Korben Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Rezultatele Moto GP Laguna Seca (USA) 1. Dani Pedrosa (HONDA) 2.Valentino Rossi ( YAMAHA) 3. Jorge Lorenzo (YAMAHA), degeaba ma Honda e Honda Cât poți fi de inconsecvent... Zilele trecute îl ridicai în slăvi pe "Doctor" Rossi Diferențele dintre echipele (Âşi motoarele) de top din Moto GP sunt insesizabile Âşi irelevante, să Âştii Diferențele le fac pilotul Âşi strategia de cursă Ca să nu mai spun că se fură unii pe alții pe rupte (idei, oameni etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Cât poți fi de inconsecvent... Zilele trecute îl ridicai în slăvi pe "Doctor" Rossi Diferențele dintre echipele (Âşi motoarele) de top din Moto GP sunt insesizabile Âşi irelevante, să Âştii Diferențele le fac pilotul Âşi strategia de cursă Ca să nu mai spun că se fură unii pe alții pe rupte (idei, oameni etc) da dar honda ramane honda the power of dreams . pai mie imi plac rossi,pedrosa si max biagi care acum nu mai e in moto gp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Am vazut un TDM de 850 la all moto wear,singurul defect ii ca o agatat toba 1800 mi se pare ca cere pe el,in afara de problema cu toba mie sincer mi se pare ca ii in stare perfecta,daca ai timp dai o tura pe-acolo sa il vezi Mesaj completat Momentan nu sunt in tara, si slabe sanse sa fie acolo pe cand ma intorc eu, in toamna..oricum ms de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 (editat) Excursie Transfagarasan 31 iulie-2 august Am plecat din Arad pe urmatorul traseu Arad,Deva,Hateg,Petrosani,Obrisia Lotrului ( campare peste noapte ),Rm.Valcea,Curtea de Arges,Transfagarasan,Cartisoara (campare peste noapte), Sibiu,Ocna Sibiului,Sebes,Simeria,Deva,Arad. Am fost Eu (Makaveli), Kato, Swartelf, Korben Dallas,CuCun,Nashoo cu prietena,Rookie 22,Marcel cu nevasta,la Obrsila Lotrului unde am campat ne-am intalnit cu Lutzifer,Atti,Liviu si mai cativa pe care nu mai stiu cum ii cheama,de acolo am plecat catre Rm. valcea apoi Curtea de Arges si Transfagarasan,seara am campat la Catrtisoara unde ne-am intalnit cu un grup de motoristi din Bucuresti care erau super de treaba si am stat peste noapte cu ei, apoi dimineata am plecat spre Ocna Sibiului unde am facut baie si am mancat apoi am plecat catre casa. Slide Show Poze AICI Editat August 4, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 foarte fain. Imi pare rau ca nu am putut veni si eu ( Cum a fost drumu? Ati mers si pe offroad? Blestemam putin daca veneam cu a mea pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Cum a fost drumu? Ati mers si pe offroad? Blestemam putin daca veneam cu a mea pe acolo? In zona aia nu a fost nevoie de offroad Se numeste bad road. Very bad road daca veneai si tu blestemem impreuna Nu pentru ca TDM-ul ar fi asa sensibil, ca mie nu-mi place sa fiu scuturat nici cu Transalpul Offroad pe macadam e lux pe langa DN7A (DN = Drum National) Eu cred ca avem o perceptie gresita asupra notiunii de drum national Drum National (DN) nu inseamna drum bun Inseamna drum aflat in administrarea Agentiei Nationale a lu' peste belit, aia cu drumuri Cred ca nici dracu' nu ii controleaza pe aia cum cheltuie banul public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 na las ca data viitoare blestamam impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 na las ca data viitoare blestamam impreuna la free bikers week 2 vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 la free bikers week 2 vine careva? eu nu mai pot sa vin (probleme tehnice) Mesaj completat daca nu are nimeni drum si nu merge nimeni in Hunedoara care vine la Sărbătoarea Praznicului de Pită Nouă” la Pecica, 14-16 august ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 eu nu mai pot sa vin (probleme tehnice)Mesaj completat daca nu are nimeni drum si nu merge nimeni in Hunedoara care vine la Sărbătoarea Praznicului de Pită Nouă” la Pecica, 14-16 august ... ? ma daca praznicu ala se tinea la HD si era malvi acolo cu siguranta swartu merea,ma tot gandeam dc nu vine la HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 ma daca praznicu ala se tinea la HD si era malvi acolo cu siguranta swartu merea,ma tot gandeam dc nu vine la HD Intr-adevar ala-i motivul.. NOT..... nu merg nici la praznic nici la HD sa fii lamurit, ti-am mai explicat odata care e motivul, in fine. Am o intrebare adresata celora care au tangente stranse cu legea (nu cu incalcarea ei, ci cu aplicarea sau cel putin cunoasterea ei ) : Am dreptul de a conduce un autovehicul in afara frontierelor romanesti, mai precis in spatiu UE daca detin permis de conducere de mai putin de un an ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Intr-adevar ala-i motivul.. NOT..... nu merg nici la praznic nici la HD sa fii lamurit, scoatete, scoatete Am dreptul de a conduce un autovehicul in afara frontierelor romanesti, mai precis in spatiu UE daca detin permis de conducere de mai putin de un an ? NU numa in judet ai voie mah glumeam , DA MA AI VOIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 scoatete, scoatete NU numa in judet ai voie mah glumeam , DA MA AI VOIE cu " DA MA AI VOIE" nu m-ai lamurit, poate daca imi citai vreun fragment din lege ma lamuream, asa pot crede si eu multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 cu " DA MA AI VOIE" nu m-ai lamurit, poate daca imi citai vreun fragment din lege ma lamuream, asa pot crede si eu multe. da mai de ce nu sti tu treaba asta doar ai carnet ca tot cu asta ma bati la cap ca eu nu am carnet si ca sunt pasager tu ai carnet da nu sti daca poti sa il utilizezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 cu " DA MA AI VOIE" nu m-ai lamurit, poate daca imi citai vreun fragment din lege ma lamuream, asa pot crede si eu multe. Ai voie man,cum saracia mea sa nu ai?Odata ce ai permis,banuiesc ca obtinut in urma unui examen,inseamna ca esti compatibil cu orice sofer din Comunitatea Europeana si nu numai. Art.82. - (1) Autovehiculele si remorcile înmatriculate în România pot trece frontiera de stat pe drumurile publice, daca îndeplinesc conditiile cerute pentru a fi admise în circulatia internationala, iar conducatorii lor poseda permis de conducere valabil, în conditiile stabilite prin tratatele la care România este parte sau care este eliberat de autoritatile competente ale statelor membre ale Uniunii Europene sau Spatiului Economic European ori a carui valabilitate este recunoscuta în aceste state pe baza de reciprocitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Cred ca se impune o clarificare: Intrebarea elfului trebuia sa se refere la dreptul de a conduce pe autostrada Pe celelalte drumuri publice este evident ca nu va avea probleme daca va respecta legile si regulamentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Cred ca se impune o clarificare:Intrebarea elfului trebuia sa se refere la dreptul de a conduce pe autostrada Pe celelalte drumuri publice este evident ca nu va avea probleme daca va respecta legile si regulamentele da ce autostrada nu ii tot drum,sosea sau ce o fi ea? nu are aceleasi reguli? sau trebuie sa ai vechime ca sa mergi pe acolo ? ca nu inteleg, e voie peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 da ce autostrada nu ii tot drum,sosea sau ce o fi ea? nu are aceleasi reguli? sau trebuie sa ai vechime ca sa mergi pe acolo ? ca nu inteleg, e voie peste tot Nu e chiar asa Mai citeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Nu e chiar asaMai citeste mie mi-a zis un prieten care a fost ca e voie , si avea carnet de mai putin de un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 in 2002 cand am luat permisu' era un aliniat pe undeva, unde zicea clar ca daca nu ai vechime de cel putin un an, nu ai voie sa iesi din tara (ca sofer), si mai era faza cu viteza, ca trebuie sa conduci cu 10 km/h mai putin decat limita pentru zona prin care treci... dar am impresia ca e ca si faza ca numai dupa un an sau cat ai voie sa conduci motor mai puternic de 44 kw parca era... sau faza cu motoarele de 125 cmc, ca sa le poti conduce cu A1 ele nu trebuie sa aibe mai mult de 15 cai... sunt tot felu' de chichite in legile noastre de care nu tinem cont, ne-am invatat asa si credem ca asa e bine, la faza cu iesitu' din tara si fratemio a iesit de multe ori in primul an de cand a luat permisu ca doara nu-l verifica nimeni la vama, dar nu stiu ce se putea intampla in cazul in care il oprea un politist ungur, sau daca doamne fereste avea un accident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 da ce autostrada nu ii tot drum,sosea sau ce o fi ea? nu are aceleasi reguli? ...nu, nu are aceleasi reguli!...doamne fereste sa aibe aceleasi reguli! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ....pt ca in mai multe topicuri am cam deviat de la subiectele expuse,am hotarit sa deschid un topic nou cu tot felul de discutii legate de aradeni pt aradeni si nu numai,deoarece noi avem o problema de comunicare poate asa vom fi mai uniti macar virtual daca nu se poate altfel...........astept comentarii!!!...... ........ .... Nou inscris pe aici , Ineuan de origine , mutat de 10 ani in Arad, domiciliat in Micalaca --SALUT CU RESPECT COLEGII DE SOSEA ! PAPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Nou inscris pe aici , Ineuan de origine , mutat de 10 ani in Arad, domiciliat in Micalaca --SALUT CU RESPECT COLEGII DE SOSEA !PAPA Hola y bien venido! Incet incet se aduna motociclistii Salutari din espania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) Nou inscris pe aici , Ineuan de origine , mutat de 10 ani in Arad, domiciliat in Micalaca --SALUT CU RESPECT COLEGII DE SOSEA !PAPA Salut Aline, bine ai venit printre noi! Avem aici pe forumul regional o rubrica cu cativa motociclisti unde ne prezentam care cum doreste.Cateva poze cu el,cu mobra si cateva vorbe de salut.Bine ar fi sa te prezinti si tu .Daca vrei sa iesi si poti vineri mergem la Hunedoara la Nandru.Esti binevenit.Uite topicul cu prezentarile! /index.php?showtopic=300275 Editat August 12, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) in 2002 cand am luat permisu' era un aliniat pe undeva, unde zicea clar ca daca nu ai vechime de cel putin un an, nu ai voie sa iesi din tara (ca sofer), si mai era faza cu viteza, ca trebuie sa conduci cu 10 km/h mai putin decat limita pentru zona prin care treci...dar am impresia ca e ca si faza ca numai dupa un an sau cat ai voie sa conduci motor mai puternic de 44 kw parca era... sau faza cu motoarele de 125 cmc, ca sa le poti conduce cu A1 ele nu trebuie sa aibe mai mult de 15 cai... sunt tot felu' de chichite in legile noastre de care nu tinem cont, ne-am invatat asa si credem ca asa e bine, la faza cu iesitu' din tara si fratemio a iesit de multe ori in primul an de cand a luat permisu ca doara nu-l verifica nimeni la vama, dar nu stiu ce se putea intampla in cazul in care il oprea un politist ungur, sau daca doamne fereste avea un accident... Tocmai de aceea aveam eu o dilema, drept e ca in 2002 nu eram in spatiul UE dar cum suntem in momentul de fata, cum mi-a spus si Kato, se pare ca am dreptul de a conduce si pe autostrada, exact asa cum pot conduce pe autostrada soarelui, legea spune ca in afara localitatilor sunt obligat sa conduc cu o viteza maxima cu 20km/h mai mica decat cea aplicata pe sectorul de drum respectiv, prin urmare pot conduce pe autostrada afara cu maximum 110km/h, dar daca merg cu 130km/h nu vad cum isi da seama radarul ca sunt incepator Editat August 12, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate