danutt Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Ziceti voi ce vreti , dar si WILD HOGS ESTE TARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Ziceti voi ce vreti , dar si WILD HOGS ESTE TARE fiecare film cu motociclisti e tare in felul lui,wild hogs e o comedie reusita dar se pare ca nimeni nu a "testat" sons of anarchy ,cel putin episodul pilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 "Cool as Ice" lasand prostiile si revenind la topic : "The brotherhood" a fost un FILM fain (si erau si bikeri prin el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Ziceti voi ce vreti , dar si WILD HOGS ESTE TARE Mie imi place Popye marinarul! Editat Decembrie 30, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Me Looney Toons! I thoooo i tho a puthycat! LA MULĂI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Mie imi place tom si jery. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Mie imi place Barbie La multi (b)ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani tuturor motociclistilor si celor din grup ARAD BIKERS, si anul care vine sa va aduca multa sinatate voua si celor dragi si toce va doriti de la noul an sa se indeplineasca. LA MULTI ANI TUTUROR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) La Multi Ani si sanatate iar noul an sa fie si mai buuuun. Editat Decembrie 31, 2009 de Moto-Mania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La Multi Ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani ? inca nu e 1 ian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 popeye,tom & jerry,looney tunes sunt ok dar barbie.............................. no comment,fiecare dupa "posibilitati" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani ? inca nu e 1 ian Da dar maine n-o sa fie nimeni in stare sa scrie... Sa primim odata cu uratorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou. La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La Multi Ani !!! si la mai mare fara evenimente neplacute asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 popeye,tom & jerry,looney tunes sunt ok dar barbie.............................. no comment,fiecare dupa "posibilitati" Glumeam Da dar maine n-o sa fie nimeni in stare sa scrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La Multi Ani motociclistilor si nu numai voua! Sanatate sa aveti,bani,mobre bune si cati mai multi kilometri fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Glumeam parca te si vedeam uitindu-te la moima aia (roz parca).e ok atita timp cit o priveai dar daca te jucai cu ea si o imbracai ,cred ca ridicai multe semne de intrebare pe aici Editat Decembrie 31, 2009 de coyotu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Mie imi place Popye marinarul! Se stie de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 parca te si vedeam uitindu-te la moima aia (roz parca).e ok atita timp cit o priveai dar daca te jucai cu ea si o imbracai ,cred ca ridicai multe semne de intrebare pe aici Eu ii fac operatii estetice dupa ce le decapiteaza sau le rupe cate un picior-doua sora mea (4 ani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Eu ii fac operatii estetice dupa ce le decapiteaza sau le rupe cate un picior-doua sora mea (4 ani) fa-le tunning si baga titan in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 fa-le tunning si baga titan in ele Mai greu cu titanul , dar coditele cred ca le pot schimba cu ceva de Desmosedici , Busa ... Gata ca iar o dam in off-topic ... An nou fericit tuturor , sanatate , fericire , rezervoarele pline si cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Un An Nou Fericit cu multi km inainte Mesaj completat Mie imi place Barbie La multi (b)ani!!! "La multi (b)ani!!!" m-am pierdut la partea cu "B-ul" in paranteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) "La multi (b)ani!!!" m-am pierdut la partea cu "B-ul" in paranteza La multi ani!!! sau daca pui si b-ul din paranteza La multi bani!!! Editat Decembrie 31, 2009 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani!!!sau daca pui si b-ul din paranteza La multi bani!!! aha mersi ca m-ai lamurit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 UN SINCER ,, LA MULTI ANI !!'' SANATATE, BUCURII, FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR Papa P.S. Atentie sa nu cadeti prada abuzului de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate