Profile Deleted Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Salut Cine ma poate ajuta, unde pot gasi asa ceva http://www.custom-effects.com/project.php?id=20 pai ce e acolo nu e mare branza, iti cumperi tu led-urile si mergi la un electrician sa ti le puna, doar daca vrei angel-eyes e mai complicat, vezi aici : http://www.ledshop.ro/index.php?option=com...op&Itemid=1 pentru far cauta-ti ceva de 3 sau 5 mm, pentru carene 8 sau 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Salut Cine ma poate ajuta, unde pot gasi asa ceva http://www.custom-effects.com/project.php?id=20 Pe str Lucian Blaga este un magazin de electronice CIP. Pe partea cu liceul agricol,inainte de colt. Gasesti acolo tot felul de leduri pe banda si le atasezi unde vrei. Mie mi se pare aiurea beculetele alea pe mobre. Dar deh,gusturile nu se discuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 (editat) Am avut si eu mai demult pe un cbr adaptate 16 led-uri cu intensitate ridicata si 3 neoane. Se putau regla sa lumineze in functie de zgomotul tobei sau dupa muzica din casetofonul lui Florian de la bmw. Acum se gasesc tot felul de benzi luminoase orice culoare, orice dimensiune si waterproof. Pe ebay sau la depozitul de accesorii auto din Vladimirescu bestautovest. Editat Iunie 27, 2010 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 (editat) Pe str Lucian Blaga este un magazin de electronice CIP. Pe partea cu liceul agricol,inainte de colt. Gasesti acolo tot felul de leduri pe banda si le atasezi unde vrei. Mie mi se pare aiurea beculetele alea pe mobre. Dar deh,gusturile nu se discuta... bine tu esti mos deja , ce sti tu , la CIP pe blaga sunt benzi cu leduri Editat Iunie 27, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Am avut si eu mai demult pe un cbr adaptate 16 led-uri cu intensitate ridicata si 3 neoane. Se putau regla sa lumineze in functie de zgomotul tobei sau dupa muzica din casetofonul lui Florian de la bmw. Acum se gasesc tot felul de benzi luminoase orice culoare, orice dimensiune si waterproof. Pe ebay sau la depozitul de accesorii auto din Vladimirescu bestautovest. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Un adevarat OM. Merita citit articolul. Ce ar fi daca macar jumatate dintre medicii din RO ar gandi si face la fel. Da-i Doamne sanatate Omului! http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/...ndru-pesamosca/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 (editat) Asta da , merita sa bagati un ochi! Tokyo to London project , 1994 ( cu TransALP`uri ) Editat Iunie 29, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 I-am vazut pe nebunii astia...au sange rece si mult sange-n p.... Bravo lor oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 helou azi a avut loc intalnirea cu reprezentanta Let's do it din Arad. Cei care doresc sa fie voluntari in acest program vor putea afla mai multe de la conferinta de presa. data si locul exacte vi le voi scrie maine aici. pana sambata cei care au idei de locuri cu gunoaie sunt bineveniti cu propuneri la balaj_mariaiulia@yahoo.com. in weekendul urmator va avea loc cartarea cu gps a locurilor care vor fi curatate in 25 septembrie. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 helou azi a avut loc intalnirea cu reprezentanta Let's do it din Arad. Cei care doresc sa fie voluntari in acest program vor putea afla mai multe de la conferinta de presa. data si locul exacte vi le voi scrie maine aici. pana sambata cei care au idei de locuri cu gunoaie sunt bineveniti cu propuneri la balaj_mariaiulia@yahoo.com. in weekendul urmator va avea loc cartarea cu gps a locurilor care vor fi curatate in 25 septembrie. multumesc .....Noroc in forumul moto, ca discutii pe tema asta au mai fost dealtfel si daca nu a iesit mai nimic trebuie insistat pana la exasperare. Propun chiar creearea unui forum nou de interes national - ,,motociclisti gunoieri'' unde sa punem accent pe legatura motociclist natura si gunoi. P.S. Astept nerabdator detaliile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 (editat) suna bine actiunea pacat ca nu va tine mult ca gunoiul apare iarasi si iarasi Editat Iunie 29, 2010 de micutu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Cica vineri vine Doru Octavian Dumitru in Arad.... cunoaste cineva detalii unde si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Cica vineri vine Doru Octavian Dumitru in Arad.... cunoaste cineva detalii unde si la ce ora ? http://www.tabietclubcafe.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Alin-am postat pentru ca erau oameni interesati care m-au intrebat despre asta. conferinta de presa va avea loc sambata la 10 la primarie sau la joys. o sa va spun locatia exacta vineri. cine doreste sa fie voluntar in aceasta actiune este binevenit. cine nu sa dea ignore la acest mesaj. putem trai foarte bine ca si pana acum...de ce sa evoluam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 era o vorba : io vin sa strangem gunoaie, voi veniti sa rasturnam guvernu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 ...de ce sa evoluam? Pai chiar asa : Daca era un topic special creeat pe tema asta. de ce sa nu umplem forumul peste tot cu aceeasi tematica ? Daca este forum moto de ce sa nu ne rezumam la moto cand putem face din asta o ,,rampa de voluntariat'' pt. actiuni care de care mai gratuite ca deh', motociclistii sunt ,,baieti buni si se implica ''? Nu am avut placerea personal, dar totusi de curiozitate : In ce calitate ne soliciti colaborarea ? De membru al unui ONG? De motociclist ( ca din profil nu rezulta asta) ? Pentru restul membrilor : Imi cer scuze, dar pur si simplu m-am saturat de fraiereli de-astea ieftine. O zi minunata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 era o vorba : io vin sa strangem gunoaie, voi veniti sa rasturnam guvernu ? afirmativ... pregatim trupele... "THE MISSION" = rasturnarea guvernului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Care stiti daca la reprezentanta Opel din Ar Nou se fac teste la masinile Opel. Ma refer la partea de calculatoare de pe masina. Opel Corsa an 2008. Daca acolo nu se face indrumati-ma undeva. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Care stiti daca la reprezentanta Opel din Ar Nou se fac teste la masinile Opel. Ma refer la partea de calculatoare de pe masina. Opel Corsa an 2008. Daca acolo nu se face indrumati-ma undeva. Mersi! La ce fel de teste te referi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 La ce fel de teste te referi ? Cat merge intr`adoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Cat merge intr`adoua testul ala il pot face si eu daca vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) Care stiti daca la reprezentanta Opel din Ar Nou se fac teste la masinile Opel. Ma refer la partea de calculatoare de pe masina. Opel Corsa an 2008. Daca acolo nu se face indrumati-ma undeva. Mersi! acu' vreo 2-3 ani am avut un opel vectra b2 si am fost cu el la diagnoza la baieti; a fost vreo 50 de lei atunci... apropo de diagnoza, daca aveti Alfa/Fiat/Lancia si aveti probleme, va pot face eu diagnoza, "eftin domna, eftin" Editat Iunie 30, 2010 de branconier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 da kato. http://www.rupesky.hu/ Mesaj completat si piese si manopera cam la 75% decat la noi aci la mega reprezentanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Care stiti daca la reprezentanta Opel din Ar Nou se fac teste la masinile Opel. Ma refer la partea de calculatoare de pe masina. Opel Corsa an 2008. Daca acolo nu se face indrumati-ma undeva. Mersi! incearca la Piramys in micalaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Da Alin in calitate de presedinte de ONG implicat in let's do it. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate