tavy XT Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) http://de-veghe.blogspot.com/ Acesta este un blog in care incepeam o "lupta" impotriva indolentei celor care ofera servicii de orice fel in Romania. Tematica de inceput era legata de doctori si urma partea de Politia Rutiera si camerele lor de filmat si altele de acest gen. Am ramas dezamagit cand am vazut azi la stiri ca dintr-un blog poti fi dat in judecata de cel care se simte cu musca pe caciula si problema este ca tunu poti face nimic legal referitor la acea persoana. Dementiala tara asta si probabil ca nu numai asta, nestiinfd legile altei tari. Asa ca am ramas cu o discutie de unul singur si pe care doresc sa v-o impartasesc si voua...! Editat Februarie 5, 2009 de tavy XT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Care s-o imprastiat aseara cu vitezana prin oras? am auzit de la un prieten ca ceva voinic cu torpila,o accelerat prea tare si o zburat motorul de sub el...nu stie nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Care s-o imprastiat aseara cu vitezana prin oras? am auzit de la un prieten ca ceva voinic cu torpila,o accelerat prea tare si o zburat motorul de sub el...nu stie nimeni nimic? Nu stiu,dar azi pe la vre-o 16 trecea unul cu Suzuki verde cu alb model de prin 95 pe la mine pe strada (Marasesti)ca ziceai ca-i la curasa...sa fi avut vre-o 100,chiar m-am dat jos din conserva si cu plasa de cartofi i-am facut semn sau am vrut sa dau dupa el,dreak mai stie ce am vrut sa fac...dupa vre-o juma de ora iar,tot el mobra la 14000,viteza...plm,ai tampit mai frate?nu i-am vazut numarul,nu-l cunosc,dar i-as da cateva buzdugane in casca aia.Si mai aveti pretentii sa v-a respecte soferii sau sa v-a vada cand veniti.Mama ei de viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 nasol nah...pai daca vor viteza si una alta...au valea muresului,drumul de timisoara,incolo spre Nadlac...is locuri daca tot ii pana acolo...nu prin oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 nasol nah...pai daca vor viteza si una alta...au valea muresului,drumul de timisoara,incolo spre Nadlac...is locuri daca tot ii pana acolo...nu prin oras... Dar cine-i mai vede mah pe ,,zmeii,, astia de carton daca nu sarjeaza prin oras.PLM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 aici ai dreptate...daca nu se dau pe centrul orasului sa ii vada toata lumea,nu are rost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Din alte surse se pare ca respectiva camera e posibil sa fie amplasata la Sambateni. De aici se poate lua lista cu radarele fixe din intreaga tara. Care dintre voi ati dat jos , la vremea rspectiva, fisierul cu radarele ??? Mi-ar pride bine daca l-ar avea cineva... . Acum , link-ul pus de Eugen duce catre alta pagina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 http://www.descopera.ro/stiinta/3856965-tu...aza-ti-creierul moduri ca sa fim mai destepti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) Care dintre voi ati dat jos , la vremea rspectiva, fisierul cu radarele ??? Mi-ar pride bine daca l-ar avea cineva... . Acum , link-ul pus de Eugen duce catre alta pagina. alte informatii Daniel, am mai pus fisierul inca o data aici, se pare ca a picat site-ul de mai sus Editat Februarie 8, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Multumesc mult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...u-motocicleta-/ ce sa mai zici? Editat Februarie 11, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...u-motocicleta-/ ce sa mai zici? Nu trebuia sa se bage daca nu se stie......o fi mers prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...u-motocicleta-/ ce sa mai zici? Poate e prea obisnuit pe pista cu monopost de F1 si a uitat sa se incline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) GrandpaLovestheNewVideoPhone.wmv ............. Editat Februarie 13, 2009 de Dice79 Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 GrandpaLovestheNewVideoPhone.wmv............. cine nu l`ar iubii ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Multumesc mult !!! mai e un radar fix la Simand; a fost saptamana asta un articol in presa locala, legat de nr mare de amenzi date; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Happy Valentine's day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Happy Valentine's day Mai lasa-ne bah cu americanismele astea...Valentine,Hallowen,Mc Donald,Coca -Cola si care naiba mai sant ca le uitai...ce saracia mea,nu mai vad scris niciunde Alimentara,Drogherie...etc,numa americanisme peste tot,globalizarea ne mananca.La naiba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 nu mai vad scris niciunde Alimentara,Drogherie...etc,numa americanisme peste tot,globalizarea ne mananca.La naiba... " Drogherie " iti trebe tie, sa tragi pe nas ? Glumeam , sa te mai inveselesti si tu putin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Un site cu poze interesante ale vechiului Arad... http://www.aradcity.ro/index.php?x=pozevechi_arad1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 super mishto is pozele cu vechiul Arad...tare faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 dap, foarte frumos, ce`a fost odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Mai lasa-ne bah cu americanismele astea...Valentine,Hallowen,Mc Donald,Coca -Cola si care naiba mai sant ca le uitai...ce saracia mea,nu mai vad scris niciunde Alimentara,Drogherie...etc,numa americanisme peste tot,globalizarea ne mananca.La naiba... cam asa e si nu doar atat, in tot se face transformarea asta din pacate, il pui pe unul de varsta mea sa se uite la o mizerie de film cum e batman sau spiderman e incantat ce film super ca doar e pe intelesul oricarui retardat, il pui sa se uita la ceva de al nostru.. Filantropica sau nu neaprat romanesc, de ex Pisica Alba Pisica Neagra de la sarbi e iarasi o capodopera.... dupa 10 minyte de uitat adoarme ca nu apara tipu cu pistolu nici tipa disperata dupa el etc. azi maine ne specializam in strans suruburi si atata stim toata viatza... nu de alta dar... it's the american way. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 masiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 cam asa e si nu doar atat, in tot se face transformarea asta din pacate, il pui pe unul de varsta mea sa se uite la o mizerie de film cum e batman sau spiderman e incantat ce film super ca doar e pe intelesul oricarui retardat, il pui sa se uita la ceva de al nostru.. Filantropica sau nu neaprat romanesc, de ex Pisica Alba Pisica Neagra de la sarbi e iarasi o capodopera.... dupa 10 minyte de uitat adoarme ca nu apara tipu cu pistolu nici tipa disperata dupa el etc. azi maine ne specializam in strans suruburi si atata stim toata viatza... nu de alta dar... it's the american way. Daca vrei un film adevarat uitate la 7 oameni de aur ...din pacate nu-l mai am dar vi`l recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate