Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!

GIV 32
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

distanta dintre ei comparand instantaneele

cel care se indeparteaza de celalalt este "vinovatul"

Daca vine cineva in spatele tau cu o masina cu 80 km/h si tu mergi cu 50 km/h si baietasii stau la panda ... te pot lua pe tine sau daca fac ceea ce ar trebui si daca observa "actiunea" il opresc pe cel vinovat . Radarul "masoara" viteza cea mai mare din coloana ... de asta nu stau baietii in locuri aglomerate sau in oras (eu unul nu prea ii vad prin oras)

...parerea mea

PS: la faza cu masina ma refer ca masina vine din departare si incet-incet te ajunge

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu ma gandesc asa: daca l-a prins pe ala chiar cand te-a depasit pe tine, e naspa.. ca daca pe camera apar ambele motoare si scrie 106 cum isi dau seama care a fost ? :lol:

Simplu , daca e filmata toata treaba si apar cele doua motoare una langa alta , atunci inseamna ca este prinsa in filmulet si depasirea... si se poate vedea exact cine pe cine a depasit , nu ? Eu asa zic... deci ar fi indicat sa depuna contestatie , mai ales ca poate depune in Arad nu cum am patit eu sa trebuiasca la Resita , ca asa nu se merita ... de aia nu am depus nici eu. Dar in cazu de fata eu n-as sta pe ganduri daca intr`adevar totu s-a intamplat pe cum spune...

Noi nu putem decide in locul lui ce sa faca... da ar fi bine sa depuna contestatie ca are castig de cauza in proportie foarte foarte mare! Daca era o simpla amenda de radar nu era mai treaba , problema ii ca ii i-a permisu pe 3 luni , primeste amenda mare si toate astea pt ce? Eu stiu cum ii sa stai pe tusa pe nedrept, doar de aia ca cineva are chef de ciubucu sau nu stie ce sa faca cu el ... cacuma-n ei ! :D

Link spre comentariu

distanta dintre ei comparand instantaneele

cel care se indeparteaza de celalalt este "vinovatul"

Nu are nici un sens ce zici tu, asa pot spune ei ca Sergiu avea 106 si se apropia de celalalt care avea mai putin.

Mesaj completat

Simplu , daca e filmata toata treaba si apar cele doua motoare una langa alta

asa da, daor sa nu fi fost poza.

Editat de swartelf
Link spre comentariu

Nu are nici un sens ce zici tu, asa pot spune ei ca Sergiu avea 106 si se apropia de celalalt care avea mai putin.

Mesaj completat

asa da, daor sa nu fi fost poza.

Eu zic ca ei din masina te filmeaza... poate la proces numa iti duce poza cum zicea Kato , ca nu au aparatura necesara sa o duca acolo ... dar ar trebui sa poti sa ceri sa iti arate filmuletul , sa iti dovedeasca ei ca ii asa!

La noi singura prostie ii ca fiecare face ce vrea (ma refer la politie ) si tu trebuie sa te zbati ca prostu sa demonstrezi ca esti nevinovat. Cel mai corect ar fi ca pe loc sa iti arate cu ce ai gresit... nu numa prin vorbe. Sa te "i-a de manutza " sa te duca la masina, ii dea drumu la inregistrare... sa se vada clar ce s-a intamplat si sa iti inchida gura , sa iti dea la semnat PV.

Link spre comentariu

Adica daca Sergiu mergea frumusel si trecea "zmeul" pe langa el , zmeul se indeparta de conserva politiei si dupa ce a trecut de Sergiu s-a indepartat si de el , "zmeul" avand acea viteza

Sau nu am inteles eu bine povestea si Sergiu l-a depasit pe omul ala :D

O mica "schema" facuta din tastatura

| Y | X |

| | |

| X | Y |

| | |

X | | | Y

"Legenda"

X=zmeul

Y=Sergiu

Mini poveste : X il depaseste pe Y , X are viteza mai mare (are si nevoie pentru a putea depasi) , X este faptasul iar don' politai l-a luat pe Y la rost pentru ca era mai la "indemana" decat X

Sper ca m-am facut inteles macar cat-de-cat cu acest post

Noapte buna :lol:

LA: da-ti quote ca sa vedeti "schema" fiindca nu o arata cum trebuie pe forum :|

Editat de maradeanu
Link spre comentariu

asta-i nebun... :D

Stiu -_-

Eu zic sa il lasam pe JVC sa decida dupa cum doreste si sa numai umplem paginile cu tot felu de desene si explicatii care mai decare mai :lol: ... ;)

Link spre comentariu

eu unul asta am inteles din ce a spus Sergiu ... oricum , ma dau batut

nu-ti mai spun decat ca multa lume ne baga in aceeasi oala , multi nu fac diferenta intre enduro , chopper si vitezana ... si e de inteles din moment ce nu-i intereseaza ce si cum , tot motociclisti suntem pentru ei

Crezi ca pe mine daca ma opreau "baietii" ma intrebau de sanatate ... stai linistit ca pe ei ii intereseaza doar partea financiara ... nu-i intereseaza daca ai acordat prioritate vreunui pieton atat timp cat ei nu au fost de fata , si nici daca ai incercat macar sa ajuti pe cineva care a ramas defect

Editat de maradeanu
Link spre comentariu

pasaj dintr-un articol de azi de pe aradon.ro

"Fără motoare turate

Locuitorii din centrul oraÂşului, care deseori ne-au semnalat la redacție problema concursurilor nocturne de maÂşini de pe Bulevardul Revoluției, pot răsufla uÂşurați. Rugămințile lor au fost ascultate, Âşi au făcut, cel puțin pe hârtie, obiectul proiectului de hotărâre. „Constituie contravenție Âşi se sancționează contravențional următoarele fapte: folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora Âşi efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruÂşte pe loc, accelerări Âşi frânări bruÂşte, executate pe domeniul public intravilan al municipiului Arad, efectuate în scop de divertisment fără avizul Comisiei de Ordine Publică Âşi/sau al Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Arad”. Contravențiile se sancționează cu amendă contravențională cuprinsă între 800 lei la 2.500 lei pentru persoanele fizice Âşi de la 1.500 lei la 2.000 lei pentru persoanele juridice."

"disciplina de fier in municipiu"

sunt tare curios cine va constata aceste contraventii, ceabilitati speciale va trebui sa aibe...

Link spre comentariu

sunt tare curios cine va constata aceste contraventii, ceabilitati speciale va trebui sa aibe...

In tarile civilizate au gasit o solutie, o vor gasi si "ai nostri"

Adevarul e ca se cam sare calul: eu aud din Gradiste motoarele turate in oras

Oricat as fi de pasionat de motociclism/motociclete, poate ca am nevoie de odihna noaptea

Exista precedentul cu terasele de pe strand: pana la urma bunul simt a invins, sper sa invinga si de aceasta data, pentru ca nesimtitii astia cu tobe galagioase nu fac altceva decat sa arunce la gunoi rezultatele eforturilor noastre de a ne face o imagine pozitiva (gen "motociclistii exista in trafic" sau Motothursday)

Din cauza lor vom ramane vesnic "niste derbedei"

Link spre comentariu

"Fără motoare turate

Locuitorii din centrul oraÂşului, care deseori ne-au semnalat la redacție problema concursurilor nocturne de maÂşini de pe Bulevardul Revoluției, pot răsufla uÂşurați. Rugămințile lor au fost ascultate, Âşi au făcut, cel puțin pe hârtie, obiectul proiectului de hotărâre. „Constituie contravenție Âşi se sancționează contravențional următoarele fapte: folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora Âşi efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruÂşte pe loc, accelerări Âşi frânări bruÂşte, executate pe domeniul public intravilan al municipiului Arad, efectuate în scop de divertisment fără avizul Comisiei de Ordine Publică Âşi/sau al Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Arad”. Contravențiile se sancționează cu amendă contravențională cuprinsă între 800 lei la 2.500 lei pentru persoanele fizice Âşi de la 1.500 lei la 2.000 lei pentru persoanele juridice."

"disciplina de fier in municipiu"

-_- ;) :D :lol: ...

mai departe zic dupa ce trece de faza de PROIECT/PROPUNERE !

Link spre comentariu

"Fără motoare turate

"Locuitorii din centrul oraÂşului, care deseori ne-au semnalat la redacție problema concursurilor nocturne de maÂşini de pe Bulevardul Revoluției ..."

"folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora Âşi efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruÂşte pe loc, accelerări Âşi frânări bruÂşte, executate pe domeniul public intravilan al municipiului Arad ..."

AutoVehicule nu motociclete :D :lol: -_- ;)

Link spre comentariu

"Locuitorii din centrul oraÂşului, care deseori ne-au semnalat la redacție problema concursurilor nocturne de maÂşini de pe Bulevardul Revoluției ..."

"folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora Âşi efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruÂşte pe loc, accelerări Âşi frânări bruÂşte, executate pe domeniul public intravilan al municipiului Arad ..."

AutoVehicule nu motociclete :blbl: :) :P B)

pai da,ca motocicleta ii carutza...nu-i tot autovehicul? eu asa am invatat in scoala,ca autovehiculul este vehiculul motorizat,adica si motocicleta :ok:

Link spre comentariu

pai da,ca motocicleta ii carutza...nu-i tot autovehicul? eu asa am invatat in scoala,ca autovehiculul este vehiculul motorizat,adica si motocicleta :ok:

m-am referit la prima parte cu ""Locuitorii din centrul oraÂşului, care deseori ne-au semnalat la redacție problema concursurilor nocturne de maÂşini de pe Bulevardul Revoluției ..."

Link spre comentariu

pai da,ca motocicleta ii carutza...nu-i tot autovehicul? eu asa am invatat in scoala,ca autovehiculul este vehiculul motorizat,adica si motocicleta :blbl:

care cum ...unele autobuz, unele capra, unele cocie, si mai is si cateva cotetze :ok:

Link spre comentariu

Incepând cu 12 iunie 2010, cetățenii români pot intra în Republica Serbia în baza cărții de identitate valabile.

Cetățenii români nu au nevoie de viză pentru a călători in Republica Serbia pentru perioade de Âşedere de maximum 90 zile.

Atenție! Persoanele care depăÂşesc această perioadă riscă pedeapsa cu închisoarea între 5 Âşi 15 zile.

sursa :MAE

Editat de higheaven
Link spre comentariu

Incepând cu 12 iunie 2010, cetățenii români pot intra în Republica Serbia în baza cărții de identitate valabile.

Cetățenii români nu au nevoie de viză pentru a călători in Republica Serbia pentru perioade de Âşedere de maximum 90 zile.

Atenție! Persoanele care depăÂşesc această perioadă riscă pedeapsa cu închisoarea între 5 Âşi 15 zile.

sursa :MAE

aci sau acolo ?

Link spre comentariu

Drumul dintre "Cartierul verde" si Zimand Cuz(asfaltul "nou") se "sapa" pana la vechiul asfalt si in capat spre "Cartierul verde" sunt numai dungi in sosea . AVETI GRIJA!!!

... eu era sa mi-o iau ieri seara ca era semaforul verde si i-am dat :cheers:

Link spre comentariu

asa pe la 8.45,si la 9 sunt la cicir,ii dau gas :10:

9.05 era cand te-am claxonat dupa semafor in gradiste.. :D

Drumul dintre "Cartierul verde" si Zimand Cuz(asfaltul "nou") se "sapa" pana la vechiul asfalt si in capat spre "Cartierul verde" sunt numai dungi in sosea . AVETI GRIJA!!!

... eu era sa mi-o iau ieri seara ca era semaforul verde si i-am dat :D

BATMAN,... mai incet... astia lucreaza de o saptamana deja...

Cei care au enduro... recomand cu drag portiunea de drum EUROPEAN de care vb Maradeanu... :)

... apropos, am vazut la Antena 3 ca drumul Arad-Oradea ii pe locul 4 in tara,... deci nu-i cel mai nashpa... ii un drum NATIONAL, nu mai stiu unde in tara,... NEASFALTAT.... :cheers:

Link spre comentariu

Cei care au enduro... recomand cu drag portiunea de drum EUROPEAN de care vb Maradeanu... :cheers:

doar daca va umflati cauciucurile cu o presiune adecvata ca va trag dungile alea de nu-i adevarat ... pt cei cu enduro eu recomand sa o ia pe camp (e un drum paralel cu soseaua... pe acolo mergeam cu Toreo cand era lunga coloana) fiindca parca si pe acolo e mai bine decat pe sosea

Editat de maradeanu
Link spre comentariu