Sari la conținut

accident mortal bistrita nasaud

pHa_King
 Share

Postări Recomandate

imi cer scuze colegii ca ma abat de la subiect, dar, dupa intamplarea asta tragica ma gandesc, ca la marsul Motociclistii Exista in Trafic ar trebui sa ne gandim la un traseu putin mai lung, adica sa iesim putin din orash, ca sa poate vedea si badea ion si badea grigore din grajd ca motociclistii chiar exista in trafic...ar trebui sa ne gandim putin...

Odihneasca-se in pace...:D:rose:

tocmai asta este, omule, ca noi, NU CONTAM, badea grigore de la tara, e prea prost sa inteleaga si romanii sunt mult prea indisciplinati in trafic indiferent de vehiculul pe care-l conduc. sunt prea cretini, initiativa de a protesta este laudabila si sunt sigur ca poate lumea va auzi, dar cu timpul si pana atunci se va intampla ce s-a intamplat cu victimele acestui accident. nea gigi, va intoarce ca magaru... ce nu-mi explic, cat de bou sa fii sa nu vezi motocicleta care vine, FIX DIN FATA TA? o natie de soferi tupeisti si idioti neatenti. exclus cei care stiu sa conduca si au bun simt(10%).

sa-i fie tarana usoara saracei femei. :D

curaj si putere celui ramas in viata.

condoleante.

Editat de Moto Junkie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 105
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vizitator moshnegutzu

din cate am vazut si eu este linie continua pe marginea drumului. macar de sar asigura si ar semnaliza taranii dupa ce ca si gresesc!! sincere condoleante! fereasca dumnezeu sa fiu dat de pamant de unu de asta si sa ma pot ridica; ca il mananc de viu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri