Vizitator AdrianB1 Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 Yamaha T-max la 500 cc se pare că ajunge la 102 mhp, deci aproape 170 km/h. Poate nu aveau chiar 160 fiind doi pe ea, dar 140-150 puteau prinde. Oricum ar fi, tot e de vreo 3 ori cât era cazul. La 50 km/h aveau ceva Âşanse să evite Âşi o pereche de căÂşti poate îi ținea departe de rubrica asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Ianuarie 9, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2006 avea 160 pt ca acul s-a oprit la 127 si avea si frana de 17 m pe sosea si pe fata si pe spate...si am mers si eu cu scuterul ala cu 160 dar in afara si cu casca si echipament...au rezistat fara casca cu ochii deskisi pt ca aveau geam in fata la scuter...makr noi sa invatam din greselile altora... unul avea 25 ani si o fetitza de 1 luna si unul 21 ani la facultate.. Murgoci Luci si Ghiocel... Dumnezeu sa-i odihneasca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 Si la 60 la ora se moare si la 160. Singura diferenta este ca odata simti iar altadata nu. Dumnezeu sa ii odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 Hai sa zicem nu 160, ci 100- inseamna 30 metri pe secunda!!!! Te asiguri, scotzi fundu' conservei juma' de metru, ala apare brusc shi se'nfige in tine k glontzul! Mie mi s-a intamplat shi cu mashina shi cu motorul sa-mi iasa brusc dintre mashinile parcate CARUTZ CU COPIL!!!!!!!!!!!! Noroc ca n-aveam viteza.... in ambele cazuri am balacarit "mamica" ca la usha cortului shi i-am explicat ca daca vrea sa zica "Pa!" vietzii macar sa lase carutzu' pe trotuar Cu 160 daca ai bulam mergi moaptea pe Magheru pe mijloc, nu pe o strada pe margine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate