MVTarts Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 Incerc sa ajung..oricum, eu o sa am tagg-ul de la forumisti ca sa ma recunoasteti (ca caciula neagra in cap) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 sal la toata lumea eu nu sunt din arad ci din pecica........20 km nu e distanta .......asa ca postez si yo pe aici.........imi pare rau ca voi nu prea va intalniti p acolo desi sunteti destui, daca vreti veniti pe la pecica, in fiecare duminica ne intalnim langa stadionul unde s-a tinut moto rock si unde e pista de cross, problema e ca acu' pe frig mai mult de 5 nu suntem da' vara e program de duminica obligatoriu sa iesim, in general sunt doar crossisti si enduristi dar au m ai venit din arad si cu supermoto, eu abia acum mi-am luat un motoras mai mare ca mopedu' dar promit solemn ca vara voi iesi si yo cu cei mari .........daca va intereseaza veniti oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Putini, dar ne-am intalnit, sa vina caldura si sa ne intalnbim din ce in ce mai multi.... Probleme de fond muzical se pare ca avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 V-ati intalnit? Cum a fost? Nu am mai ajuns, ca am fost la lucru pana la 6 si oricum de-abia marti am vazut anuntul. data viitoare va rog frumos sa il puneti macar cu 2-3 zile inainte, plz... si urmatoarea intalnire pe cand va fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 5, 2006 Autor Share Postat Februarie 5, 2006 Putini, dar ne-am intalnit, sa vina caldura si sa ne intalnbim din ce in ce mai multi.... Probleme de fond muzical se pare ca avem ..... ....nu sunt probleme decit in mintea lor aia creata!! V-ati intalnit? Cum a fost? Nu am mai ajuns, ca am fost la lucru pana la 6 si oricum de-abia marti am vazut anuntul. data viitoare va rog frumos sa il puneti macar cu 2-3 zile inainte, plz... si urmatoarea intalnire pe cand va fi? ...pai a fost pus cu 2 zile inainte!..lunea!...dar asta nu e o problema,nu au intrat zilele in sac!!..hai sa o comitem din nou miercurea asta adica 08.02.006....oke??....in acelasi loc???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 GIV32, domnu', nu am mai ajuns ca drumul spre Timisoara a acaparat tot timpu zilei de sambata... ai ceva poze? reptile, dude, cate poze ziceai ca ai face? Cat despre intrunire, o puteam face, iar ptr Aprilia Fan, o mutam pe joi? P.S.: Sigur acelasi loc...sau Wings (dar trebuie precizat din timp, ca tre rezer masa ca mai tot timpu am obs ca e lume pe acolo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 6, 2006 Autor Share Postat Februarie 6, 2006 nuuu!!!la papa joe e cel mai bine...hai sa fie joi dupa 18,19:00...e bine? nuuu!!!la papa joe e cel mai bine...hai sa fie joi dupa 18,19:00...e bine? ....am si poze de la cincis!!! .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 7, 2006 Autor Share Postat Februarie 7, 2006 ....ups!....aaaa....am gresit ceva!!....nu se va mai repeta..sau da...mai vedem noi!!..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Bun, ne vdm la locul cu pricina Sigur prima poza e de la Cincis? Daca da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 (editat) Count me in!!! joi dupa 18-19?? Aceeasi chestiune?? Grupul caciulilor negre??? de-abia astept...ati baut vin fiert? cum e, bun, scump, dulce, acru? da' muzik? e ok, v-am zis io... Editat Februarie 7, 2006 de ApriliaFan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 La 19:30 am putut numai sa ajung, am intrat la Papa JOE si totu era pustiu... Da stiu ca e am intarziat, data viitoare acolo o sa fiu P.S.: Chelneritza mi-a zis ca or fost 3 baieti, inseamna ca si ApriliaFan a ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 La 19:30 am putut numai sa ajung, am intrat la Papa JOE si totu era pustiu... Da stiu ca e am intarziat, data viitoare acolo o sa fiu P.S.: Chelneritza mi-a zis ca or fost 3 baieti, inseamna ca si ApriliaFan a ajuns Pai ....... nu azi e joi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 10, 2006 Autor Share Postat Februarie 10, 2006 Bun, ne vdm la locul cu pricina Sigur prima poza e de la Cincis? Daca da... ...da,poza este cu ceva femeie pe care am gasit-o acolo in pivnita la cabana,era foarte trista ca pe ea nu o vrea nimeni !!!!....toate celelalte femei fiind ocupate m-am oferit eu sa o ajut sa treaca strada si drept multumire va arata si voua ce am primit recompensa!!!!....a intrebat daca nu mai am ceva prieteni cu mine ca ar mai avea vreo 8 surori dar eu fiind singur.....am mers doar eu si la ele sa le ajut prin casa!!! Count me in!!! joi dupa 18-19?? Aceeasi chestiune?? Grupul caciulilor negre??? de-abia astept...ati baut vin fiert? cum e, bun, scump, dulce, acru? da' muzik? e ok, v-am zis io... ....joi dupa miercurea ciuc !!!!....ai venit si tu!!...am tot stat si nu am fost decit eu cu akkimo!! La 19:30 am putut numai sa ajung, am intrat la Papa JOE si totu era pustiu... Da stiu ca e am intarziat, data viitoare acolo o sa fiu P.S.: Chelneritza mi-a zis ca or fost 3 baieti, inseamna ca si ApriliaFan a ajuns .....bine,ma...dar nu tu erai cela care zicea sa ne vedem joia ?????....si de aia tu mergi miercurea????...nu ai fost nici tu nici reptila nici aprilia fan cel pt care am aminat intilnirea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Mah da prost mis Cum sa uit de zile intalnirii Off, reptila nu poate veni cat inca mai are sesiune , iar ApriliaFan habar nu am... Deci, miercuri ca la Arc domnilor, miercuri ca la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 turb...bineinteles ca nu am scapat de la work...dreaq sa ii traga pe...#$%&*)!~ ...u know... fras shcie...exact in ziua aia m-au tinut astia peste program mai mult.... deci e batut in cuie miercuri? mah, da' nu era mai ok la sfarsit de saptamana? nu zic sa va schimbati pt mine, era numai o intrebare... daca ramanem tot pe miercuri, o sa le zic la astia ca miercuri in 15.02 poa' sa ia foc tot aradu' eu am plecat...pe la cat a ramas? 18.00 sau 19.00? sorry inca odata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 10, 2006 Autor Share Postat Februarie 10, 2006 mv!!!....las nu fii trist ca ti-am pastrat si tie un ciolan de la cincis!!!...uite aici poze cu surorile lu aia!!! mv!!!....las nu fii trist ca ti-am pastrat si tie un ciolan de la cincis!!!...uite aici poze cu surorile lu aia!!! .....uite aici poza cu alte surori de-a lu aia!!...vara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikeAR Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 ai inebunit!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Da fras, nu cred!!!! Si daca zici adevaru', ma dau cu capu' ca nu am putut eu face pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 11, 2006 Autor Share Postat Februarie 11, 2006 ....pt mike.......ce pusca mea,aici putem scrie ce vrem atita timp cit suntem numai noi aradenii , ma doare la banana de restu lumii !!!!......am incercat sa ne facem auziti in alta parte dar nu ne-au lasat,macar dupa cit i-am fu---- la cap i-au scos si pe bucuresteni de acolo ...adica cum,noi suntem mai fraieri decit aia?....am facut scandal(si voi mai face daca va fi cazul) si am rezolvat problema!!..acum avem topicul nostru si facem ce vrem in el!!! ....... Da fras, nu cred!!!! Si daca zici adevaru', ma dau cu capu' ca nu am putut eu face pozele ...incepe sa-ti cauti un loc de dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Salutare Arad! Maine la ce ora in papa joe?? la 6 sau la 7? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 La 6:30 e bine @GIV 32: Nenea, da pozele alea le-am gasit sursa , imi pare rau da numa de la Ice Bike nu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 La 6:30 e bine @GIV 32: Nenea, da pozele alea le-am gasit sursa , imi pare rau da numa de la Ice Bike nu sunt ....bine ca ti-ai dat seama si nu te-ai apucat sa spargi peretii!!.. Salutare Arad! Maine la ce ora in papa joe?? la 6 sau la 7? ...pai am inteles ca la 6 se deschide birtu ,asa ca la 7 e bine!!...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Eu nu pot sa vin pt ca nu sunt in Arad. Distractie placuta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Drum bun GIV 32 si iara, sti tu, multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 16, 2006 Autor Share Postat Februarie 16, 2006 Drum bun GIV 32 si iara, sti tu, multe poze ...aer bun nu drum bun ca sincer nu as vrea sa ma dau cu avionu pe drum!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate