nkz Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Bieti, din pacate pt. voi eu sunt fan Yamaha si ca vreti sau nu de la anu Yamaha ia numaru unu in lume, se va pisa e toti. Baclava, apropo, numai belii ochii in afara si numai zice tu ca Yamaha e pe 3-4, de la anu o sa fie pe 1 si pe circuit si pe strada. Uita-te in Romania si vezi ce motocicleta a castigat campionatu la noi. Dar defapt mai invata si tu cate ceva despre motocicletele astea nervoase si pana una alta du-te la Coltu comunistelor ca acolo e de tine. V-Twin, e valabil si pt. tine, cand mai cresti un pic, atunci sa vi sa stam de vorba. Mai makalule, ia lasa-l pe Bhairava sa beleasca el okii si beleste tu altceva la toti fanii Honda. Ia d-aici ca poate iti mai ies bashinile din cap. http://www.sportnetwork.net/main/s180/st12539.htm http://www.sportnetwork.net/main/s180/st12540.htm Comenteaza acuma !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Ssunt totusi cateva detalii destul de majore daca e sa o luam asa dar stiu numai cei care cunosc ... nu cei care le admira si isi dau cu parerea ... Cum esti tu de exemplu...nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Si acuma ca sa inchei interventia mea in aceasta discutie aberanta, deschisa de catre un aberant, vreau sa spun atat: Makalule vezi ca incep desenele animate la bulgari, si am auzit ca dau "Mihaela" in seara asta. Eu zic sa ne lasi pe noi cu motoretele noastre si sa te duci tu la desenele tale animate. Out & over. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 nkz lasa-ne cu tractoarele LASA-NEEE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 de la un muzician rafinat ca tine, ma asteptam sa cinti mai frumos s-a infundat flautul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Februarie 27, 2004 Admin Share Postat Februarie 27, 2004 daca mai aveti ceva pareri despre motoare "copiate" sau "asemanatoare" continuati aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate