DUKE Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Ptr. info. - Radu Pridon - Tel: 0746412990 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Prima zi Antrenamente si praf. Speram sa lipseasca, dar degeaba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PURE PASSION Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 La clasa mx2 trebuie sa ai neaparat 18 ani???Ceva clasa de 500 2t nu este??Exista limita de greutate la piloti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) A doua zi... Din nou praf si spectacol. 114 participanti @PURE PASSION: este si pentru 500 cmc 2T clasa: AMATORI sau VETERANI. Limita de greutate nu exista, conditia este sa poti duce tu motoru pe pista. In rest, pure passion!! Editat Martie 29, 2009 de aplesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 frumos, frumos! a treia poza, prima zi, de la stanga la dreapta, sper ca nu s-au luat la bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 acum am gasit si postul acesta, m-am mirat eu cum de este asa tacere la postul adaugat la categoria EVENIMENTE Chiar nu are nimeni o lista cu rideri inscrisi in concurs ? PS. alte poze de la motocross gasiti la adresa: Poze Motocross Copsa Mica 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 o sa fie cel mai probabil maine pe www.frm.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PURE PASSION Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 acum am gasit si postul acesta, m-am mirat eu cum de este asa tacere la postul adaugat la categoria EVENIMENTE Chiar nu are nimeni o lista cu rideri inscrisi in concurs ? PS. alte poze de la motocross gasiti la adresa: Poze Motocross Copsa Mica 2009 Foarte frumos,si totul pare super organizat!Acum revin cu intrebarea....chiar in prima poza in jurul camionului de pompieri,se zareste fumul acela albastrui,deci,se poate participa si cu doi timpi????Ce clasa,125 sau ceva de genu este sub 18 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Foarte frumos,si totul pare super organizat!Acum revin cu intrebarea....chiar in prima poza in jurul camionului de pompieri,se zareste fumul acela albastrui,deci,se poate participa si cu doi timpi????Ce clasa,125 sau ceva de genu este sub 18 ani? AMATORI- poti concura cu ce ai (de la 50 la 750 cmc 2T......macsim 6). Nu este admis atasul. In rest GAAAAAAAAAAAZ maxim si sa ajungi cu bine la sosire. @SOLO: cu dedicatie, pt praful inghitit (poze facute de cr125KGL), praf recoltat si de noi cu placere. A fost spectacol, mai ales la amatori cu atatia participanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) @SOLO: cu dedicatie, pt praful inghitit (poze facute de cr125KGL), praf recoltat si de noi cu placere. A fost spectacol, mai ales la amatori cu atatia participanti. multumesc mult de poze uite si ceva filmulete facute de ceva amici Editat Martie 30, 2009 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Am o mare nelamurire cum se face clasamentul ca din foile postate pe poarta eu nu am inteles nimica ...exemplu Vlas Iosiv ambele manse a fost pe locul 33 si in clasament final era pe locul 36 la fel si eu si multi altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Am postat poze de la Etapa de Motocross Copsa Mica AICI Mai multe poze AICI Am o mare nelamurire cum se face clasamentul ca din foile postate pe poarta eu nu am inteles nimica ...exemplu Vlas Iosiv ambele manse a fost pe locul 33 si in clasament final era pe locul 36 la fel si eu si multi altii Daca stiu bine fiecare concurent primeste in fiecare mansa un numar de puncte in functie de locul ocupat si la sfarsit se aduna punctele de la mansa 1 cu mansa 2 => clasamentul final = castiga cine are mai multe puncte. Sper ca am reusit sa te lamuresc Editat Martie 30, 2009 de cr 125 KGL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Am postat poze de la Etapa de Motocross Copsa Mica AICI Mai multe poze AICI Daca stiu bine fiecare concurent primeste in fiecare mansa un numar de puncte in functie de locul ocupat si la sfarsit se aduna punctele de la mansa 1 cu mansa 2 => clasamentul final = castiga cine are mai multe puncte. Sper ca am reusit sa te lamuresc Mansa a 2-a bate mansa 1 deci daca iesi 1 in prima si 2 in a doua iar adversarul 2 in prima si 1 in a 2-a te-a facut, este el locul 1. La fel si cu ci care s-au clasat mansa 1, poate nu a fost clasamentul identic la mansa a 2-a, deci se schimba multe. Stai linistit ca a fost facut exact clasamentul, mai ales ca ati avut si transpondere pt masurat timpul. Ai vazut ca totul era scos la imprimanta "online". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Mansa a 2-a bate mansa 1 deci daca iesi 1 in prima si 2 in a doua iar adversarul 2 in prima si 1 in a 2-a te-a facut, este el locul 1. La fel si cu ci care s-au clasat mansa 1, poate nu a fost clasamentul identic la mansa a 2-a, deci se schimba multe. Stai linistit ca a fost facut exact clasamentul, mai ales ca ati avut si transpondere pt masurat timpul. Ai vazut ca totul era scos la imprimanta "online". uitati va la pozele cu rezultate prima mansa am fost pe 34 a 2 mansa pe 25 si la clasamentul final sun pe 37...???? cum e asta..?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PURE PASSION Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 AMATORI- poti concura cu ce ai (de la 50 la 750 cmc 2T......macsim 6). Nu este admis atasul. In rest GAAAAAAAAAAAZ maxim si sa ajungi cu bine la sosire. @SOLO: cu dedicatie, pt praful inghitit (poze facute de cr125KGL), praf recoltat si de noi cu placere. A fost spectacol, mai ales la amatori cu atatia participanti. Super!Sa inteleg ca se poate cu CR-ul de 500!Dar tre sa ai 18 ani asa-i?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 uitati va la pozele cu rezultate prima mansa am fost pe 34 a 2 mansa pe 25 si la clasamentul final sun pe 37...???? cum e asta..?? In prima mansa ai scos timp bun dar te-ai clasat jos. In mansa a doua ai scos un timp mai prost si te-ai clasat mai bine. De ce? In ambele manse, dupa locul 27, sunt concurenti cu timpi mai buni decat locul doi. De ce? Au fost ajunsi cu o tura? Oricum, pt oficiali, conteaza doar cei care au punctat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate