Misfit 1-5 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) imi cer scuze colegii ca ma abat de la subiect, dar, dupa intamplarea asta tragica ma gandesc, ca la marsul Motociclistii Exista in Trafic ar trebui sa ne gandim la un traseu putin mai lung, adica sa iesim putin din orash, ca sa poate vedea si badea ion si badea grigore din grajd ca motociclistii chiar exista in trafic...ar trebui sa ne gandim putin... Odihneasca-se in pace...:rose: tocmai asta este, omule, ca noi, NU CONTAM, badea grigore de la tara, e prea prost sa inteleaga si romanii sunt mult prea indisciplinati in trafic indiferent de vehiculul pe care-l conduc. sunt prea cretini, initiativa de a protesta este laudabila si sunt sigur ca poate lumea va auzi, dar cu timpul si pana atunci se va intampla ce s-a intamplat cu victimele acestui accident. nea gigi, va intoarce ca magaru... ce nu-mi explic, cat de bou sa fii sa nu vezi motocicleta care vine, FIX DIN FATA TA? o natie de soferi tupeisti si idioti neatenti. exclus cei care stiu sa conduca si au bun simt(10%). sa-i fie tarana usoara saracei femei. curaj si putere celui ramas in viata. condoleante. Editat Aprilie 2, 2009 de Moto Junkie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Pacat Dumnezeu s-o odihneasca. Inca nu suntem vazuti pe drumuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pako Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Plang motoarele dupa tine Veronica R.I.P. Vero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Sa-i fie trana usoara P.S. ati speriat toate babele de acolo cu turatiile voastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pako Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Sa-i fie trana usoara P.S. ati speriat toate babele de acolo cu turatiile voastre... Ne cerem scuze! Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 din cate am vazut si eu este linie continua pe marginea drumului. macar de sar asigura si ar semnaliza taranii dupa ce ca si gresesc!! sincere condoleante! fereasca dumnezeu sa fiu dat de pamant de unu de asta si sa ma pot ridica; ca il mananc de viu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate