacat ca nu am cum sa ajung insa pentru sezonul asta banii deja au fost acontati. Nu cred ca mai pot stoarce ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 ...@ Andy: Multi au vrut hartile, pe cele de la prima editie le-am postat eu atunci pe topicul cu EMA. /index.php?...&hl=Enisala Sar'na de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate