Makaveli Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) Problema se va pune invers. Dar vad ca tu numai atat ai inteles din mesajul meu..... sincer, te compatimesc. uiti ce zici ? uite aici un exemplu: Dar tu bineinteles, in loc sa vezi ca defapt iti zic ca sa te ajut sa te indrepti, tu vezi asta ca pe o insulta..... treaba ta. am pus in paranteza ca o gluma , da vad ca la voi astia viteji adeptii binelui si inteleptii motociclismului, orice zic eu orice gluma voi o luati in serios, oricum nu degeaba am semnatura cu "traba avut grija" Pentru mine parerile voastre valoreaza exact cat dau pe ele ! Trai bun cu baba ! Editat Noiembrie 16, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 naspa ii cand uita omul de unde o plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Tot asa baieti!.. si.. Poate o sa mai intru p`aci.. Vad ca incepe sa devina mai amuzant decat site`urile cu bancuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Tot asa baieti!.. si.. Poate o sa mai intru p`aci.. Vad ca incepe sa devina mai amuzant decat site`urile cu bancuri. Dap, se dueleaza tinerii cu ,,printzipii'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Problema se va pune invers. Dar vad ca tu numai atat ai inteles din mesajul meu..... sincer, te compatimesc. Românii au o vorbă:"nu te pune cu prostul" Lasă-l în pace, este incurabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Mă , pruncilor ... dacă tot vă dați mari prieteni , rezolvațivă problemele in particular , că aÂşa fac prietenii , nu în văzul tuturor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Intrebare de 10 puncte: Unde se poate practica shotokan in Arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Intrebare de 10 puncte:Unde se poate practica shotokan in Arad? Sala de sport la goldis(constructoru) cred, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Intrebare de 10 puncte:Unde se poate practica shotokan in Arad? tine-ma si pe mine "la curent" cu asta...ca imi suna bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 tine-ma si pe mine "la curent" cu asta...ca imi suna bine... tu trebuie sa fii la curent cu ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 tu trebuie sa fii la curent cu ASTA din pacate week asta nu...nu is acasa...plec la gurahont maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Stie cineva care din Arad mai duce din Louis la pret de catalog? Mi-ar trebui vreo 2 brauri S , alea la 5 euro bucata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Mai, dar nu putem deschide o lista publica la actiunea aia cu mosii sa se scrie tot participantul cu amanta, nevasta, maseuza, vecin sau ce-o mai fi el ? Nu de alta, dar la orice local te intreaba mai intai de nr. de locuri; ca mergem la o bauta 50 pe 30 de locuri e una , dar daca vrem si meniu se complica rau situatia. Propun lista, si sala cautata cu posibilitate de rezerva in plus(traba avut grija ca sigur vor fi mai multi), altfel iara o sa zica Alex ca am facut-o de K.K. MAKA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Stie cineva care din Arad mai duce din Louis la pret de catalog? Mi-ar trebui vreo 2 brauri S , alea la 5 euro bucata! Razvan de la Kymco cred ca aduce inca de la loius. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Stie cineva care din Arad mai duce din Louis la pret de catalog? Mi-ar trebui vreo 2 brauri S , alea la 5 euro bucata!Daca-i lasi mesaj pe PM la asta poate pana miercuri ai marfa la posta. Aduce fara avans, fara adaos. Plata la posta, ramburs. /index.php?showuser=944 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Mai, dar nu putem deschide o lista publica la actiunea aia cu mosii sa se scrie tot participantul cu amanta, nevasta, maseuza, vecin sau ce-o mai fi el ?Nu de alta, dar la orice local te intreaba mai intai de nr. de locuri; ca mergem la o bauta 50 pe 30 de locuri e una , dar daca vrem si meniu se complica rau situatia. Propun lista, si sala cautata cu posibilitate de rezerva in plus(traba avut grija ca sigur vor fi mai multi), altfel iara o sa zica Alex ca am facut-o de K.K. MAKA Ai lista AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Vineri flex ? la o berula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Vineri flex ? la o berula? merg merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 merg merge. daca nu vine gasca vesela si daca nu ne adunam mai multi n-are rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 daca nu vine gasca vesela si daca nu ne adunam mai multi n-are rost Trebuie avut grija???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Treaba asta e la ora 19. Cine vine ne intamnim la 18 la primarie in fata?Bem un ceai cald un vin fiert ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Treaba asta e la ora 19. Cine vine ne intamnim la 18 la primarie in fata?Bem un ceai cald un vin fiert ceva. ne vedem pe acolo....sa vad cum scap de la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiar Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 http://www.adevarul.ro/locale/arad/arad-ad..._378562728.html Bravo Soso! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Luna Amara azi in Flex intrare 10 Ron. cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate