Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!

GIV 32
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

hehe eram in tratative cu avramut..... nu am bani pt al tau :D si asa mi-am trecut limita ca am zis ca nu bag mai mult de 3000 eur intr-o mobra..... dar imi place zx9r... mersi pt oferta...si bafta totodata....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SUPER OFERTA!!!

GRATIS 1-2-3-4 BERI,..celui(celei)care ma "invata"cum se transfera filme,videoclipuri,concerte,...,pe Ipod;

am reusit sa transfer doar muzica...cu video si poze,nu ma descurc...

mersi anticipat;

Link spre comentariu

SUPER OFERTA!!!

GRATIS 1-2-3-4 BERI,..celui(celei)care ma "invata"cum se transfera filme,videoclipuri,concerte,...,pe Ipod;

am reusit sa transfer doar muzica...cu video si poze,nu ma descurc...

mersi anticipat;

da messengerul tau ca iti spun eu cum... iti tre ceva program

Link spre comentariu

.. intrebare:

de unde pot cumpara semeringuri pt telescop furca fata 37*49*8

si ulei ce model imi trebuie pt gs 500

...vorbeste si intreaba-l pe gim!!

Link spre comentariu

i-mi spune si mie cineva cum se conduce Honda GoldWing?si cam cate kile trebuie sa ai sa o stapanesti?sunt doar curios ca la1.64 ale mele nu indraznesc sa ma urc pe asa ceva :rock:

... :wink: :lol: ....se conduce mai usor decit o bicicleta,chiar mai usor decit orice i-ti poti imagina!!...toate BIG BIKES se conduc usor si sunt cele mai stabile motoare!!...trebuie doar sa te inveti sa o tii pe loc... :moto: ...asta nu e la indemina oricui,deasemenea nici pretul nu este pe placul multora!!...asta e,pt clasa de lux tre sa suferi cumva!!

...concluzie: nu te urca pe un motor tourer de lux decit atunci cind vrei sa-l cumperi pt ca daca te urci...nu mai cobori decit in garajul personal!!

...e o senzatie diferita de tot ceea ce stii tu pina in prezent,din aceasta categorie fac parte,bmw rt-urile,bmw lt-urile,honda gold wing,honda paneuropean,yamaha fjr 1300,motoguzzi norge si cam atit!...bafta la oftat!

Link spre comentariu

... :rock: :wink: ....se conduce mai usor decit o bicicleta,chiar mai usor decit orice i-ti poti imagina!!...toate BIG BIKES se conduc usor si sunt cele mai stabile motoare!!...trebuie doar sa te inveti sa o tii pe loc... :moto: ...asta nu e la indemina oricui,deasemenea nici pretul nu este pe placul multora!!...asta e,pt clasa de lux tre sa suferi cumva!!

...concluzie: nu te urca pe un motor tourer de lux decit atunci cind vrei sa-l cumperi pt ca daca te urci...nu mai cobori decit in garajul personal!!

...e o senzatie diferita de tot ceea ce stii tu pina in prezent,din aceasta categorie fac parte,bmw rt-urile,bmw lt-urile,honda gold wing,honda paneuropean,yamaha fjr 1300,motoguzzi norge si cam atit!...bafta la oftat!

:lol: as avea ocazia sa iau ceva da ma opresc nu ajung bine cu picioarele jos si ma las pagubas o sa fac o tura si atat

Link spre comentariu

:moto: as avea ocazia sa iau ceva da ma opresc nu ajung bine cu picioarele jos si ma las pagubas o sa fac o tura si atat

mai tico..

tu de abia ai invatat sa umbli si deja vrei sa zbori... :rock:

Link spre comentariu

pai nuam avut accident acum 2 ani in vinerea mare?nu ti-am povestit? :moto:

eu acus 2ani in vinerea mare mi-am facut varza janta de la motorul alalalt...am avut ghinion amandoi...tre sa mai merem la bise mah... :rock:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

...aseara am avut un musafir din italia,un prieten pe care l-am cunoscut acolo prin pelegrinarile mele(sper ca am scris corect!!),care a venit 1612 km intr-o zi!

...pe linga camionul lui motorul meu arata ca o bicicleta tinuta la infometare!...aveti aici poze de comparatie!...

post-7057-1184062976_thumb.jpg

post-7057-1184063110_thumb.jpg

post-7057-1184063281_thumb.jpg

post-7057-1184063424_thumb.jpg

Link spre comentariu