POPETE Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 ai rezolvat treaba cu Cristi (rookie22) cu adresa de mail? DA am rezolvat .Puteti intra sa cititi reportajul pe varianta electronica a ziarului aici :http://www.adevarul.ro/articole/arad-cristian-dobre-a-strabatut-cinci-tari-pe-o-motocicleta.html sau pentru cei care vor sa il caute mai pe seara pe la 6 sau 7 cam asa este adus ziarul in magazinele mari sau in scarile de bloc .Ziarul este gratuit .Sa intrati pe site la ziar si sa lasari cat mai multe comentarii pt Cristian ....................Daca mai sunt si altii care vor sa se bage ...stiti unde ma gasiti BRAVO CRISTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 DA am rezolvat .Puteti intra sa cititi reportajul pe varianta electronica a ziarului aici :http://www.adevarul.ro/articole/arad-cristian-dobre-a-strabatut-cinci-tari-pe-o-motocicleta.html sau pentru cei care vor sa il caute mai pe seara pe la 6 sau 7 cam asa este adus ziarul in magazinele mari sau in scarile de bloc .Ziarul este gratuit .Sa intrati pe site la ziar si sa lasari cat mai multe comentarii pt Cristian ....................Daca mai sunt si altii care vor sa se bage ...stiti unde ma gasiti BRAVO CRISTI Bravo Cristi! La mai mare! Si nu renunta la pasiunea ta! See u on the road! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 DA am rezolvat .Puteti intra sa cititi reportajul pe varianta electronica a ziarului aici :http://www.adevarul.ro/articole/arad-cristian-dobre-a-strabatut-cinci-tari-pe-o-motocicleta.html sau pentru cei care vor sa il caute mai pe seara pe la 6 sau 7 cam asa este adus ziarul in magazinele mari sau in scarile de bloc .Ziarul este gratuit .Sa intrati pe site la ziar si sa lasari cat mai multe comentarii pt Cristian ....................Daca mai sunt si altii care vor sa se bage ...stiti unde ma gasiti BRAVO CRISTI CRISTI (rookie22) ADEVARUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POPETE Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 DA am rezolvat .Puteti intra sa cititi reportajul pe varianta electronica a ziarului aici :http://www.adevarul.ro/articole/arad-cristian-dobre-a-strabatut-cinci-tari-pe-o-motocicleta.html sau pentru cei care vor sa il caute mai pe seara pe la 6 sau 7 cam asa este adus ziarul in magazinele mari sau in scarile de bloc .Ziarul este gratuit .Sa intrati pe site la ziar si sa lasari cat mai multe comentarii pt Cristian ....................Daca mai sunt si altii care vor sa se bage ...stiti unde ma gasiti BRAVO CRISTI http://www.adevarul.ro/articole/arad-crist...otocicleta.html Bravo Cristi! La mai mare! Si nu renunta la pasiunea ta! See u on the road! BRAVO .Asta e pentru comentariu .Vad k a prins bine reportajul . In viitor sper sa va vad pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Bravo Cristi! La mai mare! Si nu renunta la pasiunea ta! See u on the road! Danke, cu siguranta ca nu, nu am cum, o data ce iti intra in sange.....kiar trebuie sa ne vedem sa dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eto Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 am nevoie de cineva sa-mi sudeze un radiator de hornet.ma puteti indruma unde sa ma duc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 am nevoie de cineva sa-mi sudeze un radiator de hornet.ma puteti indruma unde sa ma duc? ... cum intri in Arad dinspre Vinga , la primu semafor faci stanga spre Zadareni si pe partea stanga este un tip care se ocupa numai cu radiatoare . Nu stiu la ce nr. este dar are firma pe casa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) Cum comentati stirea asta,de necrezut asa ceva!? http://www.libertatea.ro/stire/arestati-la...43733.html#form Editat Iunie 13, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Cum comentati stirea asta,de necrezut asa ceva!? E cea mai mare tampenie auzita anul asta Sa ai obligatiuni de 134 mliarde dolari si sa circuli cu trenul Ori stirea e falsa, ori obligatiunile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 low profile... ...fools... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 si pe pista Vik Power a fost distractie si competitie sambata, va invit sa bagati un ochi http://www.alfaamore.ro/alfa-romeo/asociat...009/?nggpage=11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Va saluta fratele rolland de la Espania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Va saluta fratele rolland de la Espania Ai plecat in ,,concediu" mai? De aia tot faci reclama la ,,en el celular",adica esti in celular? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 si pe pista Vik Power a fost distractie si competitie sambata, va invit sa bagati un ochihttp://www.alfaamore.ro/alfa-romeo/asociat...009/?nggpage=11 faine fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 nu fac reclama, si nu's in concediu. Muncesc ca robu sub umbrela. "prietenii stiu de ce" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 nu fac reclama, si nu's in concediu. Muncesc ca robu sub umbrela. "prietenii stiu de ce" da ce faci roziii? ...ai griji de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) da ce faci roziii? ...ai griji de tine Cred ca vinde 'ghetanta,daca lucra sub umbrele...spor la treaba! baga ceva poze din Espania,sa vedem cum arata spaniolele... Editat Iunie 16, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Ma, ce s-a intamplat cu topicul destinat evenimentului enduro de la expo de sambata trecuta ? Sunt eu orb sau nu mai e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Ma, ce s-a intamplat cu topicul destinat evenimentului enduro de la expo de sambata trecuta ? Sunt eu orb sau nu mai e ? Hmm , ca bine zici !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Ma, ce s-a intamplat cu topicul destinat evenimentului enduro de la expo de sambata trecuta ? Sunt eu orb sau nu mai e ? Pai s-a terminat concursu,gata,s-a inchis si topicu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Pai s-a terminat concursu,gata,s-a inchis si topicu... ce oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Cred ca vinde 'ghetanta,daca lucra sub umbrele...spor la treaba! baga ceva poze din Espania,sa vedem cum arata spaniolele... cateva poze de la "birou" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 cateva poze de la "birou" unde-s pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 unde-s pozele? La birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) Ma, ce s-a intamplat cu topicul destinat evenimentului enduro de la expo de sambata trecuta ? Sunt eu orb sau nu mai e ? Pai s-a terminat concursu,gata,s-a inchis si topicu... Nu s-a inchis, ci a fost mutat aici: /index.php?...p;#entry1940670 Editat Iunie 17, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate