Korben Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) ceva adevar graiesti..DAAAAAAAAAAR... cand cineva vorbeste ABERATII si PROSTIIIII cat casa de mari..... atunci la ce te poti astepta... ??? deci tre sa ai grija si ce vorbesti.pt ca este un loc public in care iti expui parerea..daca se vorbeste prostiii si tampenii nu te astepta la batai pe umar.... În aceeasi măsură în care unii au nevoie de un erou pentru a se simți în siguranță, alții vânează victime în speranța că prin anihilarea acestora vor deveni ei înÂşiÂşi eroi Ceea ce desigur nu se va întâmpla niciodată Devii erou învingând ceva sau pe cineva mult mai puternic decât tine, nu ucigând o furnică Respectul îl obții prin ceea ce eÂşti, nu prin ceea ce ai, pentru că e posibil ca ceea ce ai azi mâine să fie praf Âşi pulbere Dacă cineva face afirmații eronate pe forum se poate reveni la ideea mea inițială, adică dialogul Mesaje, vorbe, discuții... Pentru cei care încă nu au observat, suntem în secolul XXI, într-o țară cu tradiții Âşi aspirații europene Sau nu? Editat Octombrie 15, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Dacă cineva face afirmații eronate pe forum se poate reveni la ideea mea inițială, adică dialogulMesaje, vorbe, discuții... Pentru cei care încă nu au observat, suntem în secolul XXI, într-o țară cu tradiții Âşi aspirații europene Sau nu? uneori din pacate nu mai e loc de Discutii .... insa asta depinde de cat de mari sunt prostiile si aberatiile care se spun aici pe forum. la unele chiar nu mai e loc de discutii..sunt prea mari gafele...si uneori chiar si cu o doza mare mare de rautate... dar de cele mai multe ori se intampla treaba cu bagatu in seama cand nu e cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Foarte Adevarat domnule, dar te miri de ce nu mai exista dialog? pt ca traim in Era lui GPS, BLUETOOTH si google. unde ca sa aflii o informatie nu vorbesti cu cineva sau faci o conversatie care sa fie totusi de natura sociala, ci faci un search pe google, ceea ce duce la o chestie anti`sociala. noi nu mai comunicam live... pt ca le avem pe toate: celulare, mess, mail, forum etc etc. si in spatele unui firewall sau monitor is super erou si ma pot lua de oricine ca conceptia este :"n`are ce sa`mi faca "... din pacate asta ii secolu` secolu tehnologiei, unde...un om este relativ inutil pt informatii cand il ai pe google Aviz carcotasilor: nu ma intereseaza ce greseli de ortografie sau ce cuvinte gresite ati gasit! daca aveti ceva nelamurit, dati un pm sau intrebati si va lamuresc ce am vrut sa zic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 uneori din pacate nu mai e loc de Discutii .... insa asta depinde de cat de mari sunt prostiile si aberatiile care se spun aici pe forum. la unele chiar nu mai e loc de discutii..sunt prea mari gafele...si uneori chiar si cu o doza mare mare de rautate... dar de cele mai multe ori se intampla treaba cu bagatu in seama cand nu e cazul Mai frate va plictisiti? n-aveti de gand sa mai terminati odata? ce dracu, eu credeam ca asta e un forum cu si pentru motociclisti. Gata frate, destuuuuuuuuuul, cine a gresit si-a cerut scuze, cat o sa mai continuati cu chestia asta? Ba chiar si o chestie placuta, daca se insista prea mult devine plictisitoare. Hai sa mai vorbim si despre motoare ca am deraiat-o destul. Si asa tre sa inghitim destule rahaturi in fiecare zi, macar aici sa creem o atmosfera cat mai placuta daca suntem intradevar pasionati de MOTO. Trezitiva ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eto Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 fratilor,ma ajutati cu niste sfaturi cum sa imi pregatesc motorul pt iarna? precizez ca este prima motocicleta si chiar sunt pe langa subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 fratilor,ma ajutati cu niste sfaturi cum sa imi pregatesc motorul pt iarna?precizez ca este prima motocicleta si chiar sunt pe langa subiect gasesti tot ce ai nevoie la acest capitol aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eto Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 gasesti tot ce ai nevoie la acest capitol aici mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 În cel mult o săptămână, camerele de supraveghere de la Bârzava Âşi SăvârÂşin vor fi funcționale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 În cel mult o săptămână, camerele de supraveghere de la Bârzava Âşi SăvârÂşin vor fi funcționale Macar daca i-ar filma si pe spagarii de curcani cu camerele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 fratilor,ma ajutati cu niste sfaturi cum sa imi pregatesc motorul pt iarna? precizez ca este prima motocicleta si chiar sunt pe langa subiect vad ca ai ales hornet! beton alegere, intra pe /index.php?...8&start=200 si o sa afli mai multe detalii despre acest model inclusiv pregatirea pentru iarna! salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eto Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 http://www.trilulilu.ro/Asta_Micka/18ca2fd770435e super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) În cel mult o săptămână, camerele de supraveghere de la Bârzava Âşi SăvârÂşin vor fi funcționale Din acelasi ciclu, am primit acest fisier. Sper sa fie de folos multora: Camere_RADAR_fixe_active.pdf Editat Octombrie 16, 2008 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 7 reguli de stiut cand esti oprit de radar... http://www.click.ro/Utile/7-reguli-de-stiu...-oprit-de-radar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 7 reguli de stiut cand esti oprit de radar... http://www.click.ro/Utile/7-reguli-de-stiu...-oprit-de-radar la ultima intalnire cu politia nu am oprit pur si simplu....dar este bine de stiut chestia aia cu metrologia ..are logica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 În cel mult o săptămână, camerele de supraveghere de la Bârzava Âşi SăvârÂşin vor fi funcționale Care stiti unde-i amplasata camera de la Barzava ??? Aia de la Savarsin o stim cu totii,... pe dreapta in directia de mers catre Deva, chiar inainte de intrarea in benzinaria Rompetrol . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Atentie! Pe strada Unirii s-a modificat sensu se intra dinspre teatru,ai prioritate fata de cei care vin din spatele teatrului spre primarie,dar beliti ochii ca multi nu sant inca obisnuiti cu modificarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Care stiti unde-i amplasata camera de la Barzava ??? Daca e activa camera de la Barzava voi afla cat de curand Sambata si duminica am trecut cum am avut eu chef pe acolo Respectiv nu am avut chef sa franez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Daca e activa camera de la Barzava voi afla cat de curandSambata si duminica am trecut cum am avut eu chef pe acolo Respectiv nu am avut chef sa franez camera este de supraveghere a traficului,nicidecum de fotografiere a vitezanilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 camera este de supraveghere a traficului,nicidecum de fotografiere a vitezanilor! ce vrei sa isinuezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ce vrei sa isinuezi? ce ai citit...nimic la adresa ta,spuneam doar ce rol are camera aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Daca e activa camera de la Barzava voi afla cat de curandSambata si duminica am trecut cum am avut eu chef pe acolo Respectiv nu am avut chef sa franez Duminică am fost până la SavîrÂşin. Prin Bîrzava am trecut pîÂş-pîÂş cu 40 Km/h, că nu Âştiam unde-i camera... . DeÂşi am fost foarte atent, atât la dus cât Âşi la întors, nu am observat-o nicăieri... . Editat Octombrie 29, 2008 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Duminică am fost până la SavîrÂşin.Prin Bîrzava am trecut pîÂş-pîÂş cu 40 Km/h, că nu Âştiam unde-i camera... . DeÂşi am fost foarte atent, atât la dus cât Âşi la întors, nu am observat-o nicăieri... . ii bine ascunsa pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Din alte surse se pare ca respectiva camera e posibil sa fie amplasata la Sambateni. De aici se poate lua lista cu radarele fixe din intreaga tara. Editat Octombrie 29, 2008 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Care vrea stickere din astea sa-mi spuna ca sa fac comanda,nu stiu cat v-a fi bucata dar pe acolo la 1-1,5 lei! Editat Octombrie 30, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Care vrea stickere din astea sa-mi spuna ca sa fac comanda,nu stiu cat v-a fi bucata dar pe acolo la 1-1,5 lei! Ce dimensiune are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate