Korben Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 observ ca se deraiaza rau de la subiect..... pai topicul se numeste "mesaje, vorbe, discutii" in traducere libera, un topic de bătut câmpii e topicul meu preferat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 da asa e... dar ma refeream la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 da asa e... dar ma refeream la altceva La ce te refereai dragul meu?Incep sa nu mai prea inteleg nimik. Hoooooooooooooooooooo ...mai intai nuntaaaaaaaaaaaaaa .. Paaaaaaaaiiiiiiiiiii.....................nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 La ce te refereai dragul meu?Incep sa nu mai prea inteleg nimik. Paaaaaaaaiiiiiiiiiii.....................nu stiu. E ok .. "nu stiu" nu inseamna "nu" .. deci asa poate ma bag la năsit .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 pai topicul se numeste "mesaje, vorbe, discutii"in traducere libera, un topic de bătut câmpii e topicul meu preferat ...corect!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Acuma daca tot se vorbeste de nunti pe aici,atentie la ce v-a spun: In 27 septembrie Luca (Suzuki SARD)si cu Romina se cununa oficial la Biserica Rosie din Arad. Nu stiu inca la ce ora are loc cununia oficiala,va voi tine la curent.Ar fi incantati sa ii insotim cati mai multi motociclisti de acolo pana la cabana Ghioroc(Las Vegas) unde are loc cheful de nunta. V-a fi un gest frumos din partea noastra.Cine poate si cunosc persoanele nu strica si un buchet de flori. Le-am spus sa posteze si lor invitatia asta adresata motociclistilor din Arad.Au zis ca o vor face.Sper sa nu se supere pe mine ca le-am luat-o inainte.Deci pe 27 septembrie,mai mult ca sigur dupa masa cine poate sa vina sa facem un alai cat mai mare. O sa mai postez eu daca ei nu posteaza ora exacta cand v-a avea loc cununia religioasa.Numai bine si felicitari viitorilor insuratei! Editat Septembrie 19, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Acuma daca tot se vorbeste de nunti pe aici,atentie la ce v-a spun: In 27 septembrie Luca (Suzuki SARD)si cu Romina se cununa oficial la Biserica Rosie din Arad. Nu stiu inca la ce ora are loc cununia oficiala,va voi tine la curent.Ar fi incantati sa ii insotim cati mai multi motociclisti de acolo pana la cabana Ghioroc(Las Vegas) unde are loc cheful de nunta. V-a fi un gest frumos din partea noastra.Cine poate si cunosc persoanele nu strica si un buchet de flori. Le-am spus sa posteze si lor invitatia asta adresata motociclistilor din Arad.Au zis ca o vor face.Sper sa nu se supere pe mine ca le-am luat-o inainte.Deci pe 27 septembrie,mai mult ca sigur dupa masa cine poate sa vina sa facem un alai cat mai mare. O sa mai postez eu daca ei nu posteaza ora exacta cand v-a avea loc cununia religioasa.Numai bine si felicitari viitorilor insuratei! Este Suzuki SRAD nu SARD .. (poate dela viteza a voblat tastatura .. ) Iar cat despre Luca, casa de piatra, dar sunt suparat pe el dupa ce a facut niste marsavenii impotriva altui motociclist care i-a fost chiar prieten apropiat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Este Suzuki SRAD nu SARD .. (poate dela viteza a voblat tastatura .. ) Iar cat despre Luca, casa de piatra, dar sunt suparat pe el dupa ce a facut niste marsavenii impotriva altui motociclist care i-a fost chiar prieten apropiat .. Mersi de corectura!In fine cu faza acea de care zici tu nu cred ca isi are locul aici,acum punem la cale alte chestii.Nu cunosc si poate e treaba lor ce s-a intamplat.Nu crezi? Nu e bine sa stricam un eveniment major din viata lor cu diferite fapte ce nu ne convin noua sau altcuiva.Tema asta poate o vom dezbate alta data in particular.Consider ca santem oameni de caracter si sa declaram inchis subiectul cu supararea,mai ales aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Este Suzuki SRAD nu SARD .. (poate dela viteza a voblat tastatura .. ) Iar cat despre Luca, casa de piatra, dar sunt suparat pe el dupa ce a facut niste marsavenii impotriva altui motociclist care i-a fost chiar prieten apropiat .. De ce nu va spalati voi hainele in curtea proprie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 De ce nu va spalati voi hainele in curtea proprie? Lasa sa stie si alti motociclisti ce oameni avem printre noi .. asa pentru viitor .. Tacerea implica aprobare .. Nici nu s-a sinchist sa-si ceara scuze .. ii clar .. Adevarul supara .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Care sunt drepturile nasului ? Ehh .. si tu .. ar trebui pus aici ma intai un patratel rosu .. Editat Septembrie 19, 2008 de HIGHLANDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 E bine ? II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Nu, asa e corect: ░ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Atentie la neatentie .. am primit pe y mess un mesaj : " Am gasit un site unde pot afla parola la cine vreau din lista mea ! Pe www.teglan.com/parola_mess.html Incearca-l, ce parola nashpa ai ! Dar nu pe mine ! [ Mass - Trimite mai departe ] " E tzeapa .. aveti grija .. E doar o smecherie sa va afle ID-urile si sa va trimita reclame,spamuri,virusi .. etc. Nu se poate afla asa usor parola de yahoo .. Doar super hackerii pot .. si doar cu ajutorul (greseala) voastra .. La fel si cu mesajele de rugaciuni pe net, minuni daca trimiti la x persoane, ajutorare de bolnavi prin trimitere la x persoane ..etc. Tzepe !! Aveti grija !!! Salutare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) Uitati un filmulet care nu are legatura cu moto dar comic si poate mai limpezeste mintea omului, cei care ati auzit de George Carlin stiti despre ce e vorba : http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o Editat Octombrie 4, 2008 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) http://video.google.com/videoplay?docid=-2...18008&hl=ro .De vizionat,merita! Dupa acest film se v-a schimba ceva in voi... Editat Octombrie 10, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=-2...18008&hl=ro .De vizionat,merita! Dupa acest film se v-a schimba ceva in voi... E super tare, tocmai mi-a povestit un preot de acest film zilele trecute. E impresionant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 E super tare, tocmai mi-a povestit un preot de acest film zilele trecute. E impresionant! Scuze dar a fost dice79 pe la mine si a ramas logat la mine pe forum ! Nu intelegeam cu de e on line exact cand sunt si eu:)) zi, noapte. Da deci e super tare filmu, dar tre sa-mi fac timpul necesar sa-l vad din scoarta in scoarta. Cica mai e un film tare cu unii cercetatori care au reusit sa ajunga la nucleul pamantului si au auzit ciudatenii acolo. Incerc sa-l fac rost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Intamplator am dvd-ul cu acest film (APA). Care vrea... PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 atentie!!!!!a cazut si GOLUMBU!!!!!!!!!!e la spital care vreti sa-i faceti o vizita...la judeteana,etaj 1..salon:10urat final de sezon!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 atentie!!!!!a cazut si GOLUMBU!!!!!!!!!!e la spital care vreti sa-i faceti o vizita...la judeteana,etaj 1..salon:10urat final de sezon!!!!! Asa-i sper sa nu mai avem parte si de alte incidente sau accidente mai neplacute.Drive safe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Da Da Mesaje, vorbe, discutii Daca la mesaje si vorbe ne mai pricepem cat de cat, la discutii stim una si buna: cine nu e de acord cu noi este impotriva noastra Asa se intampla aproape de fiecare dată Notiunea de dialog este complet straina majoritatii forumistilor, nu numai aradeni Iti dai cu parerea si te trezesti cu epitete de care s-ar ruÂşina până Âşi birjarii secolului XIX (adica nouăÂşpe, pentru cei slabi la mate) Oricum, spre consolarea mea am observat că Âşi prin alte zone ale țării se poartă non-dialogul. Consolare, dar nu liniÂşte Pentru că non-dialogul duce la violență, prima dată verbală Âşi foarte rapid la agresiune fizică. Cine mai crede că noțiunea de "comunitate a motociclistilor" mai reflecta o realitate, este ori naiv ori idealist. Este clar pentru oricine ca asaceva nu exista, eventual mici bisericuțe, ceea ce la urma urmei este destul de logic: nu poti aduna la un loc foarte multi oameni care au conceptii si idei total diferite Problema rămâne insă lipsa dialogului între aceste bisericuțe, sau între persoanele din bisericuțe diferite. Nici nu e de mirare, din moment ce unele sunt extensia unor găÂşti de cartier, obiÂşnuite cu rezolvarea diferendelor pe cale pugilistică Âşi impunerea punctelor de vedere proprii fără prea multe întrebări Amatorii de teorii ale conspirației ar putea spune că cineva aplică cu succes dictonul latin "divide et impera", adică cineva ar avea un interes să ne vadă dezbinați pentru că dacă am fi uniți am fi prea puternici ÂŞi la urma urmei de ce să nu fim uniți, de ce să nu fim puternici? Am putea fi, dar în lipsa dialogului real suntem doar câteva haite de lupi flămânzi Âşi speriați de ce ar putea să ne facă celelalte haite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Cata dreptate ai grait in cateva cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Da Da Mesaje, vorbe, discutii Daca la mesaje si vorbe ne mai pricepem cat de cat, la discutii stim una si buna: cine nu e de acord cu noi este impotriva noastra Asa se intampla aproape de fiecare dată Notiunea de dialog este complet straina majoritatii forumistilor, nu numai aradeni Iti dai cu parerea si te trezesti cu epitete de care s-ar ruÂşina până Âşi birjarii secolului XIX (adica nouăÂşpe, pentru cei slabi la mate) Oricum, spre consolarea mea am observat că Âşi prin alte zone ale țării se poartă non-dialogul. Consolare, dar nu liniÂşte Pentru că non-dialogul duce la violență, prima dată verbală Âşi foarte rapid la agresiune fizică. Cine mai crede că noțiunea de "comunitate a motociclistilor" mai reflecta o realitate, este ori naiv ori idealist. Este clar pentru oricine ca asaceva nu exista, eventual mici bisericuțe, ceea ce la urma urmei este destul de logic: nu poti aduna la un loc foarte multi oameni care au conceptii si idei total diferite Problema rămâne insă lipsa dialogului între aceste bisericuțe, sau între persoanele din bisericuțe diferite. Nici nu e de mirare, din moment ce unele sunt extensia unor găÂşti de cartier, obiÂşnuite cu rezolvarea diferendelor pe cale pugilistică Âşi impunerea punctelor de vedere proprii fără prea multe întrebări Amatorii de teorii ale conspirației ar putea spune că cineva aplică cu succes dictonul latin "divide et impera", adică cineva ar avea un interes să ne vadă dezbinați pentru că dacă am fi uniți am fi prea puternici ÂŞi la urma urmei de ce să nu fim uniți, de ce să nu fim puternici? Am putea fi, dar în lipsa dialogului real suntem doar câteva haite de lupi flămânzi Âşi speriați de ce ar putea să ne facă celelalte haite... Din pacate, e ca-n reclama aia... N-ai cu cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Da Da Mesaje, vorbe, discutii Daca la mesaje si vorbe ne mai pricepem cat de cat, la discutii stim una si buna: cine nu e de acord cu noi este impotriva noastra Asa se intampla aproape de fiecare dată Notiunea de dialog este complet straina majoritatii forumistilor, nu numai aradeni Iti dai cu parerea si te trezesti cu epitete de care s-ar ruÂşina până Âşi birjarii secolului XIX (adica nouăÂşpe, pentru cei slabi la mate) Oricum, spre consolarea mea am observat că Âşi prin alte zone ale țării se poartă non-dialogul. Consolare, dar nu liniÂşte Pentru că non-dialogul duce la violență, prima dată verbală Âşi foarte rapid la agresiune fizică. Cine mai crede că noțiunea de "comunitate a motociclistilor" mai reflecta o realitate, este ori naiv ori idealist. Este clar pentru oricine ca asaceva nu exista, eventual mici bisericuțe, ceea ce la urma urmei este destul de logic: nu poti aduna la un loc foarte multi oameni care au conceptii si idei total diferite Problema rămâne insă lipsa dialogului între aceste bisericuțe, sau între persoanele din bisericuțe diferite. Nici nu e de mirare, din moment ce unele sunt extensia unor găÂşti de cartier, obiÂşnuite cu rezolvarea diferendelor pe cale pugilistică Âşi impunerea punctelor de vedere proprii fără prea multe întrebări Amatorii de teorii ale conspirației ar putea spune că cineva aplică cu succes dictonul latin "divide et impera", adică cineva ar avea un interes să ne vadă dezbinați pentru că dacă am fi uniți am fi prea puternici ÂŞi la urma urmei de ce să nu fim uniți, de ce să nu fim puternici? Am putea fi, dar în lipsa dialogului real suntem doar câteva haite de lupi flămânzi Âşi speriați de ce ar putea să ne facă celelalte haite... ceva adevar graiesti..DAAAAAAAAAAR... cand cineva vorbeste ABERATII si PROSTIIIII cat casa de mari..... atunci la ce te poti astepta... ??? deci tre sa ai grija si ce vorbesti.pt ca este un loc public in care iti expui parerea..daca se vorbeste prostiii si tampenii nu te astepta la batai pe umar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate