orestte Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) o poza gasita pe net din iasi piata unirii 1953 sursa Mesaj completat pentru ex nepristi Editat August 24, 2010 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 il vad pe gherman pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Salutari de la poalele Tampei. Ne vedem anul acesta cu o parte dintre domniile voastre ? Cum unde, AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Confectioneaza careva tobe carbon pe comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Confectioneaza careva tobe carbon pe comanda? Si altceva ce ti-ai mai dori? niste carene din carbon ... ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PainRedefined Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Si altceva ce ti-ai mai dori? niste carene din carbon ... ??? stii vorba aia, nu raspunzi la o intrebare cu alta, si aroganta las-o in buda si trage apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 (editat) stii vorba aia, nu raspunzi la o intrebare cu alta, si aroganta las-o in buda si trage apa... Intrebarea pusa de colegu' era pusa ca sa fie, face cineva tobe carbon in iasi, sau mai bine zis cine face tobe carbon in ro? Si daca s-ar face ar avea un pret pe masura, nu crezi. Daca s-ar fi interesat un pic de carbon sa stie cam ce e si cum se produce nu cred ca mai pune intrebari de genu, e ca si cum as veni eu acum si as intreba "Face cineva jante custom in iasi?" Crede-ma nu e aroganta deloc Editat Septembrie 13, 2010 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 am eu niste prieteni care sunt designeri si lucreaza cu diferite ateliere. lucreaza si cu fibra de carbon. fac la comanda in general elemente de caroserie (bare fata/spate, praguri, capote, etc) poate te pot ajuta. Cernoschi Sorin si Nistor Stefan tel: 0763 667 353 2art.studio.design@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 fibra de carbon fibra de sticla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 fibra de sticla carbon suna`i daca nu ma crezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 16, 2010 Autor Share Postat Septembrie 16, 2010 btw un vecin si-a pus pe capota la un beamveu ceva care arata a fibra de carbon, impletitura e evidenta. o fi chiar carbon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 carbon suna`i daca nu ma crezi. nu e vorba daca cred sau nu insa eu stiu ca e foarte foarte scump carbonul "adevarat" si ca nu oricine il manuie ....da nah o fi carbon, asta e un lucru bun avem in iasi oamnei care lucreaza in carbon btw un vecin si-a pus pe capota la un beamveu ceva care arata a fibra de carbon, impletitura e evidenta. o fi chiar carbon? se zice "bemv" ) si crec are o folie de bazar pusa pe capota sau poate o fi dat cateva mii de euro si e pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 btw un vecin si-a pus pe capota la un beamveu ceva care arata a fibra de carbon, impletitura e evidenta. o fi chiar carbon? E folie 3D ... nu stiu cat de 3D e dar asa se numeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 E folie 3D ... nu stiu cat de 3D e dar asa se numeste. 3d e mai buna decat 3m )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 btw un vecin si-a pus pe capota la un beamveu ceva care arata a fibra de carbon, impletitura e evidenta. o fi chiar carbon? probabil e 3M di-noc am un prieten care si-a facut laptopurile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 18, 2010 Autor Share Postat Septembrie 18, 2010 probabil e 3M di-noc am un prieten care si-a facut laptopurile.... aia e. nu arata rau, tre' sa recunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 aia e. nu arata rau, tre' sa recunosc. Se poate face asa ceva pe o casca? In mainile unui meserias ma refer... Ca daca da, un pm cu locul si un pret orientativ daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Se poate face asa ceva pe o casca? In mainile unui meserias ma refer...Ca daca da, un pm cu locul si un pret orientativ daca se poate. teoretic da. dar folia trebuie incalzita destul de mult si asa se va strica "modelul" de pe ea. adica se intind "Tesaturile". si arata naspa. depinde de folii. sunt unele folii care daca o tragi mult devine lucioasa. si o sa ai parti mate si lucioase nu stiu ce sa zic. am sa incerc si eu sa imi fac casca, din curiozitate si vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 (editat) teoretic da. dar folia trebuie incalzita destul de mult si asa se va strica "modelul" de pe ea. adica se intind "Tesaturile". si arata naspa. depinde de folii. sunt unele folii care daca o tragi mult devine lucioasa. si o sa ai parti mate si lucioase nu stiu ce sa zic. am sa incerc si eu sa imi fac casca, din curiozitate si vedem Eu pe la ce firme am fost, si oameni intrebati, care se ocupa de treburi de astea mi-au zis ca nu se baga la casti/carene (colate integral) ca e prea complicat & shit... Dar cu o foile d'asta carbonfiber'ish chiar m-as risca, ca-mi place cum arata. Daca reusesti sa-ti faci cashcheta ta si-ti iese, io's urmatoru. Oricum mai am niste chestii de facut cu ajutorul tau, dar vorbim pe mess. Mesaj completat Eu pe la ce firme am fost, si oameni intrebati, care se ocupa de treburi de astea mi-au zis ca nu se baga la casti/carene (colate integral) ca e prea complicat & shit... Dar cu o foile d'asta carbonfiber'ish chiar m-as risca, ca-mi place cum arata. Daca reusesti sa-ti faci cashcheta ta si-ti iese, io's urmatoru. Oricum mai am niste chestii de facut cu ajutorul tau, dar vorbim pe mess. Zice forumul ca cica azi e ziua lu' domnu alveolezu' asa ca LMA dom'le sa fii sanatos si tot ce-ti doresti. PS- in caz ca nu-i ziua ta az' , asa cum zice forumu'fantastic jos acolo, raman valabile urarile. Editat Septembrie 19, 2010 de sorin_ush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 LMA dom'le sa fii sanatos si tot ce-ti doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 o pierdere mare pt offroad auto iasi http://www.bzi.ro/news-alert-om-de-afaceri...o-update-188693 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 o pierdere mare pt offroad auto iasi http://www.bzi.ro/news-alert-om-de-afaceri...o-update-188693 Tipul nu era cumva cel de la Minelli? Asa mi se pare din poza de pe site. Dumnezeu sa'L ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 happy bday mr puc (just a joke, se potrivea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 happy bday mr puc (just a joke, se potrivea ) LMA!!! ) batrane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 multz'ani nea puc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate