rapboyhed Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Am un GPZ sau EX 500 A . Am inteles ca e una si acelasi lucru , am inteles bine ? An de fabricatie 1991 , motor de 500cmc . Intrebarea mea este daca se poate stinge faza scurta , sau motivul pentru care nu se stinge . Nu am buton numai pentru faza lunga . Am impresia ca o data s-a stins dupa vreo 5 minute cand era in garaj dar ieri nu s-a stins deloc . Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Daca nu se stinge faza scurta ai varianta facuta pentru America sau daca nu este facuta asa de cineva.Varianta Ex500 este pt america,gpz pentru Europa si Asia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Daca nu se stinge faza scurta ai varianta facuta pentru America sau daca nu este facuta asa de cineva.Varianta Ex500 este pt america,gpz pentru Europa si Asia. Excelent raspuns . Ii varianta pentru America Ex500 . Am kilometrajul in mile si sub el mai mic in km . Sa fie asta o prob la RAR ? Mersi . ps: Am adaugat o fotografie sa vedeti cum este kilometrajul . Cel in km este intrerupt de la 40 la 180 km/h de catre nr de kilometrii. Editat Martie 30, 2009 de rapboyhed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Mai am si eu o intrebare ! Nu pot , cumva , sa ii pun un picior ? Momentan are cric ( ma refer ca trebuie sa o trag inapoi sa o urc pe cric ) si nu am un picior de ala sa o las in lateral ? Are cineva vreo idee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 Mai am si eu o intrebare ! Nu pot , cumva , sa ii pun un picior ? Momentan are cric ( ma refer ca trebuie sa o trag inapoi sa o urc pe cric ) si nu am un picior de ala sa o las in lateral ? Are cineva vreo idee ? Ajutor ? Help ? Anyone ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 N-o sa ai treaba la RAR. Daca era de Anglia atunci mai era cum mai era. Pentru "picior", adica cric lateral cauta si tu pe la sectiunea de Vanzari piese de schimb ca mai dezmembreaza baietii de-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 Inca o intrebare de bot ... vi se pare mult 10l la 100km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 daaaa. al meu consuma 4, maxim 5% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Vezi sa nu mergi intr-un cilindru, asa imi consuma si mie cand o bujie nu functiona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Doar ce am schimbat bujiile ... Astazi trebuie sa vina cineva la mine sa imi schimbe ambreiajul ca mi s-a rupt si am sa ii explic si problema cu consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Doar ce am schimbat bujiile ... Astazi trebuie sa vina cineva la mine sa imi schimbe ambreiajul ca mi s-a rupt si am sa ii explic si problema cu consumul. Intra aici , e topic de gpz-uri, poti face schimb de opinii cu alti posesori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate