bamsee_tgv Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Salut, Asa cum ni s-a atras atentia, am facut topic separat pentru plimbari si iesiri. Urmatoarea iesire planificata: Duminica 29 Martie Plimbare (cu gratar ) pe Valea Doftanei. Plecarea de dimineata....ideal ar fi 9 maxim 10, intoarcerea pana in ora 3,4 dupa-masa . Inscrisi pana acum, Subsemnatul, MBM, Robias, Gory. Astept si alte inscrieri pe lista inexistenta Bafta. Pedro P.S: Uitandu-ma cum va fi vremea..... se pare ca e mai frumos sambata. Duminica ar fi ceva sanse de ploaie. DECI? Editat Martie 26, 2009 de bamsee_tgv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Salut, Asa cum ni s-a atras atentia, am facut topic separat pentru plimbari si iesiri. Urmatoarea iesire planificata: Duminica 29 Martie Plimbare (cu gratar ) pe Valea Doftanei. Plecarea de dimineata....ideal ar fi 9 maxim 10, intoarcerea pana in ora 3,4 dupa-masa . Inscrisi pana acum, Subsemnatul, MBM, Robias, Gory. Astept si alte inscrieri pe lista inexistenta Bafta. Pedro P.S: Uitandu-ma cum va fi vremea..... se pare ca e mai frumos sambata. Duminica ar fi ceva sanse de ploaie. DECI? sambata poate ma risc si eu -sa vedem va anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 sambata poate ma risc si eu -sa vedem va anunt Am asigurarea deci ma anunt si eu ptar maine si vin cu propunerea sa mregem la mine la tar frigem un ou si ne intoarcem tot sambata-trseu tgv ploiesti-valeni d emunte-starchoj de la ploiesti incolo drumuleste nou nout! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Am asigurarea deci ma anunt si eu ptar maine si vin cu propunerea sa mregem la mine la tar frigem un ou si ne intoarcem tot sambata-trseu tgv ploiesti-valeni d emunte-starchoj de la ploiesti incolo drumuleste nou nout! DECI RAMANE STARCHIOJ...VIN SI EU CE SA FAC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 DECI RAMANE STARCHIOJ...VIN SI EU CE SA FAC! scuze ptr redactare dar eram extrem de grabit deci mergem la starchiojd-zona valeni de munte, la mine la tara, frigem un bou si ne intoarcem dupa amiaza-200 de km dus intors, ideea e sa plecam dimineata in jur de 10 zic eu,ca sa avem timp.tel meu 0726277107 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 scuze ptr redactare dar eram extrem de grabitdeci mergem la starchiojd-zona valeni de munte, la mine la tara, frigem un bou si ne intoarcem dupa amiaza-200 de km dus intors, ideea e sa plecam dimineata in jur de 10 zic eu,ca sa avem timp.tel meu 0726277107 DECI SAMBATA LA ORA 10 DIMINEATA DATA 28 .03.2009 IN FATA LA GARAJ LA KESU GATA TERMINAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) DECI SAMBATA LA ORA 10 DIMINEATA DATA 28 .03.2009 IN FATA LA GARAJ LA KESUGATA TERMINAT! pan acum sunt inscrisi: kesu-cu vaporu pedro-tdm robias-vfr laur-vfr gory-f650 restul anuntati-va si nu uitati ca la 10 apasam botonul rosu! Editat Martie 27, 2009 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 baaaah... cum isi schimba lumea planurile de pe un minut pe altu...mersi pt mesaj bre ca altfel eu ramaneam capsat pe duminica. Deci ,cre ca ma bag si io. Nevasta-mea o sa vina cu masina. Ailalti doi nu stiu nimic de ei,dar ii anunt in seara asta. Daca e ne vedem in fatza la garaj la matale!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Nu pot veni de data asta dar voi fi cu sufletul alaturi de voi (moaaama ce macabru suna!!!) Have fun! Si vedeti ca stie Kesu niste poezii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo34 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Vin si eu.Ne vedem maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xmoto Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 DECI SAMBATA LA ORA 10 DIMINEATA DATA 28 .03.2009 IN FATA LA GARAJ LA KESUGATA TERMINAT! Sa puneti poze aici de la mica excursie ... sa ne ofticam si noi , cei care nu putem merge ) salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Sa puneti poze aici de la mica excursie ... sa ne ofticam si noi , cei care nu putem merge :)) salutare! maine pozele mele astea sunt de la romeo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xmoto Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 maine pozele mele astea sunt de la romeo!! multzam fain gory de poze... dar sunt curios ce ati pus pe gratar ... un vitzel... un porc mistretz...un crocodil sau un urs polar :) hai noroc baieti si la cat mai multe zile de genu asta! cu soare , gratare si voie buna! sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 o sa bag si eu pozi ,dar cand o sa ajung acasa. in alta ordine de idei...ce face poporu de 1 mai? am auzit neste zvonuri aduse de vant ca se organizeaza neste kestii pe undeva... nenea kesu,ne lamuresti si pe noi? asta daca nu aveti grup restrans care merge!!!! am vazut ca baietii lupi de mare fac mare intalnire mare la sf de mai si nu as mai merge la mare de 1. zi-ne si noua ceva despre aceasta. daca ai timp si bunavointa da pe pm ceva (sau aci),ca mess nu am la munca. Sau vb cand ne intalnim. uras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 o sa bag si eu pozi ,dar cand o sa ajung acasa.in alta ordine de idei...ce face poporu de 1 mai? am auzit neste zvonuri aduse de vant ca se organizeaza neste kestii pe undeva... nenea kesu,ne lamuresti si pe noi? asta daca nu aveti grup restrans care merge!!!! am vazut ca baietii lupi de mare fac mare intalnire mare la sf de mai si nu as mai merge la mare de 1. zi-ne si noua ceva despre aceasta. daca ai timp si bunavointa da pe pm ceva (sau aci),ca mess nu am la munca. Sau vb cand ne intalnim. uras! so de 1 mai,valahii pleca la un team building la veliko tarnovo e bienvenit oricine numai sa ne anuntati saptamana asta ca sa putem face rezervarile.camera aproximativ 30de euro pe noapte cu mic dejun inclus piscina bla bla.se pleca vineri dimineta de la tgv si ne intoarcem duminica,pana acum suntem 12 motoare. la intalneala baietilor de la seawolves vrem sa mergem o gasca la fel de mare -sa umplem mamaia de roackeri sa dam manelistii afara, dar mai epana atunci. v-am pupat pe dinti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ok. o sa ma sfatuiesc si eu cu consoarta si saptamana asta te anunt (eu sunt pro ,dar ea decide). poate mai conving vreo doi -trei. multumiri! apreciez promptitudinea!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxxlg3100 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 cand zice 2-3 se refera la mine si la petre va anunt si eu dupa ce dezbat subiectul in consiliul familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) ieta ce stie asta micu... bah,tu formezi suspiciuni oamenilor despe realtia noastra... adica a noastra 3... si da ..la voi ma refeream...da nu in sensu ala..in sensu ca eu sunt 1..locurile 2 si 3 vi le dezbateti voi cum credeti de cuviinta...sau dupa marimea motoretei...hai ca am luat-o razna de tot ,ca asta e topicul de plimbari si ne bate Pedro..RAU!! macar il tinem up ,ca oricum altu nu mai e pe tgv. hai ura si la mess cu noi!!! asteptaaaaaaaai replayu..te-am vazut talharule!!!! Editat Martie 30, 2009 de mbm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 ieta ce stie asta micu... bah,tu formezi suspiciuni oamenilor despe realtia noastra... adica a noastra 3... si da ..la voi ma refeream...da nu in sensu ala..in sensu ca eu sunt 1..locurile 2 si 3 vi le dezbateti voi cum credeti de cuviinta...sau dupa marimea motoretei...hai ca am luat-o razna de tot ,ca asta e topicul de plimbari si ne bate Pedro..RAU!! macar il tinem up ,ca oricum altu nu mai e pe tgv. hai ura si la mess cu noi!!! asteptaaaaaaaai replayu..te-am vazut talharule!!!! BAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xmoto Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 BAU de unde pot sa iau si eu batic d`asta... ca cel din poza... ca de cand caut... si la munte.. si la mare.. m`am uitat pe la gheretele alea unde vedeam ca au baticuri...si nu am gasit asa... deci... de unde pot lua si eu? ast rasp ! ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xmoto Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 BAU de unde pot sa iau si eu batic d`asta... ca cel din poza... ca de cand caut... si la munte.. si la mare.. m`am uitat pe la gheretele alea unde vedeam ca au baticuri...si nu am gasit asa... deci... de unde pot lua si eu? ast rasp ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 De Paste spre Valeni de Munte..am avut si soare si ploaie si gropi, dar a fost frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xmoto Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 frumoase pozele... !!! si paste fericit! :wink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 ne bagam sambata pe undeva???? fuhrer stie despre ce e vb..... amatori???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxxlg3100 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 ne bagam sambata pe undeva???? fuhrer stie despre ce e vb..... amatori???? o tineti la secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate