Profile Deleted Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 is foarte frumoase, da trebe ceva investitie in aparatura, si nu numa 1 gram de habar-nau pai ca sa avem si noi asa aparatura, careva sa isi sacrifice motorul si poi sa vina pasager sa faca poze... se ofera careva ? hai ca a meu nu valoreaza chiar asa mult deci va las pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar77scv Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 (editat) Salutare un prieten vinde niste catei rasa Saint Bernard superbi daca stie cineva vreun doritor,poate suna la proprietar pt detalii tel: 0741128905 Editat Ianuarie 28, 2010 de ar77scv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 baga si tu o poza si un pret ... sau numa arunci pastile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 (editat) Salutareun prieten vinde niste catei rasa Saint Bernard superbi daca stie cineva vreun doritor,poate suna la proprietar pt detalii tel: 0741128905 sun eu maine la pranz MERSII !! azi am cautat ca disperatu Editat Ianuarie 28, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Paaaauul,ce caine vroiai tu acuma vo 2 ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Paaaauul,ce caine vroiai tu acuma vo 2 ore? Saint Bernard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 (editat) Paaaauul,ce caine vroiai tu acuma vo 2 ore? Clar,l-a vazut deja ):lol:) Editat Ianuarie 28, 2010 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Paaaauul,ce caine vroiai tu acuma vo 2 ore?Clar,l-a vazut deja ):lol:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Care dispune de bani si vrea un garaj sigur la mobra lui... http://www.motoflash.ro/stiri/aftermarket/...rat_sigura.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Care dispune de bani si vrea un garaj sigur la mobra lui... http://www.motoflash.ro/stiri/aftermarket/...rat_sigura.html Foarte buna idea foarta buna inventia in sine dar,pana vom vedea si la noi asa ceva va mai dura.Nu cred ca cineva de "acolo sus" va aloca bani si pt asa ceva. Citez din reportaj :Garajele Motosafe pot fi cumparate atat de administratiile locale ale oraselor cat si de persoane fizice si juridice si au preturi cuprinse in intervalul 930 – 1.125 £. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Foarte buna idea foarta buna inventia in sine dar,pana vom vedea si la noi asa ceva va mai dura.Nu cred ca cineva de "acolo sus" va aloca bani si pt asa ceva. Citez din reportaj :Garajele Motosafe pot fi cumparate atat de administratiile locale ale oraselor cat si de persoane fizice si juridice si au preturi cuprinse in intervalul 930 – 1.125 £. "Bine ati venit in Romania . Dati-va ceasul inapoi cu 50 de ani" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Foarte buna ideia cu acele garaje dar daca ar fi unpic mai ieftine sa fie accesibil si la omu de rind nu sume din alea extravagante Mesaj completat Apropo paul tu vrei ciine in apartament ii tare de tot vreau sa vad cit mai tine si minunea asta ? Iti zic io trei zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Care dispune de bani si vrea un garaj sigur la mobra lui... http://www.motoflash.ro/stiri/aftermarket/...rat_sigura.html o sa fie si in Arad stati linistiti Mesaj completat Foarte buna ideia cu acele garaje dar daca ar fi unpic mai ieftine sa fie accesibil si la omu de rind nu sume din alea extravagante Mesaj completat Apropo paul tu vrei ciine in apartament ii tare de tot vreau sa vad cit mai tine si minunea asta ? Iti zic io trei zile bag cainele cu mine in pat cand ii mare nu o sa mai am nevoie de plapuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 "Bine ati venit in Romania . Dati-va ceasul inapoi cu 50 de ani" Din pacate ai dreptate.... In zilele astea am vazut la stiri ca la Iasi din cauza vremii au crescut numarul pacientilor la ortopedie si nu mai au paturi asa ca au bagat cate 2 pacienti intr-un pat.... Bunica mea mi-a povestit ca acum 50 ani era asa cand avea ea 25 de ani.... Da ce naiba noi nu suntem pregatiti iarna sa fie mai multe paturi la orto.. asta ii tare ca si faza ce am auzit-o iara la stiri in nu stiu care oras dupa jumatate de zi de haos au scos astia masinile de dezapezire si au declarat: "ne-a surprins zapada..." IN IANUARIE??????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Salutareun prieten vinde... Cred ca pe topicul "Bursa locala" ai avea mai mult succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 in fiecare an exista orase in care iarna ia autoritatile prin surprindere .tot timpu` savurez asta la stiri. noroc ca la noi is pa sistem baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 "Bine ati venit in Romania . Dati-va ceasul inapoi cu 50 de ani" exact o sa avem si noi in arad dinastea, peste 50 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 exact o sa avem si noi in arad dinastea, peste 50 ani Peste 50 de ani, daca mere tara tot asa de bine ca si pana acum, vom tine mobrele tot afara si ne vom bucura daca avem bani de chirie sa locuim noi la containerul ala.-Varianta pesimista Varianta optimista-Nu vom mai avea nevoie de parcare la container pentru ca benzina va fi atata de ieftina ca nu vom mai cobora din sea decat pentru toaleta; se va umple Romania de nemti blonzi si cu agende sub brat in care isi vor nota in secret planurile si secretele autostrazilor din Romania- MAMA SOSELELELOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 da romania va fi a 3-a benzinarie pe autostrada intergalactica germania-rusia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Din pacate ai dreptate....In zilele astea am vazut la stiri ca la Iasi din cauza vremii au crescut numarul pacientilor la ortopedie si nu mai au paturi asa ca au bagat cate 2 pacienti intr-un pat.... Bunica mea mi-a povestit ca acum 50 ani era asa cand avea ea 25 de ani.... Da ce naiba noi nu suntem pregatiti iarna sa fie mai multe paturi la orto.. asta ii tare ca si faza ce am auzit-o iara la stiri in nu stiu care oras dupa jumatate de zi de haos au scos astia masinile de dezapezire si au declarat: "ne-a surprins zapada..." IN IANUARIE??????????????????? Ei prefera sa bage cate 2 pacienti intr-un pat decat sa dea cu material antiderapant ... "e mai ieftin" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Ei prefera sa bage cate 2 pacienti intr-un pat decat sa dea cu material antiderapant ... "e mai ieftin" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Crede-ma..am mici tangente cu sistemul medical.Sa tii un pacient in spital este mai scump decat o zi la hotel.Cate "kile" de antiderapant iei? faci cateva strazi luna bec. Hai sa nu ne mai legam atata de ROMANIA ROMANIA ROMANIA sus jos sus jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Crede-ma..am mici tangente cu sistemul medical.Sa tii un pacient in spital este mai scump decat o zi la hotel.Cate "kile" de antiderapant iei? faci cateva strazi luna bec. Hai sa nu ne mai legam atata de ROMANIA ROMANIA ROMANIA sus jos sus jos. " Ma pish pe U.E. a se citi Uniunea Europeana K n-am primit de la ei alcool sau ceva de pomana ......" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 m-am lamurit si cu spitalele din Romania si cu doctorii de aici ( cazul honditei cu operatia ) si totusi pentru ce suntem in U.E ? de cand suntem in U.E tara o duce tot mai rau, ce primim noi de la U.E? stiti ce primim? asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 m-am lamurit si cu spitalele din Romania si cu doctorii de aici ( cazul honditei cu operatia ) si totusi pentru ce suntem in U.E ? de cand suntem in U.E tara o duce tot mai rau, ce primim noi de la U.E? stiti ce primim? asta iti mai spun eu un caz cu doctorii : Bunicul meu (62 ani) a murit in spital dupa o operatie . Tatal meu a intrebat-o pe doctorita daca sunt riscuri dar ea "betmen-betmen" ca nu-s riscuri. Referitor la U.E. , noi nu primim nimic fiindca tot ceea ce ar trebui sa ajunga la noi ajunge la presedinte , parlamentari si gurvernatori ... UE a pompat foarte multi bani in tara noastra , dar rezultatul este mai rau decat atunci cand nu eram in UE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate