Lutzifer Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 stie cineva unde as putea gasi in arad termoplonjon cu mufa de baterie N-ai incercat prin Kaufland , Selgros , Real ... ? pe randu unde is piese si tot felu de masina. Posibil sa fie atarnat si un termoplonjon dinasta acolo pe un cui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 stie cineva unde as putea gasi in arad termoplonjon cu mufa de baterie eu stiu de unde poti sa-ti iei din bucuresti, fara taxe de transport e oferta limitata si doar pentru tine, ca suntem neamuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Sa va vad dragii mei...asta de fapt e test pentru conservari.Si cum muli dintre noi suntem si,si...In mare se refera la perceptia de a deosebi ceva,in plus sau in minus...astapt pererea voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 oh da, super tare...recunosc, prima data nu l-am observat...ma consolez cu gandul ca eram dupa o noapte de serviciu...a doua oara am crezut ca visez...wtf??? ce draq ii ala si ce miscari suave face?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Kato ... te-ai laudat ca pui ceva poze de ieri , de la Resita ... Nu vad nici o miscare ... Ieri cand am trecut cu masina prin Resita spre Lugoj , ma gandeam , sa opresc in benzinaria Mol de pe partea stanga cum intri in Resita ... Ce sa opresti , frate , motociclisti ... cata frunza si iarba . Faina priveliste ... "faina comunitate" ... bravo lor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Kato ... te-ai laudat ca pui ceva poze de ieri , de la Resita ... Nu vad nici o miscare ... Ieri cand am trecut cu masina prin Resita spre Lugoj , ma gandeam , sa opresc in benzinaria Mol de pe partea stanga cum intri in Resita ... Ce sa opresti , frate , motociclisti ... cata frunza si iarba . Faina priveliste ... "faina comunitate" ... bravo lor ... Nu mai umplu si aici spatiul,am pus la topicul de baza,daca vreti sa va uitati acolo: /index.php?...p;#entry1787766 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 stiti careva pe unde gasesc cauciucuri second in arad?am auzit k ar fii cineva in sagu care ar avea...? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BgaDG5GyJWk ...daca o sa fie,cine vrea si cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) Am nevoie de un pic de ajutor... Nu are cineva drum la Baia Mare...k trebuie sa iau 2 telescoape spate de akolo si dc m-ar putea ajuta...dau Editat Aprilie 5, 2009 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) PASTE FERICIT celor ce sarbatoresc azi pastele. Si LA MULTI ANI celor cu nume de floare. Editat Aprilie 12, 2009 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 Si LA MULTI ANI celor cu nume de floare. ... ..mersi!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Cine mai are Yamaha Thundercat sau Fazer in Arad? Am nevoie urgenta sa vad ceva la motor. Please help. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius pesca Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) Cine mai are Yamaha Thundercat sau Fazer in Arad?Am nevoie urgenta sa vad ceva la motor. Please help.[/quote salut ! am eu un thundercat dac te pot ajuta cu placere.nr meu : 0751241642-marius Editat Aprilie 16, 2009 de marius pesca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Eu am fz6 N...0745210818 Tavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Nu mai are nimeni din greseala abtibilduri din alea galbene cu " Atentie la motociclisti " ? Stiu ca m-am trezit cam tarziu , dar daca mai are cineva sau daca poate sa faca rost....platesc bine Kato,parca aveai tu de vanzare ,nu mai ai cumva macar 2 bucati ? Please.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 merci pt raspunsul rapid marius pesca si tavy XT. Sun maine pe marius, sper sa ma poate ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Nu mai are nimeni din greseala abtibilduri din alea galbene cu " Atentie la motociclisti " ? Stiu ca m-am trezit cam tarziu , dar daca mai are cineva sau daca poate sa faca rost....platesc bine Kato,parca aveai tu de vanzare ,nu mai ai cumva macar 2 bucati ? Please.... Am una lipita pe usa de la camera,daca vii sa o iei jos e a ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Am una lipita pe usa de la camera,daca vii sa o iei jos e a ta! Vin ,numai spune-mi cand (poate negociem si usa de la camera) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 mi-a fost suspendat carnetul. unde merg sa-l iau? andrei saguna sau poitier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 da ce ai reusit sa faci sa-ti ridice carnetu? Mobra ti-ai reparato de la ultimul incident de la savarsin-Arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 da ce ai reusit sa faci sa-ti ridice carnetu? Mobra ti-ai reparato de la ultimul incident de la savarsin-Arad? neacordare de prioritate pe trecerea de pietoni. asta a fost in 4 martie. maine deja trebuie sa am carnetul. mobra e gata:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Da ai inceput bine sezonul asta...dar sper ca nu la trecerile de pietoni din podgoria sau intr-o zona in care se efectueaza lucrari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 (editat) Vin cu propunerea ca ori dam anunturi pentru vanzari moto pe "bursa locala" sau fiecare deschidem topic nou pentru fiecare motor pe care il scoatem la vanzare sau la schimb! Aceeasi chestie si cu ITP-ul care mergea pe "lista neagra- lista alba". Dar asta e doar parerea mea, uitandu-ma pe Arad si vazand multe topicuri deschise si mor destul de repede. Dar pana la urma cine ma pune sa ma uit...!? Sa ne intalnim la drum... Editat Aprilie 20, 2009 de tavy XT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 (editat) mai am eu 2 abtibilduri daca vrei 0726 142477 Dani, pana la 4.30 sunt in zona industriala la lucru, apoi stau pe acasa in vlaicu de obicei ce-i cu structura topicelor, ii aiurea rau parerea mea, era mai ok inainte... Editat Aprilie 20, 2009 de branconier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 Vin cu propunerea ca ori dam anunturi pentru vanzari moto pe "bursa locala" sau fiecare deschidem topic nou pentru fiecare motor pe care il scoatem la vanzare sau la schimb! Aceeasi chestie si cu ITP-ul care mergea pe "lista neagra- lista alba". Dar asta e doar parerea mea, uitandu-ma pe Arad si vazand multe topicuri deschise si mor destul de repede. Dar pana la urma cine ma pune sa ma uit...!? Sa ne intalnim la drum... ...lasa, nu fii trist...se putea mai rau!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate