jhn05 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Mihai (sta pe buzoieni daca il stie cineva treaz la ora asta),la trafic greau a cazut,e bine e la ''accidente usoare '' sa declare. motorul lui sta singur. ma duc eu sa ii tin de urat pana se intoarce. daca mai vine cineva e binevenit(atentie e frig rau sau sunt eu prea racit). imgb,trafic greu liberty mall astea sunt puncte de reper. ma gasiti acolo daca mai vrea sa vina cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Mihai (sta pe buzoieni daca il stie cineva treaz la ora asta),la trafic greau a cazut,e bine e la ''accidente usoare '' sa declare.motorul lui sta singur. ma duc eu sa ii tin de urat pana se intoarce. daca mai vine cineva e binevenit(atentie e frig rau sau sunt eu prea racit). imgb,trafic greu liberty mall astea sunt puncte de reper. ma gasiti acolo daca mai vrea sa vina cineva. gata momentan motorul e in parcare la omv sub o camera video....sa dus din nou la ''accidente usoare'' sa termine si a ramas sa ma sune sa impingem motoru pana acasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 si totusi ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 La 4 dimineata? L-au ajuns blestemele celor din zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Era mai util sa dai detlii despre incident decat sa faci cronica noptii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Aprilie 10, 2009 Autor Share Postat Aprilie 10, 2009 Era mai util sa dai detlii despre incident decat sa faci cronica noptii. un conservar sa bagat pe banda lui iar a venit din spate,a franat,a culcat motorul si la trimis in spatele conservei. rezultat:carene zgariate si baia sparta. eu m-am intalnit cu el la politie eu acompaniand un tov. care a terfelit conserva cand m-am oferit sa il ajut ca stateam in zona. el era ok,geaca terfelita pe uma si cot. mai multe detalii nu sunt instare sa mai scriu sper sa ajunga.(racit cobza). La 4 dimineata? L-au ajuns blestemele celor din zona... defat accidentul sa intamplat pe 1-2 si avea chiar toba stoc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Daca a venit din spatele masinii si nu a reusit sa franeze inseamna ca mergea cam tare sau gresesc eu? Oricum motocicletele franeaza mult mai bine cu rotile in jos decat cu carenele pe asfalt - de ce dracu' a culcat motorul, crede ca opreste mai repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Mai degraba s-a speriat si a blocat rotile. Mi se pare o prostie sa pui motorul pe jos in mod voit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate