tacanel Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 are avramutiu ceva sau faci o oferta ceva la al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 hehe eram in tratative cu avramut..... nu am bani pt al tau si asa mi-am trecut limita ca am zis ca nu bag mai mult de 3000 eur intr-o mobra..... dar imi place zx9r... mersi pt oferta...si bafta totodata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 SUPER OFERTA!!! GRATIS 1-2-3-4 BERI,..celui(celei)care ma "invata"cum se transfera filme,videoclipuri,concerte,...,pe Ipod; am reusit sa transfer doar muzica...cu video si poze,nu ma descurc... mersi anticipat; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarlboroRed Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 SUPER OFERTA!!! GRATIS 1-2-3-4 BERI,..celui(celei)care ma "invata"cum se transfera filme,videoclipuri,concerte,...,pe Ipod; am reusit sa transfer doar muzica...cu video si poze,nu ma descurc... mersi anticipat; da messengerul tau ca iti spun eu cum... iti tre ceva program Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 .. intrebare: de unde pot cumpara semeringuri pt telescop furca fata 37*49*8 si ulei ce model imi trebuie pt gs 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 26, 2007 Autor Share Postat Iunie 26, 2007 .. intrebare: de unde pot cumpara semeringuri pt telescop furca fata 37*49*8 si ulei ce model imi trebuie pt gs 500 ...vorbeste si intreaba-l pe gim!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 i-mi spune si mie cineva cum se conduce Honda GoldWing?si cam cate kile trebuie sa ai sa o stapanesti?sunt doar curios ca la1.64 ale mele nu indraznesc sa ma urc pe asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 i-mi spune si mie cineva cum se conduce Honda GoldWing?si cam cate kile trebuie sa ai sa o stapanesti?sunt doar curios ca la1.64 ale mele nu indraznesc sa ma urc pe asa ceva ... ....se conduce mai usor decit o bicicleta,chiar mai usor decit orice i-ti poti imagina!!...toate BIG BIKES se conduc usor si sunt cele mai stabile motoare!!...trebuie doar sa te inveti sa o tii pe loc... ...asta nu e la indemina oricui,deasemenea nici pretul nu este pe placul multora!!...asta e,pt clasa de lux tre sa suferi cumva!! ...concluzie: nu te urca pe un motor tourer de lux decit atunci cind vrei sa-l cumperi pt ca daca te urci...nu mai cobori decit in garajul personal!! ...e o senzatie diferita de tot ceea ce stii tu pina in prezent,din aceasta categorie fac parte,bmw rt-urile,bmw lt-urile,honda gold wing,honda paneuropean,yamaha fjr 1300,motoguzzi norge si cam atit!...bafta la oftat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 ... ....se conduce mai usor decit o bicicleta,chiar mai usor decit orice i-ti poti imagina!!...toate BIG BIKES se conduc usor si sunt cele mai stabile motoare!!...trebuie doar sa te inveti sa o tii pe loc... ...asta nu e la indemina oricui,deasemenea nici pretul nu este pe placul multora!!...asta e,pt clasa de lux tre sa suferi cumva!! ...concluzie: nu te urca pe un motor tourer de lux decit atunci cind vrei sa-l cumperi pt ca daca te urci...nu mai cobori decit in garajul personal!! ...e o senzatie diferita de tot ceea ce stii tu pina in prezent,din aceasta categorie fac parte,bmw rt-urile,bmw lt-urile,honda gold wing,honda paneuropean,yamaha fjr 1300,motoguzzi norge si cam atit!...bafta la oftat! as avea ocazia sa iau ceva da ma opresc nu ajung bine cu picioarele jos si ma las pagubas o sa fac o tura si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 as avea ocazia sa iau ceva da ma opresc nu ajung bine cu picioarele jos si ma las pagubas o sa fac o tura si atat mai tico.. tu de abia ai invatat sa umbli si deja vrei sa zbori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 mai tico.. tu de abia ai invatat sa umbli si deja vrei sa zbori... ar fii cazul sa schimbi bicicleta cu una de 1000 nu-i scumpa doar 5ooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 nu va mai tachinati mah...la fiecare ii vine vreme sa isi schimbe dragostea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 ar fii cazul sa schimbi bicicleta cu una de 1000 nu-i scumpa doar 5ooo si sa stii ca am zburat si cu avionul si cu parapanta si cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 si sa stii ca am zburat si cu avionul si cu parapanta si cu motorul ..cum ai zburat cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 ..cum ai zburat cu motorul pai nuam avut accident acum 2 ani in vinerea mare?nu ti-am povestit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 pai nuam avut accident acum 2 ani in vinerea mare?nu ti-am povestit? eu acus 2ani in vinerea mare mi-am facut varza janta de la motorul alalalt...am avut ghinion amandoi...tre sa mai merem la bise mah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Ult...-Codului-rutier nu mai dam examen,daca ni se suspenda permisul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Ult...-Codului-rutier nu mai dam examen,daca ni se suspenda permisul... pt. viteza dam in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 10, 2007 Autor Share Postat Iulie 10, 2007 ...aseara am avut un musafir din italia,un prieten pe care l-am cunoscut acolo prin pelegrinarile mele(sper ca am scris corect!!),care a venit 1612 km intr-o zi! ...pe linga camionul lui motorul meu arata ca o bicicleta tinuta la infometare!...aveti aici poze de comparatie!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 chiar ca pare mic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 mica mica,dar voinica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adeline Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Imi spune cineva cati km sunt de la Resita la Arad? Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blazzee Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Salut si ceau la totzi bikeri - 'bikeritzele'din arad sunt si eu incepator si nu prea stiu ce motor sa imi iau pt ca dau pt A1 ca am 16 ani si nush ce sa imi aleg. ?? mias dori sa ma imprietenesc cu voi kiar dak nu am 'motoras' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 mica mica,dar voinica... noroc ca are 2.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 pai dar nu poate merge cu amandoua deodata... pana la Resita din Arad is exact 146,7km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate