scooter fun Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 De azi te poti inscrie la cea mai tare cursa de scutere: SCOOTER CUP-SMAEB 2009. Descarca formularul, completează-l Âşi trimite-l la info@scooterfun.ro si participa la SCOOTER CUP si poti deveni CAMPION! Vino pe 10-12 aprilie la SMAEB 2009 si te poti inscrie si la standul revistei SCOOTER FUN pana cel mai tarziu pe 11.04.2009 ora 12.00. Arata ce poti si de ce este in stare scooter-ul tau! Succes! inscriere_SCOOTER_CUP_SMAEB_2009.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 cared ca posibilii participanti ar fi interesati despre natura premiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 SURPIZA...Vom spune si premiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 daca cursa se va desfasura pe un circuit inchis de ce: varsta minima e de 18 ani? trebuie sa ai permis/curs de legislatie? scuterul trebuie sa fie inmatriculat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 ca sa fie siguri ca nu intra toti prostii cu fumuri de reisar in cap...cu scutere furate si doar cu impresia ca stiu sa mearga pe un scuter...de ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koyotina Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Stiu ca am sa par ridicol, dar incercarea vina n-are. ARE CINEVA UN SCOOTER DE INCHIRIAT PENTRU CURSA ??? INDEPLINESC TOATE CERINTELE PENTRU CURSA si ASIGUR INTEGRITATEA SCOOTERULUI. RASPUND MATERIAL IN CAZ DE DEFECTIUNI APARUTE DIN VINA MEA. AM EXPERIENTA IN ASA GEN DE CURSE. plssssssssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 sper sa fie si participanti cu 50cc 4t (nemodificate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Mai puteti trimite formularul de inscriere pe info@scooterfun.ro pana maine la ora 8.00, dupa aceea va puteti inscrie la standul SCOOTER FUN din cadrul SMAEB 2009 Romexpo - Pavilionul Central. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 10, 2009 Autor Share Postat Aprilie 10, 2009 De astazi te poti inscrie la SCOOTER CUP-SMAEB 2009 la standul revistei SCOOTER FUN din cadrul salonului. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate