stanalexro Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 nu a fost deloc pedeapsa...chiar sunt bucuros ca s-a facut aceasta razie...ca prea multi is viteji in Aradul asta,care nu ar merita sa fie calare pe 2 roti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 (editat) corect!...ei i-si fac treaba lor!.. Editat Mai 26, 2008 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 nu a fost deloc pedeapsa...chiar sunt bucuros ca s-a facut aceasta razie...ca prea multi is viteji in Aradul asta,care nu ar merita sa fie calare pe 2 roti... Ceea ce am zis eu a fost o gluma, va dati seama... Sunt intru totul de acord cu razia, numai sa nu devina un obicei Dar sunt curios cine il va opri pe cel care merge fara casca (si probabil fara permis) si se numeste ....... nu dau nume Pe astia cu bani nu-i opreste nimeni, nici daca omoara pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Ceea ce am zis eu a fost o gluma, va dati seama...Sunt intru totul de acord cu razia, numai sa nu devina un obicei Dar sunt curios cine il va opri pe cel care merge fara casca (si probabil fara permis) si se numeste ....... nu dau nume Pe astia cu bani nu-i opreste nimeni, nici daca omoara pe cineva sa speram ca se vor lua masuri pentru acesti "infractori" care merg fara permis sau cu motorul neinmatriculat...si kiar daca se transforma intr-un obicei,nu-i nimic...asa toata lumea o sa fie la zi cu lectia invatata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ma bucur ca se mai intampla si asa ceva fara permis si acte nu au ce cauta pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 care s-o imprastiat pe Ecaterina Varga ieri 03.06.2008? am auzit si eu de aia intreb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 care s-o imprastiat pe Ecaterina Varga ieri 03.06.2008? am auzit si eu de aia intreb... am auzit si io dar nu stiu cine a fost.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 NUNTA LUI EMIL&OANA cu dedicatie pt FLORIAN cam tarziu dar ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 NUNTA LUI EMIL&OANA cu dedicatie pt FLORIAN cam tarziu dar ....... ...MERSI!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ce se mai aude de excursia aia la inceputul lunii august? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 care ? ca sunt mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 no comment http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/fa...080624-01522781 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 no comment http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/fa...080624-01522781 "Desteptu".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 "Desteptu".... Punem pariu că scapă cu 2-3 ani cu suspendare în cel mai rău caz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 si dupa aia iara se urca in saua motorului...tot fara permis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Punem pariu că scapă cu 2-3 ani cu suspendare în cel mai rău caz? da,da la prima abatere de orice fel pe cale penala nu il mai iarta nimeni si se cumuleaza si anii astia la pedeapsa! ori in cel mai fericit caz scapa cu o amenda penala de cateva mii de lei! Editat Iunie 25, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 sper sa-i fie invatatura de minte din cayza unora ca ei ni se urca toti in cap sper sa-si faca legea datoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ia vedeti ce pregateste politia aradeana pentru toti... http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/in...080627-11473894 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ia vedeti ce pregateste politia aradeana pentru toti...http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/in...080627-11473894 ce tare e asta ))))))))))) si ziua in care se voteaza regula asta sa o facem ziua nationala a incompetentei )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) un comentariu din cele multe adresat politiei : Faceti rost de un aparat de masurarea nivelului de zgomot, desteptilor! Aveti salarii mult mai mari decat medicii si profesorii chiar daca sugeti la aceeasi tzatza... ce dracu il luati pe "NU" in brate? Eu va invit sa rezolvati rapid problema daca nu ramane singura varianta sa sugeti la alta tzatza: a mea. Editat Iunie 27, 2008 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ia vedeti ce pregateste politia aradeana pentru toti...http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/in...080627-11473894 Sa se interzica motocicletele pe centru ca locatarii sa aibe nopti linistite ? Bine .. fie noaptea (dupa 23:00) ! Dar ziua .. nu ar fi mai indicat permitera circularii de motociclete pentru a scadea traficul infernal de autoturisme ? Eu personal , si cred ca si altii , care au treaba pe centru in timpul zilei s-ar duce cu motorul .. !!! Dar daca se interzice .. vom merge cu masina .. astfel traficul va fi si mai mare !!! Cred ca in momentul luarii unei astfel de decizii "partinitoare", ar trebui consultat si niste reprezentanti ai motociclistilor ! Asa ar fi corect !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Cred ca in momentul luarii unei astfel de decizii "partinitoare", ar trebui consultat si niste reprezentanti ai motociclistilor ! Asa ar fi corect !!! Ba eu cred că cel care a ejaculat tâmpenia asta ar trebui dus la psihiatru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Hai sa facem o cheta sa le luam dracului un aparat din ala sa nu se mai planga atata.Lipsa de incompetenta zic eu si de discriminare,asa ceva nu am mai auzit.Oricum nu ne vom lasa fara dreptul nostru de a circula liber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ia vedeti ce pregateste politia aradeana pentru toti...http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/in...080627-11473894 ce draq baiau...au innebunit....la circulatia care e asta ar mai lipsii...conserve in plus....da...ce sa mai zic...la oameni odihniti mintea le puie tampenii...crek de la caldura asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Hai sa facem o cheta sa le luam dracului un aparat din ala sa nu se mai planga atata.Lipsa de incompetenta zic eu si de discriminare,asa ceva nu am mai auzit.Oricum nu ne vom lasa fara dreptul nostru de a circula liber! da, clar, o punem de un protest. In fata casei la nenea falca Eu de exemplu stau pe centru. Ce fac? Imi iau motoru in brate? Ce oameni ne conduc tara, vai si amar ) Editat Iunie 27, 2008 de razor- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate