Florin Daniel Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Salutari pentru pentru prima oara din seria PLIMBARE 2009 Sau cum spune romanul “back in business” Va propun prima plimbare pe anul acesta cu doua nopti de cazare in weekend-ul 01-03 mai Locatia de cazare se numeste Pensiunea Maria categoria trei margarete ***(2 locuri in camera si grup sanitar) si este amplasata in Costinesti la 50 de metri de mare, in zona epavei, cu acces imediat la plaja. Bugetul alocat este de 300 lei/persoana si include: 2 nopti cazare 5 mese ( cina vineri seara, mic dejun, pranz si cina sambata si mic dejun duminica). - partea buna este ca vom avea si o masina cu noi si o masina care poate lua doi pasageri si ceva de baut cam pentru fiecare in parte. Cei care au mai fost stiu cum se procedeaza cu astea !!!! - Avem 24 de locuri disponibile, prin urmare putem incepe...........Avansul de 50% este obligatoriu pentru cei care doresc sa mearga. pentru inscrieri ne auzim la numarul de telefon 0749 158 068 Florin sau adresa de mess vf_daniel@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undoo99 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Eu ma bag. 1 loc in camera si 1 loc in masina.. Debia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Frumoasa locatie pacat ca o so" distrugem" Prezent 2 locuri si NASULE ...........MINCAREA cum e MINCAREA ??????????? PS. Masina e monopolizata - 2 locuri bancheta spate +jumate portbagaj plin cu" apa tare "caci aia de litoral nuuuuuu e buna . Super PS. Care aveti detector radar foarte bun sa-l aduceti . Editat Martie 30, 2009 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 Frumoasa locatie pacat ca o so" distrugem" Prezent 2 locuri si NASULE ...........MINCAREA cum e MINCAREA ??????????? PS. Masina e monopolizata - 2 locuri bancheta spate Mancare multa si buna !!!!1 Locuri ocupate: Cristi frig 2 locuri undoo 99 1 loc Florin-v 2 locuri Locuri libere:19 Ne vedem joi la academie pentru avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Fratilor care din voi nu merge si are un detector de inprumut sa-mi dati pm Eu am un Cobra 9730 dar e cam slabut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Fratilor care din voi nu merge si are un detector de inprumut sa-mi dati pm Eu am un Cobra 9730 dar e cam slabut Sau mergi legal si nu vei mai avea nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Bine mestereeeeee, trece-ma si pe mine pe lista.....PREZENT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 Locuri ocupate: Cristi frig Cristi 2 locuri undoo 99 Andi 1 loc Florin-v 2 locuri Sds- Dan 1 loc Locuri libere:18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamba Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Vin si eu .... vreau o camera (2 locuri adica) eu cu un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Sau mergi legal si nu vei mai avea nevoie. DA.... MERSI DE SFAT . Uite unde era lupul moralist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Azi ma venit cu un politist rutierist in masina.E cazul sa stati linistiti de 1 mai pentru ca in perioada aia chiar nu se ia spaga!In plus e actiune pe litoral si va trbui sa se ia ceva permise de moto ca sa fie un pic mai liniste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 DA asa e ai dreptate . Mersi mult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Nici nu ma gandesc sa ma duc sa-i dau, de 1 mai vor sta radarele si politaii geana pe A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) am auzit ca Survolaj vroia sa organizeze o iesire la techirghiol Editat Martie 30, 2009 de punkBC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 Locuri ocupate: Cristi frig Cristi 2 locuri undoo 99 Andi 1 loc Florin-v 2 locuri Sds- Dan 1 loc Zamba 2 locuri Locuri libere:16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Vreau shi eu un loc sigur...pentru al doilea inca mai negociez, dar unul e ok....sa avem vreme buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Locuri ocupate: Cristi frig Cristi ....2 locuri undoo 99 Andi......1 loc Florin-v.... ...........2 locuri Sds- Dan..... ........1 loc Zamba................ 2 locuri Kinder- Alin..........1 loc Locuri libere:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Locuri ocupate: Cristi frig Cristi ....2 locuri undoo 99 Andi......1 loc Florin-v.... ...........2 locuri Sds- Dan..... ........1 loc Zamba................ 2 locuri Kinder- Alin..........1 loc Raducu_haiducu ( Radu si Tina) ... 2 locuri Locuri libere:13 Editat Aprilie 1, 2009 de raducu_haiducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Locuri ocupate:Cristi frig Cristi ....2 locuri undoo 99 Andi......1 loc Florin-v.... ...........2 locuri Sds- Dan..... ........1 loc Zamba................ 2 locuri Kinder- Alin..........1 loc Raducu_haiducu ( Radu si Tina) ... 2 locuri Locuri libere:13 Maine pe la 19,00 ne vedem la academie mai discutam de una alta strangem si banutii de avans !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 lomeee...looommmeee...soroooo lommmmeee...e crizaa.....) ..la mine )...dar ma zbat sa merg.. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Am merge si noi 2.Cui trebuie sa platim si cand?(cat, unde). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Am merge si noi 2.Cui trebuie sa platim si cand?(cat, unde). Daca citesti bine topicul vei si afla unde si cand se dau banii si ce se discuta. Lenea e cucoana mare Florine, eu nu poci sa vin cu tine ca deh plec cu clubul in alta locatie. Va doresc distractie placuta si poate ne vedem pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Am intrebat "cui" desteptu" lu peste? si nu stiu la ce academie se strang baietii. Credeam ca ajuti si tu cu ceva dar vad ca tu ai alte chefuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Am intrebat "cui" desteptu" lu peste? si nu stiu la ce academie se strang baietii.Credeam ca ajuti si tu cu ceva dar vad ca tu ai alte chefuri. La Academia Militara, vino azi la ora 19.00 cu ceva banuti de avans shi o sa vezi shi cui trebuie sa platesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) Am merge si noi 2.Cui trebuie sa platim si cand?(cat, unde). Eu voi strange banutii de avans. Ne vedem diseara la academia militara(eroilor) dupa ora incepand cu ora 18,30. Locuri ocupate: Cristi frig Cristi ....2 locuri undoo 99 Andi......1 loc Florin-v.... ...........2 locuri Sds- Dan..... ........1 loc Zamba................ 2 locuri Kinder- Alin..........1 loc Raducu_haiducu ( Radu si Tina) ... 2 locuri Fra'su...................2 locuri Locuri libere:11 Editat Aprilie 2, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate