Deimos Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Mă poate îndruma cineva către un avocat bun din Iași pentru despăgubire în caz de accident? Vă mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) Mă poate îndruma cineva către un avocat bun din Iași pentru despăgubire în caz de accident? Vă mulțumesc! Exista cineva care se ocupa de despagubiri dupa accident dar pt RCA sau Casco. Daca e vre-una din situatiile astea da-mi un tel sa te pun in legatura. Editat Decembrie 11, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) Mă poate îndruma cineva către un avocat bun din Iași pentru despăgubire în caz de accident? Vă mulțumesc! ai PM Editat Decembrie 11, 2012 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Nu aveti careva schiuri sh ieftine? Am gasit la 250 ron, destul de scumpe. Poate ocupa spatiul in debara degeaba, poate faceti loc pentru borcanele de zacusca si de bunataturi de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 (editat) Sa fii atent si la lungimea lor (si restul caracteristicilor) chiar daca ai sa gasesti pret bun. Daca nu o sa fie "pentru tine" nu ai sa te simti ok. Daca ai prieteni de pe ruta Cluj - Reghin - Toplita, in cateva sate la intrare sunt foarte multi cate au facut o afacere din vanzarea echipamentelor de ski second hand. Gasesti cam tot ce vrei si la toate preturile. Eu iti recomand sa-ti iei ceva nou, fix pentru tine. Eu am totul luat de nou si sunt inca ok, pagubele majore le-am facut pe derdelusurile din Ro, in afara nu se vede ca te dai cu ele. Bine, daca iesi un pic pe offroad se vede, eu am cateva amintiri pe placa Editat Decembrie 13, 2012 de dan_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Kinugh, poti sa'ti iei si la scorul de 250 de lei, ca mai jos de banii astia nu cred c'o sa gasesti schiuri carve (cele rotunjite in varf) care sa fie cat de cat ok. www.schiurisecondhand.info este un site unde gasesti. Unele scoruri sunt destul de mari dar sunt schiuri de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 la 168 si 58 kg am nevoie de 150cm lungime ski m-am uitat pe site, merge.. acuma bootii - blocajele sunt universale pe ski, sau difera de la o marca la alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 de cate ori trec prin Piata Unirii vad in fata unei cafenele(din vara stau acolo-unele din ele cred ca nu au mai vazut o viteza mai mare de 0 km/h ) ) cateva sportive care "sufera",pline de zapada si de mizerii de la porumbei si vrabii, din cauza ignorantei proprietarilor :( rusinica.rusinica rusinica..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 si ce frumoasa sunt sportivele alea si eu trec pe acolo si nu le vad miscate pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 moto-taxi :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 la 168 si 58 kg am nevoie de 150cm lungime ski m-am uitat pe site, merge.. acuma bootii - blocajele sunt universale pe ski, sau difera de la o marca la alta? Pentru incepatori ideal este sa se cumpere schiuri cu 20 cm mai mici decat schiorul. Ideal ar fi sa iti iei carvuri pentru ca vei invata mai usor sa te dai pe ele decat pe cele lungi si ascutite. In ce priveste claparii (bootii sunt la placa), se potrivesc pe orice fel de schiuri. La clapari, ca la cizmele moto, trebuie sa'ti iei cu un numar sau chiar cu unul si jumatate mai mari pentru ca vei baga doua sosete si nu e bine sa iti joace in picioare. Ei sunt numerotati in sistem mondo iar un tabel de conversie il ai aici: http://www.wintermag.ro/tabel-marimi-booti-snowboard-clapari-ski/ Daca porti 42 ideal este sa iti iei 43 sau 43.5 adica 27.5 sau 28. Betele trebuie sa iti faca unghi drept la cot in momentul cand le pui in zapada. Gandeste'te ca dai niste bani dar ai echipamentul pe ceva ani. Nu il folosesti asa de mult cum folosesti echipamentul moto si de aceea te va tine ani buni. Nu uita de ochelari si in special de casca. Sa ne vedem pe partie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Ne vedem pe partie.multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 radu vine in pantaloni scurti pe partie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 voi unde mergeti pe partie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Probabil aici in Iasi dar aia nu se prea poate numi partie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 daca alta nu e si cu sosete flausate luci sa nu racesc la rinichi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPASMO Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Domnilor amu de sarbatori care doreste si pofteste un vin de casa rosu sau alb starsnic natural si fara urma de zahar sau prostii din alea pot servi cu 5 lei pe litru! Mai am si un tauras chiar de vreo 250 plus de kg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 voi unde mergeti pe partie?GURA HUMORULUI nocturna frumos ,si ai si un "pic" de adrenalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 nice... am inteles ca si cea de la gura humorului e abrupta putin... sau na.. o portiune. sunt novice in ale schiatului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 (editat) nice... am inteles ca si cea de la gura humorului e abrupta putin... sau na.. o portiune. sunt novice in ale schiatului... Atunci nici nu ne gandi daca ai pus schiurile de 2 3 ori in picioare. Mijlocul si finalul sunt foarte urate pentru un incepator. Pentru incepatori cea de la Vatra Dornei este foarte ok, sunt vreo doua sau trei in parc la Veverita plus cea de pe Dealul Negru, pe care inca n'am schiat. Editat Decembrie 24, 2012 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Stiu ca se vorbea mai demult pe aici de vopsire in camp electrostatic, a mai gasit cineva in Iasi un loc unde se face treaba buna cu tot cu sablare? Prefeabil pentru piese mari, gen cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Vopsire se face la Nedo, sablare undeva pe la tesatura, nu stiu sa iti explic exact ... sau daca vrei ne ocupam noi(Madras) de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Si asa trebuia sa va fac o vizita dupa sarbatori, ne auzim. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 stie cineva unde pot gasi tabla de aluminiu in iasi, dar sa imi taie la dimensiunea pe care o vreau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 stie cineva unde pot gasi tabla de aluminiu in iasi, dar sa imi taie la dimensiunea pe care o vreau? Cat de groasa? Cat de multa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate