Korben Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 ..daca un pirlit de logan de 7.000.-euro... Ai ceva cu pîrliții ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 ..daca un pirlit de logan de 7.000.-euro l-au facut 70.000.- oare un motor bmw de 20.000.- la cit l-ar putea ridica la pret? si atunci ne mai miram de ce in 2-3 ani un sef de la politie sau ce o fi el si-a facut vila ,oare de unde o avut bani? din salariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 am vazut pe soselele noastre ca la fiecare semafor sunt camere de filmat, ma intreb oare functioneaza? si oricum acele camere nu sunt indeajuns Acele dispozitive de pe semafoare la care faci referire nu sunt camere video. Sunt niste senzori conectati la un calculator central care ''simte'' valorile de trafic si coordoneaza timpul de semaforizare, in functie de informatiile transmise de respectivii sezori. Mesaj completat inteleg, camere in masina politiei cred ca este cel putin in alte tari am observat ca exista, legat de motociclete pana acum nu prea am vazut patruland motociclete ale politiei prin arad. Pe unele masini ale Politiei exista si camere video, exact cum ai observat in alte tari. La capitolul motociclete, Politia Arad are deficiente; sunt 2, 3 BMW-uri mai vechi... S-au cerut de la Bucuresti vreo 10 BMW K-uri dar deocamata toata problema a ramas in stand-by avand in vedere ''criza'' ! Pretul unuI BMW de politie este undeva sub 25.000 EUR. Mesaj completat Cocalarul fara permis e idiot sa se duca in fata politistilor? Nu, ii ocolestePolitia trebuie sa se informeze, ori la noi munca informativa e inexistenta Si daca le spui ca Ixulescu circula fara permis probabil ca multi dintre ei vor ingropa informatia intr-un carnetel Registrul pe care il completeaza atunci cand te opresc "pentru un control de rutina" e doar ca sa vada sefii ca au si ei activitate Oricum, fenomenul infractional si contraventional depaseste cu mult pregatirea si dotarile politiei, controalele facute aiurea nu fac decat sa confirme acest lucru, exact asa faceau si pe vremea lu' ceausescu militienii Poate gandesti putin negativist si rautacios... Nu vreau sa intru in polemici, mi-am zis parerea doar. Munca informativa exista si este una dintre cele mai eficiente metode de lucru, inca de la primele forme de organizare prestatala. Orice informatie primita de Politie, de la orice cetatean, este tratata cu maxima seriozitate, asta pot sa te asigur eu. Pregatirea profesionala se face dupa programe stricte si, aprob, in sensul ca intotdeauna este loc pentru mai multe pregatire profesionala, nu numai in Politie ci in orice alta unitate. Despre dotare, nu are rost sa mai revenim... Mai avem nevoie de ani buni pentru a dobandi o dotare cat de cat decenta! Cat despre comparatia cu fostii militieni de pe vremea lui Ceausescu, nu cred ca mai putem face comparatii de genul asta in ziua de azi... Lucrurile au mai evoluat, nimeni nu poate contesta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 I-a oprit cineva de ne ceri sa ii lasam sa-si faca meseria? Nu le lua apararea ca nu e cazul, mai intai sa invete meserie I-AI TESTAT ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Parerea mea e ca ar trebui filmat in trafic ce se intimpla si apoi opriti cei care incalca regulile de circulatie, nu oprita toata lumea ca suntem si noi in sec. XXI. da... si dupa aia cum mai fac "unele persoane" wheeelie-uri pe centru\oras ? Mesaj completat da... si dupa aia cum mai fac "unele persoane" wheeelie-uri pe centru\oras ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 da... si dupa aia cum mai fac "unele persoane" wheeelie-uri pe centru\oras ?Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 da... si dupa aia cum mai fac "unele persoane" wheeelie-uri pe centru\oras ?Mesaj completat acuma nu intra in amanunte, mai sus erau cuprinsi totzi "batmanii" Mesaj completat Pe unele masini ale Politiei exista si camere video, exact cum ai observat in alte tari. La capitolul motociclete, Politia Arad are deficiente; sunt 2, 3 BMW-uri mai vechi... S-au cerut de la Bucuresti vreo 10 BMW K-uri dar deocamata toata problema a ramas in stand-by avand in vedere ''criza'' ! Pretul unuI BMW de politie este undeva sub 25.000 EUR. asta e mesaj pentro populatzie: luatzi Loganuri ca BMW-urile sunt de porc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 da... si dupa aia cum mai fac "unele persoane" wheeelie-uri pe centru\oras ? Si ce probleme ai tu cu ''acele persoane'', cu ce te deranjeaza? O fac pe pielea ta, pe banii tai, cu mobra ta ? Lamureste'ma si pe mine te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Si ce probleme ai tu cu ''acele persoane'', cu ce te deranjeaza? O fac pe pielea ta, pe banii tai, cu mobra ta ? Lamureste'ma si pe mine te rog Roly, nu se referea la tine in mod special, atata ca e el mai grijuliu si se asteapta sa se intample ceva de fiecare data cand vede acrobatzii pe strada, io n-am nimic impotriva dar parca vad ca acuma o sa iti sara in cap din nou juma de forum ca te dai pe o roata, noh in fine, lasa tibi draga noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 sincer,nu ma deranjeaza deloc ca faceti wheelie-uri pe centru si plm,pe politisti ii cam deranjeaza,chiar is pasionat de stunt riding,pacat ca nu is locuri special amenajate (pista sau spatiu liber betonat 500-1 km2) asa cum is in alte tari ( poate si la noi in tara ) Mesaj completat Rolly tu de ce ti-ai vadut KTM-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 sincer,nu ma deranjeaza deloc ca faceti wheelie-uri pe centru si plm,pe politisti ii cam deranjeaza,chiar is pasionat de stunt riding,pacat ca nu is locuri special amenajate (pista sau spatiu liber betonat 500-1 km2) asa cum is in alte tari ( poate si la noi in tara ) Mesaj completat Rolly tu de ce ti-ai vadut KTM-ul ? Findca nu puteam sa ies cu el din oras, dak aveam bani sa intretin si ktm'ul si o vitezana o faceam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Findca nu puteam sa ies cu el din oras, dak aveam bani sa intretin si ktm'ul si o vitezana o faceam da... am auzit ca intretinerea unui KTM ii al drq de scumpa,te bagi pe vitezana sau enduro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 da... am auzit ca intretinerea unui KTM ii al drq de scumpa,te bagi pe vitezana sau enduro ? Vitezana k m'am saturat sa nu pot iesii din oras la o plimbare cat de cat mai lunga. Vreau sa vad si alte privelisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 da... am auzit ca intretinerea unui KTM ii al drq de scumpa,te bagi pe vitezana sau enduro ? nu de alta da el vrea sa isi vanda mobra lui ,de aia o intrebat daca vitezana sau enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Vitezana k m'am saturat sa nu pot iesii din oras la o plimbare cat de cat mai lunga. Vreau sa vad si alte privelisti Nah,ti-a venit mintea la cap, in sfarsit...baga Roly.Eu m-am saturat de vitezana,vreau enduro,prietenii stiu de ce ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) Nah,ti-a venit mintea la cap, in sfarsit...baga Roly.Eu m-am saturat de vitezana,vreau enduro,prietenii stiu de ce ! prieteni, domnul kato are chef de glume dau o bere maine la ala care duce clisa dinaia cum o dus swartelf cand am mai iesit ,clisa trebuie pt camparea de maine la obrasie Editat Iulie 30, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 terminati cu clisa si alte prostii ca incepe sa¨mi fie ciuda, asa as iesi si eu da vin eu din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 prieteni, domnul kato are chef de glume dau o bere maine la ala care duce clisa dinaia cum o dus swartelf cand am mai iesit ,clisa trebuie pt camparea de maine la obrasie drum bun maine pacat ca deocamdata stau foarte prost cu bugetul ca as fi venit si eu Mesaj completat nu de alta da el vrea sa isi vanda mobra lui ,de aia o intrebat daca vitezana sau enduro Nu mai o vand pe Suzzzi o mai tin 4-5 ani si dupa aia imi iau altceva(F650 Dakar sau Transalp) deocamdata mi bine cu ce am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Nu mai o vand pe Suzzzi o mai tin 4-5 ani si dupa aia imi iau altceva(F650 Dakar sau Transalp) deocamdata mi bine cu ce am ba da mari planuri ai, 4-5 ani ? esti nebun sti cat te saturi de un motor in atata timp ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 De motor nu te saturi, ca nu te-ai insurat cu el..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 De motor nu te saturi, ca nu te-ai insurat cu el..... motocicleta e ca femeia tre sa o mai si schimbi, ca te saturi tot de aceiasi capra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Vitezana k m'am saturat sa nu pot iesii din oras la o plimbare cat de cat mai lunga. Vreau sa vad si alte privelisti Mai bine iti iei un touring puternic, cum am facut eu Yamaha TDM 900 ar fi o alegere foarte buna Evident, mai sunt multe variante bune Editat Iulie 31, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Mai bine iti iei un touring puternic, cum am facut euYamaha TDM 900 ar fi o alegere foarte buna Evident, mai sunt multe variante bune Sa vad acu ce si cum ca, cu criza asta e grele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Rezultatele Moto GP Laguna Seca (USA) 1. Dani Pedrosa (HONDA) 2.Valentino Rossi ( YAMAHA) 3. Jorge Lorenzo (YAMAHA), degeaba ma Honda e Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Mai bine iti iei un touring puternic, cum am facut euYamaha TDM 900 ar fi o alegere foarte buna Evident, mai sunt multe variante bune Am vazut un TDM de 850 la all moto wear,singurul defect ii ca o agatat toba 1800 mi se pare ca cere pe el,in afara de problema cu toba mie sincer mi se pare ca ii in stare perfecta,daca ai timp dai o tura pe-acolo sa il vezi Mesaj completat ba da mari planuri ai, 4-5 ani ? esti nebun sti cat te saturi de un motor in atata timp ? nu se stie Mesaj completat De motor nu te saturi, ca nu te-ai insurat cu el..... ca bine zici oricum swartelf(alex) spuneam doar asa 4-5 ani,ca totusi,totul depinde de bani daca imi iau altul sau nu ...ca la asta mai trebe sa bag bani in el ....kit lant,cauciuc fata,cablu,(posibil cablu acceleratie si cablu ambreaj ca nu stiu daca or fost schimbate sau cand or fost schimbate) si daca o sa bag atatia bani in el tot nu il vand mai mult de 1900 de euro,asa ca ma gandeam sa imi cumpar si sidecase-uri si numa bine imi duce 4-5 ani lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate