??? Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Salut, un pic de off topic, dar are cineva cablu obd cu care a reusit sa faca conexiune la caponord? Mersi.» Post actualizat in 23 Sep 2015 15:44Salutare. Un pic de off topic. Are cineva cablu ce functioneaza cu tuneecu si nu e foarte departe de satu mare? Mersi! Interpeleaza-l pe Picasso_ss, el e doctor in astea, poate te ajuta el. Si nici nu e prea departe de tine. Bafta maxima si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poro Postat Noiembrie 29, 2015 Share Postat Noiembrie 29, 2015 Salutare cineva care stie de un cric central pt caponord,am luat o fara el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Decembrie 2, 2015 Share Postat Decembrie 2, 2015 Greu cu cricul.... poate numai din dezmembrari, ca de vrei unul nou, e jale cu pretul. De cand ai luat capra? Eu stiam ca toate au cric central ca dotare de serie... Bafta la cautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poro Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Am luat o sapt trecuta din constanta am vrut sa trec la 1000 , mai era pe lista si varadero dar.....o sa incerc sa il copii de la un alt caponord ms oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Eu stiam ca toate au cric central ca dotare de serie... Salutari, Nici a mea nu a avut si l-am cumparat mai tarziu. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poro Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 De acum ne auzim mai de aici oricum in bz doar 2 avem caponord .bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Hello, doua motoare in Buzau, doua in Deva, doua in Arad...astea sunt cele de care acum stim sigur. Bye. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 Mircea, cat mai e RCA-ul pt caprele noastre? Mi-a expirat in 27.11. si vreau sa fac alta pt tot anul viitor, daca ies mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poro Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 Scuze ca intervin da propietaru a facut asigurare cu 171 ron cand am cumparat motoru pe juma de an....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 La ce preturi se practica acum.... Eu am dat la inmatriculare, fara reduceri 280 lei pe tot anul. Si era anul trecut.... Acum nu mai e la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 5, 2015 Share Postat Decembrie 5, 2015 Sezi bland. Auzi la el...asigurare pe un an. Da un semn la telefon, bem o cafea si povestim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poro Postat Decembrie 20, 2015 Share Postat Decembrie 20, 2015 Salutare .am incercat un cric de rally rayd da nu se potriveste .daca stie careva de unu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Asa este, cu toate ca la prima vedere sunt cam la fel, daca stai sa studiezi un pic o sa gasesti o gramada de diferente intre Caponordul simplu si varianta Rally Raid. Incearca sa cumperi unul de pe ebay sau de la dezmembrari (desi aici o sa gasesti cam greu). Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poro Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Da pai prietenu meu are rally rayd o sa i montez cricul inapoi si mai cautam poate ne intalnim la eveniment pe autostrada in iunie sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Ar fi faina o intalnire a caponordicilor.... Dar oare ne adunam mai mult de 10? Hai sa vedem! Cine e dispus sa vina? Se baga careva sa organizeze o intalnire? Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Am vrut si eu sa ajung la intalnirea voastra dar nu am putut atunci. Mentionez faptul ca inainte de Caponordica, era Pegaso pe lista.... Nici acum nu-mi expic de ce....(si nici faptul pentru care nu ii dau foc cApriliei...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 Am vrut si eu sa ajung la intalnirea voastra dar nu am putut atunci. Mentionez faptul ca inainte de Caponordica, era Pegaso pe lista.... Nici acum nu-mi expic de ce....(si nici faptul pentru care nu ii dau foc cApriliei...) Are dreptate Cristi: de ce nu veniti la intalnirea Aprilistilor? Ca si eu am fost cu sotia, cu toate ca avem BMW. Palinca si gratarul nu au stiut sa faca diferenta intre motoare. Si asa, poate ma lamuresti si pe mine de ce vrei sa-i dai foc. Ca, cu toate cele doua BMW 1200 GS si F 650, tot Caponord imi place mai mult, din afara, e adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poro Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 Pai sa hotaram pt la anu ceva eu am sa ajung si la vistromisti ca invitat si vom povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 Mah, mie imi place tare de capriluta mea... Dar numai cum arata si cum se misca atunci cand vrea ea... in rest, ma dispera cu figurile pe care mi le face! Am bagat deja o gramada de bani si timp in ea. Spersa nu ma dezamageasca de tot... Mai ales ca la anul i-am promis ca o duc la Nordkapp... sa vada si eade unde-i vine numele... Daca sunt pe-acasa, cu siguranta nu voi rata viitoarea intalnire a Aprilistilor! Am zas io asta?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 @mirceaB》 Am auzit eu bine, bagi divort de cAprilia ta? Lol Care-i motivul, nepotrivire de caracter? Eu ii mai dau o sansa sezonul asta.... Daca ma dezamageste, o scot si eu in targ, macar s-o fac de rusine. Apropo, nu dai separat side case-urile? Cred ca mi s-ar potrivi si mie ca sunt H&B. Sau macar imprumut(sau cu chirie) pt luna august... In fine, bafta cu vanzarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 (editat) Salutari, Sunt intr-un moment din viata in care prioritatile s-au schimbat. Cu siguranta nu a fost o alegere usoara sa o scot la vanzare, insa sunt nevoit, asta daca nu se iveste o posibilitarte sa rezolv chestiunile actuale intr-un alt mod. Cat despre nepotrivirea de caracter, dupa 10 ani de cand convietuim, nu cred ca se mai pune problema. P.S. despre side-caseuri putem discuta (exclus vanzare fara mobra, imprumut este altceva) Editat Februarie 12, 2016 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Buna, Ma tenteaza sa imi cumpar acest model... dar prima si cea mai serioasa intrebare e daca ajung jos de pe ea... am cam 1.67 inaltime... se poate cobora din suspensii? Nu am avut inca timp sa citesc pe aici, scriu de la seriviciu... sunteti multumiti de motocicleta asta? Ati recomanda-o? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Buna, Ma tenteaza sa imi cumpar acest model... dar prima si cea mai serioasa intrebare e daca ajung jos de pe ea... am cam 1.67 inaltime... se poate cobora din suspensii? Nu am avut inca timp sa citesc pe aici, scriu de la seriviciu... sunteti multumiti de motocicleta asta? Ati recomanda-o? Multumesc! Salutari, Daca profilul tau este completat corect, (esti de sex feminin) atunci cred ca intrebarea ta este pusa in gluma. Nu ai nici o sansa sa stapanesti un astfel de motor si cand spun asta ma refer la greutate. Am 1,89 si 90 kg asadar ma ajuta fizicul dar uneori mici dificultati cu operatiuni banale. Cred ca e bine sa ramai doar la faza de intentie si sa nu te complici inutil. Bafta. » Post actualizat in 15 Mar 2016 15:48 ...uneori AM mici dificultati ...(scuze, am vazut tarziu gresala si nu mai pot edita) » Post actualizat in 15 Mar 2016 16:04 Intrucat se pare ca problemele "organizatorice" s-au rezolvat... am inceput sezonul cu o cifra rotunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 (editat) Buna, Nu, nu glumeam... si da, sunt femeie. Lighioana mea actuala are 220 kg plina deci destul de grea si ea dar m-am invatat cu greutatea si o manevrez foarte bine acum. Problema ei e ca am depasit-o ca putere, simt nevoia de altceva, in special pt long-distance touring. Ca diferenta de greutate nu mi se pare f mult. Intrebarea ar fi daca se poate cobora din suspensii cat sa ajunga ceva mai jos... am gasit o Caponord dar nu am apucat sa o vad. Ma batea gandul destul de serios. Editat Martie 15, 2016 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Asa este, diferenta de greutate nu este foarte mare intre ceea ce ai acum si un Caponord, insa, centrul de greutate este mult mai sus la Caponord, ceea ce-l face sa se simta diferit de CBF. Oricare este alegerea ta, sa fie una cu noroc. Cat despre coborarea din suspensii, nu cred sa se poata lasa atat demult incat sa ajungi macar cu un picior jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate