rival Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Mdea, asa cum zici, IN ALTE LOCURI, ca la noi totul e neschimbat de ceva vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/ra...080805-10330993 Mi se pare mie sau asta e Thundercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/ra...080805-10330993 Mi se pare mie sau asta e Thundercat? E un CBR. A trecut un prieten pe acolo chiar dupa accident. Noroc ca nu a avut viteza motocicleta caci altfel...Si asha e destul de rau gagica. Zicea ca el avea o rana urata la mana in rest ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 ...ia uitati ceva dragut de tot!.. http://www.youtube.com/watch?v=mmRbyFY3BGM...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ...ia uitati ceva dragut de tot!.. http://www.youtube.com/watch?v=mmRbyFY3BGM...feature=related Pocket CAR ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 (editat) ...mai una draguta!... 'tui masina masii!.. ... Editat August 7, 2008 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 un nou accident, in jur de 16.40 la RAR, am trecut pe acolo si am vazut un Opel Vectra A lovit in partea din spate, si o motocicleta naked rasturnata pe carosabil, poate stiti voi mai multe... Aveti grija.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 un nou accident, in jur de 16.40 la RAR, am trecut pe acolo si am vazut un Opel Vectra A lovit in partea din spate, si o motocicleta naked rasturnata pe carosabil, poate stiti voi mai multe...Aveti grija.... Pai...de ce n-ai oprit tu sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 (editat) pareri despre disputa ,,conservar,,-,,donator de organe,, http://www.expres.ro/articole/detalii-arti...a-raniti-pe-zi/ Editat August 16, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Ramane sa ne pazim noi de noi si de altii, fie ca suntem cu masina sau pe doua roti..., prostia si teribilismul este regaita in ambele categorii. "sunt regasite" - sa nu se ia nimeni de mine...ma gandeam numai la prostie ca este mai des intalnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ...mai una draguta!... 'tui masina masii!.. ... asa da sunet........vreau si eu pe motorrrrrrrr sa imi vibrezeeeeeeeee cashcheta......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ...mai una draguta!... 'tui masina masii!.. ... beton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 care vreti sa va spalati motocicletele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 da unde-i spalatoria asta,ai ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) da unde-i spalatoria asta,ai ????? in Bucale mai! Editat August 18, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Limitele de zgomot pentru motocicletele noi, conform normelor europene valabile din aprilie 2001 si prezentate in actul primariei, sunt: - Motorete - 71 decibeli (dB) (A) - Motor cu capacitate cilindrica de pana la 80 de centimetri cubi (cc) inclusiv - 75 dB (A); - Motor cu capacitate intre 80 si 175 cc - 77 dB (A); - Motor cu capacitate peste 175 cc - 80 dB (A) ___________________________________ In Arad, politia a fost insotita de un reprezentant de la garda de mediu pentru a face niste teste de masuratori, in trafic asupra motocicletelor. Sa ne spuna Vali si Sergiu cat le-a iesit lor masuratoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 In Arad, politia a fost insotita de un reprezentant de la garda de mediu pentru a face niste teste de masuratori, in trafic asupra motocicletelor.Sa ne spuna Vali si Sergiu cat le-a iesit lor masuratoarea. Da, sa ne spuna ! Eu i-am cautat in trafic pe stimabilii politisti sa-mi faca si mie un test, dar nu am dat de ei... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Limitele de zgomot pentru motocicletele noi, conform normelor europene valabile din aprilie 2001 si prezentate in actul primariei, sunt:- Motorete - 71 decibeli (dB) (A) - Motor cu capacitate cilindrica de pana la 80 de centimetri cubi (cc) inclusiv - 75 dB (A); - Motor cu capacitate intre 80 si 175 cc - 77 dB (A); - Motor cu capacitate peste 175 cc - 80 dB (A) ___________________________________ In Arad, politia a fost insotita de un reprezentant de la garda de mediu pentru a face niste teste de masuratori, in trafic asupra motocicletelor. Sa ne spuna Vali si Sergiu cat le-a iesit lor masuratoarea. Corect! Asteptam echipele mixte de control sa ne ia la puricat...poate pentru catva timp se mai raresc ,,sarjatorii,, de noapte de pe strazi...ca si eu mai tresar cateodata,pe Marasesti cand mai trec cativa pe langa mine cu moto turat...si bineanteles cu tobele modificate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Auzi la el, tie de fapt ti-e ciuda ca al tau nu suna asha....de ce nu recunosti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/sf...080821-04412436 Sfaturi pentru motocicliÂşti ARAD - Pentru evitarea evenimentelor rutiere nedorite, Poliția Rutieră recomandă motocicliÂştilor să evite accelerările excesive Âşi să nu depăÂşească limitele legale de viteză. MotocicliÂştii trebuie să Âştie că deplasarea nu se face între benzile de circulație Âşi că este interzis ca printre autovehicule să se facă slalom. De asemenea atât motociclistul cât Âşi pasagerul care îl însoțeÂşte trebuie să poarte cască de protecție. Este interzisă conducerea sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea motocicliÂştii trebuie să se asigure că dispun de spațiu suficient de frânare în cazuri de urgență. I.C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Auzi la el, tie de fapt ti-e ciuda ca al tau nu suna asha....de ce nu recunosti? bine mai raptore...oricum toba mea ramane asa cum e...originala,clar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 bine mai raptore...oricum toba mea ramane asa cum e...originala,clar? batman,batman... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 batman,batman... ce ai mai copile,...iar ai visat cu Batman?Vezi ca am vazut la piata de la Obor pe taraba un Batman din ala de care ai uitat tu sa-ti cumperi de la mare! Nu mai plange...poate maine iti iau unul...naniii...naniii...puisor....dormi cu tata somn usor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ce ai mai copile,...iar ai visat cu Batman?Vezi ca am vazut la piata de la Obor pe taraba un Batman din ala de care ai uitat tu sa-ti cumperi de la mare! Nu mai plange...poate maine iti iau unul...naniii...naniii...puisor....dormi cu tata somn usor.... deci daca imi cumperi unu din ala...esti the man... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 bun sa nu se mai faca slalom..... eu propun sa stam toti la semafoare, cuminti, cu 3 metri fatza de cel din fatza ca sa fim siguri sa evitam orice obstacol, si sa circulam toti asa,...sa vedem, le convine? cand ne parcam sa avem grija sa ocupam in spatiu de parcare... sa ma pupe`n dos.. cand m`o masurat o zis sergiu ca aveam 113 dB, deci ii oke .. un mesaj pt politia romana! :finger :lol: ;) Atat! oricum nu am sanse sa citeasca vreunu forumu, ca is analfabeti 98% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate