ThunderByte Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 e in plan + cooler pc Cooler-ul poate sa crape oricand, placa de aluminiu e sfanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 adica un heatsink mai bun,care sa disipe caldura mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Oreste,am facut programarea on-line si este pe 24/04/13 intre 11:30-12:00 Ma las in baza ta cu transportul atunci, ok? gata, ai si carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) gata, ai si carte Multumesc frumos, am avut si un suport pentru numar? PS: maine am si numerele Editat Aprilie 24, 2013 de 9iuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 bafta 9iuli si fara incidente mare grija:D si bafta la examen;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Merci,asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Multumesc frumos, am avut si un suport pentru numar? PS: maine am si numerele salut.a mai fost nevoie sa traduci actele de italia ale motocicletei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucaemanuel Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Da. Daca ai nevoie de mai multe detalii ma poti suna, tocmai ce am inmatriculat o mobra adusa din italia. 0755397547 luca Acte moto: 150 acte traduse 350 RAR 172 Asigurare 25 Fisa inmatriculare 37 CeC 60 taxa primarie 30 contract de vanzare cumparare 60 declaratie transport 62 nr preferential si certificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Eu in februarie am inmatriculat motocicleta si nu mi-a trebuit actele traduse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Da. Daca ai nevoie de mai multe detalii ma poti suna, tocmai ce am inmatriculat o mobra adusa din italia. 0755397547 luca Acte moto: 150 acte traduse 350 RAR 172 Asigurare 25 Fisa inmatriculare 37 CeC 60 taxa primarie 30 contract de vanzare cumparare 60 declaratie transport 62 nr preferential si certificat dar numai autentificarea motocicletei cat este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 dar numai autentificarea motocicletei cat este? 350 Ron Da. Daca ai nevoie de mai multe detalii ma poti suna, tocmai ce am inmatriculat o mobra adusa din italia. 0755397547 luca Acte moto: 150 acte traduse 350 RAR 172 Asigurare 25 Fisa inmatriculare 37 CeC 60 taxa primarie 30 contract de vanzare cumparare 60 declaratie transport 62 nr preferential si certificat Mie nu mi-au cerut declaratia de transport Iar la tradus am tradus doar certificatul de inmatriculare(libretto di circulazione) si contractul de V-C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Autentificarea NU este 350 ron. Autentificarea inseamna de obicei trecerea mobrei de pe un proprietar pe altul,si e in jur de 100 RON. 350 RON este RAR ul..(autentificarea se face tot la RAROM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Am confundat eu inseamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Cine inca nu stie, sunt multe controale prin oras, in locatii random, in seara asta m-au oprit pe drumul spre aeroport, saptamana trecuta pe centura. Fac controale random sa verifice permisul, rca si itp, aviz amatorilor de senzatii tari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 (editat) Sa mai fii scuterist (asa ca mine)sa vezi distractie, acuma vreo saptamana am fost oprit zilnic si primu lucru pe care il cereau era permisu . Odata veneam dinspre Gara spre Canta,era o masina de politie la vama veche si controla pe taximetristii ce erau opriti acolo.Cand am ajuns aproape de statia Tigarete aud o sirena si ma dau la o parte crezand ca is in misiune,cand colo imi face semn sa opresc. Tare ma bucur ca am B-ul de prin 2009. Apropo voi a-ti vazut scuteristi in ultima vreme? Ma refer la cei cu de astea mici de 50cc. Editat Aprilie 27, 2013 de nimsocutt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 sincer scuteristi nu prea am mai vazut ori ca nu prea am circulat eu sau ei:D sper sa nu ma opreasca aiurea:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 350 Ron Mie nu mi-au cerut declaratia de transport Iar la tradus am tradus doar certificatul de inmatriculare(libretto di circulazione) si contractul de V-C Salut. Numai certificatul de autentificare costa 114 lei la RAR. L-am facut saptamana trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 ahaa.. ok mss mult de tot raman dator cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salut. Numai certificatul de autentificare costa 114 lei la RAR. L-am facut saptamana trecuta. Zi-mi te rog ce acte sunt necesare la autentificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 carte, certificat, buletin si C-V nu conteaza cine se prezinta pentru autentificare dar e bine sa ai o copie la buletin a noului proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 carte, certificat, buletin si C-V nu conteaza cine se prezinta pentru autentificare dar e bine sa ai o copie la buletin a noului proprietar Cand faci autentificarea la RAR nu tre' sa o ai trecuta intai pe numele tau la Finante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reborned Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Cand faci autentificarea la RAR nu tre' sa o ai trecuta intai pe numele tau la Finante? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 RCA valabil nu trebuie? atunci cand mergi sa faci autentificarea la RAR? Eu stiam ca tre sa o ai pe numele tau la Finante + RCA valabil + CIV + Talon + contract VC + buletin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 nu tre sa ai fisa de inmatriculare sau rca, autentificarea certifica ca masina/motorul vandut este cel din acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 nu tre sa ai fisa de inmatriculare sau rca, autentificarea certifica ca masina/motorul vandut este cel din acte Is idiot, la RAR de fapt te treci pe tine pe CIV ca proprietar. Eu ma gandeam la inmatricularea pe numele meu (care e de fapt la Politie, si acolo trebe fiscalu, contractu VC, asigurare, CIV, talon etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate