BeerBelly Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 sper sa fi scris corect... ideea e urmatoarea: unde gasesc o foaie de clingherit destul de mare cat sa`mi fac o garnitura pentru motor? .. daca are cineva de vanzare sa`mi zica un pret ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 sper sa fi scris corect... ideea e urmatoarea:unde gasesc o foaie de clingherit destul de mare cat sa`mi fac o garnitura pentru motor? .. daca are cineva de vanzare sa`mi zica un pret ms Daca nu gasesti contra o bere pe la vreun lacatus din vreo intreprindere,cauta la magazinele de metalo-chimice.Sau la cele care vand piese pentru camioane-tractoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Bre betivane...da o tura pe la pretenarii nostrii mai betivani ca noi, de la tarabele din bazarul de la Obor, si vezi ca au aia de toate grosimile...foaie destul de mare E ieftina o coala d-aia...cateva zeci de mii de lei vechi parca Bafta si poate ne-om auzi curand la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 la obor - cum intri pe poarta principala mergi spre spate si undeva pe stanga sunt unii cu materiale. negociaza cu ei ca se arunca la bani in prima faza. poti sa mai gasesti si pe la restu alora cu fiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 (editat) am eu luat de pe louis 3 coli de diferite grosimi si cat o foaie a4. cer 30 lei pe toate 3. daca te intereseaza da-mi pm Editat Martie 24, 2009 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 sper sa fi scris corect... ideea e urmatoarea:unde gasesc o foaie de clingherit destul de mare cat sa`mi fac o garnitura pentru motor? .. daca are cineva de vanzare sa`mi zica un pret ms Poti folosi cu rezultate optime o coala mare de carton presat, coperta de dosar, de exemplu, dar care sa nu fie lucioasa pe nici o parte si sa nu fie mai groasa de 0,4mm. Este mai buna decat klingherit-ul, se prelucreaza mult mai usor si nu este la fel de casanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Bre betivane...da o tura pe la pretenarii nostrii mai betivani ca noi, de la tarabele din bazarul de la Obor, si vezi ca au aia de toate grosimile...foaie destul de mare E ieftina o coala d-aia...cateva zeci de mii de lei vechi parca Bafta si poate ne-om auzi curand la o bere adevarat graiesti!de la ei am cumparat si 'io.30 roni coala de 0,5 mm la 50x70 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Spune-mi dimensiunile care te intereseaza(grosime,lungime,latime)si te ajut.Nu te costa nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) Spune-mi dimensiunile care te intereseaza(grosime,lungime,latime)si te ajut.Nu te costa nimic. cat costa? am si eu nevoie de o,5 si 0,7 cat un A 4 fiecare cat costa? am si eu nevoie de o,5 si 0,7 cat un A 4 fiecare Editat Martie 29, 2009 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate