orestte Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Mai 2009. Si in afara de vreo 2 gropi in tunel si petice de asfalt era ok. Mentionez ca am fost cu masina deci e posibil sa nu fi simtit drumul la fel ca pe motor. transfagarasan e un drum fain insa atentie lipsesc parapeti, eu mergeam cu motoru in 2008 si ma depaste un "gip" la volan un copil de 10-15 ani (tacsu il tinea in brate) iar acum cu publicitatea asta sigur se gasesc vre-o 2 raceri sa taie curba mare grija incercati transalpina cel mai bun aslfat in romania acum proaspat e A3:P Ca nu l-ai simtit la fel, bine zis. Nu inseamna neaparat ca doar mai bine, sau mai rau. Eu prin Iasi cel putin am impresia ca simt mai usor unele portiuni de drum pe motor decat cu alte mijloace de transport. enduro frate enduro uite asa lumea isi cumpara enduro nu din pasiune apoi redescopera motocicleta abia astept sa vina caldura in 2010 am ceva de recuperat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 si baiatu acele care a facut pozele superbe a vut r1200gs si pana la urma are gixxer k9 de 1000 cu ghidon supermoto. la ce strazi au e relvant. in romania... chiar trebuie enduro... traiasca tenere Mesaj completat PENTRU REISARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 asfaltul e totul, daca vine un japonez de ala la noi se duce ca pe ghiata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MODJO Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Emil schimba si tu avataru Nu il schimb inca pt ca nu-s 100% sigur cu ce (plus ca mai am rsv-ul inca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) emile eu vreau tobele de pe RSV .... iti dau toba de Rieju ) ... ca aia de la honda nu ti-ar sta bine Editat Ianuarie 17, 2010 de Chucky_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 vreau tobele.... iti dau tuba de honda ) tre sa pui un casetofon sa cante V2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MODJO Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 emile eu vreau tobele de pe RSV .... iti dau toba de Rieju ) ... ca aia de la honda nu ti-ar sta bine Ar fi tare amuzant de vazut un cbr cu tobele alea dar cu siguranta ar trebui modificate ca sa se potriveasca si oricum nu vor suna la fel. Oricum nu le dau ca stau prea bine pe RSV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anf_andrei Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 emile eu vreau tobele de pe RSV .... iti dau toba de Rieju ) ... ca aia de la honda nu ti-ar sta bine vin la tak'tu fac eu sa sune si a v2 si tare si cum vrea muschiul tau. pe bune am reteta competa sa iei si un disc de taiat pt ca nu mai am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 ok deci poti face tu ca Rieju sa sune a V2 eu iti iau tot ce trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 ok deci poti face tu ca Rieju sa sune a V2 eu iti iau tot ce trebe chuky ai luat salaru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 mertan cred ca e mai ieftin sa iti cumperi motorul gata streetfighter decat sa il faci pe a tau /index.php?...t&p=2256568 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) Poate sa-mi explice si mie cineva schema prin care iti iei motor in leasing de la o firma oarecare si apoi iti vine executorul sa ti-l confiste, desi tu ai platit totul cum trebuie? TEAPA DE LA <o_firma> !!! GARANTAM AVANAJE- AUZI LA EL HA HAsunt oameni care au platit in avans sume de pana la 7000-8000euro ca sa-si cumpere o motocicleta noua si acum sa ramana fara ele. Acesti oameni au dat in avans domnului <inlocuit_nume> bani insa el nu a mai platit catre banca motocicletele luate in leasing drept urmare banca a angajat o firma care se ocupa cu recuperarea de bunuri acesti oameni fiind sunati de firma recuperatoare urmand sa le confiste mototcicletele!!!! Nu se poate asa ceva !!!!! Am scos linkul ca s-a stricat. am pus citatul, am inlocuit persoana si firma. Nu inteleg schema, ca vreau si eu sa fac niste bani... Editat Ianuarie 18, 2010 de Puc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 e foarte greu de spus pur si simplu cu nesimtire........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 mmm mai bine lasam pe ei sa scrie noi nu stim exact toate detaliile dar cert e ca ceva s-a intamplat acolo o sa scrie unu din pagubiti daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 ok deci poti face tu ca Rieju sa sune a V2 eu iti iau tot ce trebe iti pot face si eu Rieju sa sune a V2, daca imi dai tot ce-mi trebe. Pentru inceput, am nevoie de un motor V2 cu tot cu cutie, mai am nevoie de cadru, furca, bascula si alte cateva nimicuri: instalatia electrica, un ghidon, sa, rezervor si scarite. Pentru inceput, poti veni cu niste bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 iti pot face si eu Rieju sa sune a V2, daca imi dai tot ce-mi trebe. Pentru inceput, am nevoie de un motor V2 cu tot cu cutie, mai am nevoie de cadru, furca, bascula si alte cateva nimicuri: instalatia electrica, un ghidon, sa, rezervor si scarite. Pentru inceput, poti veni cu niste bere In cazul asta imi permit sa iti fac concurenta, ca iese mai ieftin cu mine, mie imi trebuie numai motorul, cu transmisie finala pe lant si instalatia electrica, dar daca e motor de Honda' nici dinaia Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 In cazul asta imi permit sa iti fac concurenta, ca iese mai ieftin cu mine, mie imi trebuie numai motorul, cu transmisie finala pe lant si instalatia electrica, dar daca e motor de Honda' nici dinaia da de ce vrei sa te limitezi? NTV-ul, de exemplu, are cardan si e si Honda, deci nu ai nevoie de instalatie electrica. La Honda, toate componentele aprinderii cat si luminile comunica wireless, pentru ca inginerii s-au gandit ca asa elimina contactele imperfecte. Nu stiu de ce, dar la cum il cunosc pe Chucky, dupa ce se vede cu sunet de V2, o sa vrea inapoi sunetul de 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 da de ce vrei sa te limitezi? NTV-ul, de exemplu, are cardan si e si Honda, deci nu ai nevoie de instalatie electrica. La Honda, toate componentele aprinderii cat si luminile comunica wireless, pentru ca inginerii s-au gandit ca asa elimina contactele imperfecte. Nu stiu de ce, dar la cum il cunosc pe Chucky, dupa ce se vede cu sunet de V2, o sa vrea inapoi sunetul de 2 timpi Da ma ? Si nu arde laptopurile, am auzit ca si astea au uaierles si blustutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 da unde a disparut topicul cu reguli ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 nu mai avem reguli ne facem de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 eu vreau reguli... hai Caline... mai baga o regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 eu propun o regula, ca la prezentare, sa se scrie si data si locul nasterii, ca sa stim cand si unde sa bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 hmm... eu zic ca data sa fie doar zz/ll... iar la fete obligatoriu si aaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 purice, daca ne luam dupa tine, mai facem un topic cu matrimoniale. si apoi degeneram si ajungem si la topic cu poze. pe langa poze din excursii. vom avea topic cu poze de la nunti si botezuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Cat timp au legatura cu motociclistii nu vad de ce nu :> matrimoniale pentru motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate