Sari la conținut

Accident Urat Scuterul 2 Morti,dubita


pinnutz_789
 Share

Postări Recomandate

in tecuci un scuter yamaha x-max 500,2 pe el amandoi fara casca, 160 km/h in centrul orasului, dubita intra in parcare fara sa-i vada, accident frontal cu scuterul, 2 prieteni de ai mei :ok:(((( au murit pe loc, unul a intrat cu capul in carligul din fata si unul a sarit peste si a murit... Dumnezeu sa-i Odihneasca !!! sincer cred ca au avut si partea lor de vina, chiar dak dubita nu s-a asigurat...am ramas fara cuvinte cand am auzit, iar cand am ajuns acolo.... no comment..!. iar la o saptamana prietenul meu cel mai bun cu care ma plimbam mereu cu scuterul meu si al lui... unde mergeam eu era si el amandoi cu scuterele, a avut in accident la 60 km/h avea casca dar de proasta calitate si larga care i-a sarit de pe cap si s-a julit pe toata jumatatea fetei drepte... sa nu-l cunosc... aici vina a fost completa a unui vw golf care a vrut sa intoarca fara sa se asigure si i-a iesit in fata... acum parintii nu-l vor mai lasa ca are ca mine 16 ani si ink suntem la parinti :D , dar ne plimbam amandoi cu al meu si acum chiar dak e frig si ai lui parinti nu shtiu, dar el nu poate rezista fara scuter... cum si eu..e viata mea... abia astept sa-mi iau in primavara cbr125 sa simt ce inseamna motor... si o sa vin si la intruniri... !!! :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 160 km/h în oraÂş poți să te asiguri cât vrei Âşi până scoți o dubă din parcare dementul face o jumătate de kilometru. Nu se mai vorbeÂşte de asigurare aici, nu poți să te asiguri de avioane Âşi scuteriÂşti zănateci. AÂştept să citesc de un accident unde o conservă care nu s-a asigurat a lovit o navetă Columbia care zbura prea jos Âşi vina a fost integral a conservei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scuter yamaha x-max 500,2 pe el amandoi fara casca, 160 km/h in centrul orasului,

 

Cand ti-o ceri... ti-o primesti... :)

 

D-zeu sa-i odihneasca, dar si-au facut-o cu mana lor.

 

:ok: :D :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ok: R.I.P. :D

 

 

 

Yamaha XMAX este de 125 cc sau 250 cc nu merge nici unul cu 160 km/h...

 

Yamaha TMAX este de 500 cc --- viteza maxima - 160 km/h

 

totusi cu 2 persoane si in oras, este destul de dificil sa atingi viteza maxima constructiva....

:peace:

http://www.romanialibera.ro/editie/index.p...2082005&idx=108

"

Accident rutier cu doi morti

 

Doi tineri din Tecuci au murit dupa ce motoscuterul pe care se aflau a fost zdrobit de un Mercedes condus de un barbat din Republica Moldova. Potrivit informatiilor furnizate de inspector principal Cristina Stoian, ofiter de presa al IPJ Galati, conducatorul autoturismului Mercedes Benz, Leontie R., de 42 ani, din Republica Moldova, nu a acordat prioritate unui motoscuter Yamaha, dupa ce a efectuat un viraj in plin centrul municipiului Tecuci. In urma virajului brusc, autoturismul a lovit in plin motoscuterul pe care se aflau George J., de 29 ani, si Andrei M., de 21 ani, ambii din Tecuci. In urma impactului, cei doi ocupanti ai motoscuterului si-au pierdut viata. Cercetarile continua pentru elucidarea tuturor imprejurarilor in care s-a produs tragicul eveniment rutier. Cetateanul moldovean a intrat in tara prin P.C.T.F Galati-Rutier, cu viza de sedere in Romania, unde este administrator de firma."

Editat de Nagy_Arpad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In momentul in care se incalca viteza legala, iti asumi riscuri. In oras sunt sute de chestii care iti blocheaza vizibilitatea, nu te poti asigura ca in camp deschis. Viteza aia de 50 km/h cred ca a fost gandita sa dea timp sa te asiguri si sa iesi pe sosea fara sa provoci accident. Cine circula cu mai mult, o fac si eu dealtfel, trebuie sa fie in mod special atent. Oricum, odihneasca-se in pace, e durere mare o asemenea nenorocire si nimeni nu o merita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

50-60km/h in orash... si iju', si yamaha r1. pt ca nu shtii niciodata ce se poate intampla cu soferii romani.

 

Dumnezeu sa-i ierte!

 

@bodixxl511: cred ca purtau ochelari de soare. asha rezistau fara casca. io m-am obishbuit asha de bine cu casca incat nu mai pot sa merg fara... :peace: parca lipseshte ceva... e ca si cum ash uita sa-mi trag pantaloni pe mine inainte sa ies pe strada :ok:

 

PS: accidentul nu a avut loc in august, anul trecut (asta era data articolului din ziar)?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...