calinbac Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 as avea ocazia sa iau ceva da ma opresc nu ajung bine cu picioarele jos si ma las pagubas o sa fac o tura si atat mai tico.. tu de abia ai invatat sa umbli si deja vrei sa zbori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 mai tico.. tu de abia ai invatat sa umbli si deja vrei sa zbori... ar fii cazul sa schimbi bicicleta cu una de 1000 nu-i scumpa doar 5ooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 nu va mai tachinati mah...la fiecare ii vine vreme sa isi schimbe dragostea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 ar fii cazul sa schimbi bicicleta cu una de 1000 nu-i scumpa doar 5ooo si sa stii ca am zburat si cu avionul si cu parapanta si cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 si sa stii ca am zburat si cu avionul si cu parapanta si cu motorul ..cum ai zburat cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 ..cum ai zburat cu motorul pai nuam avut accident acum 2 ani in vinerea mare?nu ti-am povestit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 pai nuam avut accident acum 2 ani in vinerea mare?nu ti-am povestit? eu acus 2ani in vinerea mare mi-am facut varza janta de la motorul alalalt...am avut ghinion amandoi...tre sa mai merem la bise mah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Ult...-Codului-rutier nu mai dam examen,daca ni se suspenda permisul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Ult...-Codului-rutier nu mai dam examen,daca ni se suspenda permisul... pt. viteza dam in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 10, 2007 Autor Share Postat Iulie 10, 2007 ...aseara am avut un musafir din italia,un prieten pe care l-am cunoscut acolo prin pelegrinarile mele(sper ca am scris corect!!),care a venit 1612 km intr-o zi! ...pe linga camionul lui motorul meu arata ca o bicicleta tinuta la infometare!...aveti aici poze de comparatie!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 chiar ca pare mic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 mica mica,dar voinica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adeline Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Imi spune cineva cati km sunt de la Resita la Arad? Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blazzee Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Salut si ceau la totzi bikeri - 'bikeritzele'din arad sunt si eu incepator si nu prea stiu ce motor sa imi iau pt ca dau pt A1 ca am 16 ani si nush ce sa imi aleg. ?? mias dori sa ma imprietenesc cu voi kiar dak nu am 'motoras' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 mica mica,dar voinica... noroc ca are 2.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 pai dar nu poate merge cu amandoua deodata... pana la Resita din Arad is exact 146,7km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 ... ...de ce crezi ca nu pot?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 ... ...de ce crezi ca nu pot?... eram sigur ca zici ca poti...nu stiu de ce nu am scris ca la tine nimic nu e imposibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 eram sigur ca zici ca poti...nu stiu de ce nu am scris ca la tine nimic nu e imposibil... ... ...daca le leg impreuna voi putea merge ca si cu o masina cabrio cu ele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 ... ...daca le leg impreuna voi putea merge ca si cu o masina cabrio cu ele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 ATATA I-MI PLACE cand vad cum ne salutam intre noi cand ne vedem pe sosea nu conteaza tara limba vorbita daca ai o problema si ai tras pe margine orice motociclist se opreste si te intreaba de sanatate(a motorului)chiar respect mare pentru toti doar 2 roti poarta sufletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 .nu te bucura prea tare ca sunt si exceptii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 ATATA I-MI PLACE cand vad cum ne salutam intre noi cand ne vedem pe sosea nu conteaza tara limba vorbita daca ai o problema si ai tras pe margine orice motociclist se opreste si te intreaba de sanatate(a motorului)chiar respect mare pentru toti doar 2 roti poarta sufletul ...sigur ca da...ihi..ai vrea tu sa fie asa!....du-te inspre bucuresti sau in general dupa m-tii carpati in partea cealalta sa vezi cine te saluta sau cine se opreste sa te ajute!...nimeni!...nu au cum...nu le sta in caracter!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 ...sigur ca da...ihi..ai vrea tu sa fie asa!....du-te inspre bucuresti sau in general dupa m-tii carpati in partea cealalta sa vezi cine te saluta sau cine se opreste sa te ajute!...nimeni!...nu au cum...nu le sta in caracter!! hai pe bune la urma urmei nici nu ai ce vedea acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 hai pe bune la urma urmei nici nu ai ce vedea acolo ...am stat 4 ore cu motorul cu pana pe spate pe marginea drumului cu toate semnalizarile aferente (triunghi..etc) intre constanta si bucuresti,la vreo 60km de constanta si nu a oprit nimeni nici macar sa-mi ceara tigari daca nu sa ma intrebe de sanatate!!..au trecut "motociclisti" in ambele sensuri,nr de bucuresti la greu dar si de ct si din alte zone apropiate...degeaba,nu a oprit nimeni!...in final cind s-a intunecat si ma pregateam sa inoptez pe marginea drumului,fara sa fac macar un semn(eram culcat in iarba),a venit un motociclist din belgia care era plecat in turul lumii,sa ma ajute!!...acel OM m-a ajutat,mi-a facut pana de 6 ori pina am reusit sa schimb guma!!..a stat cu mine citeva zile pina cind am gasit alta guma,m-a rezolvat fara sa vrea nici macar un suc,din rezerva lui personala,rezerva care era calculata pt inconjurul lumii!!...tot respectul meu pt acel om,Pascal Larbuisson,sa-i dea D-zeu numai trasee adevarate si sanatate sa se bucure de ele!.. ...pun si citeva poze,una care se vede mai rau este chiar atunci noaptea cind ma ajuta iar celelalte sunt cu el + motorul lui prin lume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate