motorist1 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 hai ca vine caldura si e nasol sa vobleze rotile care e prin zona bucuresti sau e dispus sa trimiat rotile prin posta, centrez orice fel de roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Daca e vorba de roti spitate....am cateva intrebari .... 1)poti vopsi jantele... si butucul??? 2) Repari spitele care se rup la desfacere pt comuniste ? (la fel si pt pt occidentale?) dealtfel le poti vopsii? 3)Poti face si non comuniste gen -aprilia pegaso - roata cu spite? 4) poti lipi contra greutati pe ele? ai aparatura necesara centrarii ? Spunene cam care sunt pretentiile pt comuniste.... roti de 18 spitate... Spunemi cat costa occidentalele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 ...centrez orice fel de roti .. ce operatii include centrarea si la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 .. ce operatii include centrarea si la ce bani? exact, se poate face si reparatia jantei prin vopsire sau cromare? daca da, la ce pertz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 domnilor, din cauza extraordinarelor drumuri, in timp spitele rotilor se slabesc sau se rup. incet dar sigur roata se deformeaza si stim toti cum vibreaza motocicleta, cand ne e lumea mai draga. nu ma ocup de vopsire sau cromare, ci doar de partea mecanica si anume, slabesc toate spitele, le inlocuiesc pe cele intepenite, ruginite, rupte si apoi le strang pe toate progresiv, astfel incat la invartire, sa nu exista nici o "bataie" nu ma apuc de jante sudata pentru ca e imposbil de indreptat asa ceva si nici de echilibrat cu plumbi, greutati, etc nu ma ocup. prefer o munca mai meticuloasa, dar cu rezultate pe termen lung ca sa fie mai usor pentru mine si implicit mai ieftim pentru "client", fiecare sa slabeasca spitele o jumatate de tura la piulite, sa imi dea spitele ce trebuiesc inlocuite si de restul ma ocup eu. maine seara plec din bucuresti si duminica ma intorc cu rotile "rezolvate" PS: despre bani discutam in functie de roata, janta, spite, pe PM asfalt uscat exact, se poate face si reparatia jantei prin vopsire sau cromare? daca da, la ce pertz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 pentru ca un prieten motociclist mi-a atras atentia ca trebuie sa fiu transparent, adaug faptul ca pentru centrat o roata costul e de 40 ron daca e mult sau putin, apreciaza fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) buna ziua!! d-voastra rezolvati si bataia axiala si radiala? Va intreb pt ca eu am janta lovita...probabil am luat o bordura (sau mai multe). Deci daca invart roata se vede din lateral ca nu mai e perfect rotunda... se mai poate face ceva? Editat Aprilie 9, 2009 de Comyny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 daca s-a strambat janta, pot incerca o indreptare a ei, daca nu este foarte lovita. Daca exista un joc axial, se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Mai 10, 2009 Autor Share Postat Mai 10, 2009 salut incerc sa evit o situatie urata si adaug o rugaminte aici: NU MAI DATI PM, SA STABILITI LOCURI UNDE SA NE VEDEM SA IAU ROTIle DE MOTO, daca nu ajungeti sau nu vreti sa veniti deloc, ci doar sa faceti o gluma proaspa. multumesc pentru intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 caldura avem, gropi de asemeni, deci si rotile vor fi afectate !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 salutincerc sa evit o situatie urata si adaug o rugaminte aici: NU MAI DATI PM, SA STABILITI LOCURI UNDE SA NE VEDEM SA IAU ROTIle DE MOTO, daca nu ajungeti sau nu vreti sa veniti deloc, ci doar sa faceti o gluma proaspa. multumesc pentru intelegere salut...pune o adresa unde sa vina lumea sa-ti aduca rotile,,,nu mai da intalnire ca sa-r putea sa faci si drumuri degeaba, spune-mi si mie cum fac o roata de aluminiu sa luceasca iar ?sa curatat lacul (sau ce o fi ala)de pe ea si arata naspa acum...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate