underix Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 lojik 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 lojik11 si ai valoare? imi dai si mie un autograf sa il dau la schimb pe un cauciuc? bambilici 11+1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) hai lasa goanga, pui femeia sa`ti plateasca cauciucu. doar de cauciucu ala va simtiti amandoi bine 13 e cu ghinion golane Editat Ianuarie 20, 2010 de underix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 e cauciuc slick ? ca mie imi place sa ma dau pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) raspuns la videclipu lui alveola Editat Ianuarie 20, 2010 de Chucky_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 bambilici->14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 bambilici->14 hai nici chiar asa la adunat de posturi putin mai creativ 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 @CalinD ai aflat ce s-a intamplat cu topicul de Reguli ? bambilici -->16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2010 n-am aflat, cel mai probabil a fost facut invizibil de adminu' global sau de-un alt mod intr-o criza de exces de zel. macar de-as intelege de ce... probabil cui l-a sters i s-a parut ca vrem sa facem stat in stat. il las invizibil pina la noi ordine, ca altfel nu-mi miroase a bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Pana la urma nu cred ca e nevoie de regulament, cred ca fiecare stie unde-i limita de bun simt (bine,probabil mai putin eu, da' mergem inainte,nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 liniste la iasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 dot cum te impaci cu xenoanele? da-mi detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 nu va combinati pt xenoane pe forum ca nu accept si nu se aplica retroactiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 dot cum te impaci cu xenoanele? da-mi detalii Perfect, si cu faza mica poti sa-ti dai seama ca 'stanjenesti' vizibilitatea celui din fata ta, indiferent ca merge sau nu in aceeasi directie cu tine. Noaptea nu au fost cazuri in care sa realizez ca cel din trafic NU m-a observat. Am fost intrebat de multe ori daca am faza lunga. "Curata" soseaua noaptea. E fain la mine ca e un H4, si ma pot folosi de flash-uri. Si da mult mai bine la pitzy doh... daca ai bani, isi merita investitia. diferenta halogen(3 becuri) si xenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 HAHAHAHHAHA PRICELESS. Si eu care ma gandeam sa-ti aduc un client (Nu tu Purice ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 HAHAHAHHAHA PRICELESS. Si eu care ma gandeam sa-ti aduc un client (Nu tu Purice ) ) gata gata tashi ai si tu acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Perfect, si cu faza mica poti sa-ti dai seama ca 'stanjenesti' vizibilitatea celui din fata ta, indiferent ca merge sau nu in aceeasi directie cu tine. Noaptea nu au fost cazuri in care sa realizez ca cel din trafic NU m-a observat. Am fost intrebat de multe ori daca am faza lunga. "Curata" soseaua noaptea. E fain la mine ca e un H4, si ma pot folosi de flash-uri. Si da mult mai bine la pitzy doh... daca ai bani, isi merita investitia. diferenta halogen(3 becuri) si xenon tii minte anul trecut la inceputul sezonului cand ai venit la targu cu Vlad si Alex si era sa sa ne ciocnim ca bilele de biliard in curba aia noaptea, cand am facut manevrele alea kamikaze sa reusim sa luam curba in ultimul moment, mi s-au ''umplut'' oglinzile cu lumina xenonului tau, parca aveam un ozn deasupra capului. face toti banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 tii minte anul trecut la inceputul sezonului cand ai venit la targu cu Vlad si Alex si era sa sa ne ciocnim ca bilele de biliard in curba aia noaptea, cand am facut manevrele alea kamikaze sa reusim sa luam curba in ultimul moment, mi s-au ''umplut'' oglinzile cu lumina xenonului tau, parca aveam un ozn deasupra capului. face toti banii. Ce-am mai strans din buci atunci, ma presa si ala cu masina din spate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Ce-am mai strans din buci atunci, mie-mi spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Cat sta un colet la FanCurier inainte sa fie returnat la expeditor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Cat sta un colet la FanCurier inainte sa fie returnat la expeditor? 5 zile sigur sta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 (editat) 10 zile maxim Editat Ianuarie 22, 2010 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Ok, multumesc de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate