skvj Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Isi da seama ca e in beci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Da' ce face o alta rata de fiecare data cand iese soarele? R: Umbra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tripaco Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 R: Umbra. Adanc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 (editat) Pai in beci nu e umbra deja? Si totusi, il stie cineva pe baiatul cu fzr-ul? Editat Aprilie 8, 2011 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Si totusi, il stie cineva pe baiatul cu fzr-ul? i-am zis ca il cauta cineva pe forum.... acum depinde si in ce problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Vroiam sa-l intreb cate ceva despre FZR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31KER Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Il stie cineva pe baiatul cu FZR-ul din Tudor, BT ** FUG? Vreau sa-i pun cateva intrebari salut,eu sunt..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Da? Baieti, el e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31KER Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Da? Baieti, el e? 074 55 66 71 81 ale x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Da? Baieti, el e? suna-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Multumesc, am vorbit cu dansul. Orestte, cum se dau comenzile pe louis? La sfarsitul lunii? Si in cat timp ajung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Multumesc, am vorbit cu dansul.Orestte, cum se dau comenzile pe louis? La sfarsitul lunii? Si in cat timp ajung? suna-ma sau YM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Asa am sa fac cand va fi cazul! Insa in general intreb ... Mesaj completat Da? Baieti, el e?074 55 66 71 81 ale x Mai scoate o cifra din numar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Degeaba am avea strazi in Iasi ul asta, sau in Rromania, ca ele oricum is circulate de dobitoci gen cel peste care am dat azi. Un prostan cu un X6 negru, cu IS-nustiucat- TER la numar,care n-avea o treaba cu semnalizarea cand oprea sau cand facea dreapta. Opresc, il claxonez si-l intreb de ce nu semnalizeaza,iar el: "pt ca nu vreau". ce poti sa-i ceri unui meltean ca asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 "Ce-ti dorim noi tie, dulce Romanie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 unde pot curata o geaca de piele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 ce poti sa-i ceri unui meltean ca asta... oglinda jos Mesaj completat http://www.trafictube.ro/depasire-moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 11, 2011 Autor Share Postat Aprilie 11, 2011 crek ati invatat cum se parcheaza corect moto cind bate vintul afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floris Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 crek ati invatat cum se parcheaza corect moto cind bate vintul afara Cam tarziu dar am invatat, oricum nu m-am gandit ca o sa fie asa puternic vantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 14, 2011 Autor Share Postat Aprilie 14, 2011 pe-al meu l-a dat jos peste un copac acuma 2 ani. acelasi rezultat: oglinda rupta. a batut din aceeasi directie vintul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 pe-al meu l-a dat jos peste un copac acuma 2 ani. acelasi rezultat: oglinda rupta. a batut din aceeasi directie vintul. De'acum să instalezi o mânecă de vânt să îți dai seama cum orientezi motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 crek ati invatat cum se parcheaza corect moto cind bate vintul afara va "curentat" cineva de huse? acu 2 zile nu erau acoperite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 14, 2011 Autor Share Postat Aprilie 14, 2011 pe-a mea a rupt-o vintu' din gaica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 14, 2011 Autor Share Postat Aprilie 14, 2011 pe-a mea a rupt-o vintu' din gaica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 http://auto.fishki.net/comment.php?id=27702 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate