Profile Deleted Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 multi sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Să fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 La multi ani, Florian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 hai Floriane, La Multi Ani! hai, mai putin si ma ajungi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Maine 3.Mai la ora 10:00 se face un reportaj despre motociclistii aradeni, vin cei de la Politia Rutiera. Locatia este in fata primariei. Ar fi fain sa se adune cat mai multi motociclisti... asa ca daca sunteti liberi la acea ora si vreti, puteti veni la 10:00 la primarie. Nici eu nu stiu mai mult de atata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Maine 3.Mai la ora 10:00 se face un reportaj despre motociclistii aradeni, vin cei de la Politia Rutiera. Va ieÂşi un interviu deosebit La ora aia oamenii normali sunt la serviciu, indiferent că sunt angajați sau patroni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Va ieÂşi un interviu deosebit La ora aia oamenii normali sunt la serviciu, indiferent că sunt angajați sau patroni Toata treaba ii gandita in stil romanesc Pe la 10:20 ajunge lumea la primarie, ca la 10:00 ii la rutiera. Am vb cu Ramo si o zis ca au primit astia de la Arad ordin de la Bucuresti ca maine trebuie facut interviu la ora 10:00... ii sa se faca de mantuiala, sa poata bifa ca s-a facut si asta. Eu ma duc pana acolo ca nu mi greu, macar vad despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 3, 2011 Autor Share Postat Mai 3, 2011 La Multi Ani Florian!!! multumesc!...am fost plecat in serbia si nu am mai intrat pe aici de multisor.. Mesaj completat multi sa fie ..multumesc!.. Mesaj completat hai Floriane, La Multi Ani! hai, mai putin si ma ajungi... multumesc!...ai vrea tu sa te ajung!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) Detalii despre actiunea "Împarte Drumul, Alege Viața" organizat la Arad pe data de 3.Mai.2011. Pe Blog! Bueyyy motociclistilor Se baga cineva cu biți maine? Consiliul Local Civic vă invită la MarÂşul BicicliÂştilor, ediția a II-a, 7 mai 2011 Vino Âşi tu sâmbătă, 7 mai, ora 13:30, în P-ța Avram Iancu Alternativa Civică Arad organizează Âşi anul acesta MarÂşul BicicliÂştilor, eveniment destinat tuturor arădenilor care doresc să susțină inițiativa realizării pistelor pentru bicicliÂşti în municipiul Arad, pe principalele artere de circulație. Partenerul principal al Alternativei Civice Arădene în acest proiect este Consiliul Local Civic. Invităm organizațiile civice din municipiu Âşi județ să ni se alăture, pentru ca împreună să dăm forță acestui demers, care, la fel ca anul trecut, se va desfăÂşura sub egida „Dați Aradului piste pentru bicicliÂşti!”. La 12 luni după ce peste 1.000 de bicicliÂşti au ieÂşit în stradă să solicite urgentarea realizării acestor piste, în municipiu s-au realizat 0 (zero) metri. Există însă proiecte care vizează cartierul Aradul Nou, dar Âşi un proiect în colaborarea cu administrația locală din Gyula (Ungaria), referitoare la realizarea unor studii pentru amenajarea pistelor. Anul acesta, MarÂşul BicicliÂştilor se va realiza tot sub sloganul „Dați Aradului piste pentru bicicliÂşti”, întrucât considerăm necesară continuarea demersului nostru. Ca o noutate, vom depune o solicitare la Primăria Municipiului Arad Âşi la Poliția Rutieră a Municipiului Arad de a aproba oficial circulația bicicletelor pe partea dreaptă a trotuarelor mai late de 2 metri. Apreciem că prin asta traficul pietonal nu va fi perturbat, iar siguranța bicicliÂştilor în trafic va creÂşte. Ne bazăm demersul pe art. 53 din ORDONANĂA DE URGENĂĂ A GUVERNULUI N R.195/2002 PRIVIND CIRCULAĂIA PE DRUMURILE PUBLICE – MODIFICATĂ ÂŞI COMPLETATĂ PRIN O.U.G. NR. 63/2006, care prevede: „Autoritățile publice locale, cu autorizația administratorului drumului public Âşi cu avizul poliției rutiere sau la solicitarea acesteia, sunt obligate să ia măsuri pentru realizarea de amenajări rutiere destinate circulației pietonilor, bicicliÂştilor, vehiculelor cu tracțiune animală Âşi calmării traficului, semnalizate corespunzător, în apropierea unităților de învățământ, piețelor, târgurilor, spitalelor, precum Âşi în zonele cu risc sporit de accidente. Art. 105, al. 20, al aceluiaÂşi act normativ prevede faptul că se sancționează cu amendă „neîndeplinirea obligației, de către autoritățile publice locale, de a efectua amenajări rutiere destinate circulației pietonilor, bicicliÂştilor, vehiculelor cu tracțiune animală Âşi calmării traficului, precum Âşi nesemnalizarea sau semnalizarea necorespunzătoare a acestora”. Pot participa la MarÂşul BicicliÂştilor toți arădenii, fără restricție de vârstă. Fiecare participant trebuie să aibă bicicleta echipată pentru circulația pe drumul public. Traseul va fi: Piața “Avram Iancu”-Strada Nicolae Bălcescu-Podul “Decebal”-Strada Eugen Popa-Podul Subcetate-Bulevardul Nicolae Titulescu-Podgoria- Piața Gării-Piața UTA-Calea Victoriei- Strada George CoÂşbuc-Strada Horia-Bulevardul Revoluției-Piața “Avram Iancu”-Strada Nicolae Bălcescu-Podul “Decebal”-parcare patinoar SURPRIZĂ: CU OCAZIA ACESTUI MARÂŞ VOM INAUGURA PRIMA PISTĂ DE BICICLIÂŞTI DIN MUNICIPIUL ARAD !!! Editat Mai 6, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Detalii despre actiunea "Împarte Drumul, Alege Viața" organizat la Arad pe data de 3.Mai.2011. ... cred ca ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 cred ca ma bag Să nu încurcăm borcanele... sper că ai vrut să dai reply la faza cu țoaglele... că asta cu "Împarte Drumu, Alege Viața" a fost în 3.Mai Numa am pus in postu ala că am mesterit eu ceva Âşi s-a dus dracu ce am postat , poze , etc Infine... deci dacă vi la defilarea cu țogletu să fi la 13:30 in Piața Avram Iancu (evident cu biți ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Să nu încurcăm borcanele... sper că ai vrut să dai reply la faza cu țoaglele... da, la aia am vrut sa dau reply cade faza ca nu mai am de unde face rost de bicicleta... eventual daca aveti voi vreuna in plus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator neoanea-cbr Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 salut,am auzit ieri un zvon ca se organizeaza chef moto la Casoaia in 27 Mai,e adevarat sau numai zvon? salut,am auzit ieri un zvon ca se organizeaza chef moto la Casoaia in 27 Mai,e adevarat sau numai zvon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 salut,am auzit ieri un zvon ca se organizeaza chef moto la Casoaia in 27 Mai,e adevarat sau numai zvon? salut,am auzit ieri un zvon ca se organizeaza chef moto la Casoaia in 27 Mai,e adevarat sau numai zvon? Da bre, se face. Putina rabdare si veti afla amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 salut,am auzit ieri un zvon ca se organizeaza chef moto la Casoaia in 27 Mai,e adevarat sau numai zvon? salut,am auzit ieri un zvon ca se organizeaza chef moto la Casoaia in 27 Mai,e adevarat sau numai zvon? voi anunta aici cand e momentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Ca sa nu credeti ca am batut tastele de-a moaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 http://agenda.ro/news/news/42310/atentie-soferi-se-vor-reintroduce-radarele-fixe.html Care are muzica de genul. Vreau niste CD-uri daca se poate! http://www.youtube.com/watch?v=ocxlFC8WlRQ&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Cauta tot ce e sub denumirea Buddha Bar O sa-ti placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 pt pretenu Kato. buddha_bar_-_bliss_-_wish_you_were_here.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Aveti careva pe acasa un Mp3 pe care nu-l mai folositi? Ce trebuie neaparat sa aiba: acumulator incorporat si sa fie cu USB normal sa-l pot incarca la bricheta de la motor cu iesire UBS. Am inteles ca majoritatea Mp3-urilor is asa cu USB normal si cu acumulator incorporat. Nu imi trebuie unu scula, sa functioneze doar Sau daca stiti pe udneva de cumparat la bani decenti... 30-40 lei maxim. Sau ar mai fi varianta de card MMC? Are cineva? De oricat nu conteaza... 128 mb , 256 mb... nu trebuie sa fie mare. Am ceva mp3 mai coteț la care ii trebuie card MMC si nu stiu de unde sa fac rost... ca is cam rare si nici nu as da prea multi bani pe el. Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RăzvanAR Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 S-ar putea să am un MMC de 128, cred. O să îl caut mâine, că ar trebui să fie aruncat undeva prin birou la serviciu. Să înțeleg că vrei să improvizezi ceva muzică pe motor ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 S-ar putea să am un MMC de 128, cred. O să îl caut mâine, că ar trebui să fie aruncat undeva prin birou la serviciu. Să înțeleg că vrei să improvizezi ceva muzică pe motor ?? II facut tot , canta deja da mp3-u ce il am are memorie interna de 32 de mb numa, si imi trebuie un card. La urmatoarea iesire il auzi Cand o sa am ceva bani, ca acuma is sarac lipit pamantului cu SuperGlue, o sa imi i-au un mp3 fain, ii vreo 50-70 lei. Dar pana atunci trebuie sa ma descurc Si cardu ala de 128 ar fi ideal... cat sa pot pune cateva melodii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RăzvanAR Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 îl caut mâine când ajung la muncă Âşi dacă îl găsesc vorbim mâine după 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 îl caut mâine când ajung la muncă Âşi dacă îl găsesc vorbim mâine după 4 Ok, multzam fain Eu am facut mainainte un filmulet cu "sculele" 1: nu va luati de mine ca am scris 15.Mai in loc de 16.Mai... eu numai am notiunea timpului 2: am filmat cu ceva aparat foto recent luat de catre Atti si nu stiu care-i faza cu sunetu, ca Âşârție putin. Dar se intelege 3: spor la criticat, ca sigur se gasesc unii sa comenteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Bah...acuma nu stiu ce sa zic...da' dupa cateva ore de mers parca nu prea mai iti arde de inca o portie de "tambalau". Linistea pare mai imbietoare... Si totusi, mergi in excursie...natura...zgomot ambiental, etc...mergi sa te mai rupi de restul, sa te deconectezi. Parca imi si imaginez...la munte, un rau langa, spre innoptat, asa...si dintr-o data sa se auda cine stie ce melodie aiurea....naaaaaa That's my oppinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate