danutt Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 am si eu o intrebare voi cum va intretineti echipamentul ? Eu , am un raspuns ... orice ati face , nu va duceti echipamentul de piele la curatatoria chimica de la gara !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) am si eu o intrebare voi cum va intretineti echipamentul ? pai, eu mi l-am spalat involuntar acum 2 saptamani cand m-a prins furtuna, sapun am uitat sa iau cu mine, curge apa din echipament cand i-l dai jos de e cu 5 kile mai usor Editat Septembrie 10, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 am si eu o intrebare voi cum va intretineti echipamentul ? Pt echipament de piele am cv crema.. de la Louis daca vrei sa-l incerci,.. e bun... daca ai de textil nu ma bag ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Ptr piele laptele de cuc e excelent.Mentine elasticitatea si prelungeste viata materialului Mesaj completat Pt echipament de piele am cv crema.. de la Louis daca vrei sa-l incerci,.. e bun... daca ai de textil nu ma bag ... Vrem sa te vedem imbracata in costumul de piele.Cel mai bun moment atunci e ca sa-ti intretii materialul.Cu geaca si pantalonii pe tine rogi pe vre-o unul din noi sa ti-l frece imbibat in produsul ala minune de la Louis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Vrem sa te vedem imbracata in costumul de piele.Cel mai bun moment atunci e ca sa-ti intretii materialul.Cu geaca si pantalonii pe tine rogi pe vre-o unul din noi sa ti-l frece imbibat in produsul ala minune de la Louis... eu vreau sa te vad fara costum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 eu vreau sa te vad fara costum mah,vad ca nu pierzi timpul ...nu speria fata,poate ai vrut sa zici fara ghips... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 mah,vad ca nu pierzi timpul ...nu speria fata,poate ai vrut sa zici fara ghips... si fara ghips si fara costum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 si fara ghips si fara costum deci sa intelegem ca vrei sa o vezi in haine normale... blugi.. tricou.. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 deci sa intelegem ca vrei sa o vezi in haine normale... blugi.. tricou.. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Vrem sa te vedem imbracata in costumul de piele.Cel mai bun moment atunci e ca sa-ti intretii materialul.Cu geaca si pantalonii pe tine rogi pe vre-o unul din noi sa ti-l frece imbibat in produsul ala minune de la Louis... Dl Kato... ce idei... dar nu inteleg un lucru, cine "voi" ca tot timpu folosesti modul plural... si in al doilea rand... nu vrei tu prea multe, si cicatricea si imbracata in piele ?? oricum n-as stii pe cine sa rog sa faca asta (uita unde ajunge omu cand vrea sa ajute). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Din ciclul ... discutii baaa denastea faci? te zic la Crina Lasa fata in pace ca tu ai Yamaha, Honda la Honda trage  Dar ce am eu cu Honda ? ... Cu Hondita , am  ce am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 baaa denastea faci? te zic la Crina Lasa fata in pace ca tu ai Yamaha, Honda la Honda trage ce bine ca crina nu are cont pe motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Pt echipament de piele am cv crema.. de la Louis daca vrei sa-l incerci,.. e bun... daca ai de textil nu ma bag ... am de piele ... ce crema ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 eu vreau sa te vad fara costum si eu vreau multe... mah,vad ca nu pierzi timpul ...nu speria fata,poate ai vrut sa zici fara ghips... nu ma sperii... deci sa intelegem ca vrei sa o vezi in haine normale... blugi.. tricou.. etc. mersi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 baaa denastea faci? te zic la Crina Lasa fata in pace ca tu ai Yamaha, Honda la Honda trage ce bine ca crina nu are cont pe motociclism zici tu ceva ... Mesaj completat am de piele ... ce crema ai ? Am auzit ca este bun si uleiul de masline ... sau despre ce vorbiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009   Dar ce am eu cu Honda ? ... Cu Hondita , am  ce am si ce ai? am de piele ... ce crema ai ? http://www.louis.de/_2001da7ba07d3cbc92622...x=0&cmd.y=0 vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Boboru' ze bligdizejde In loc sa trancaniti atata aiurea, mai bine ati pregati motoarele pentru duminica Sau stati acasa, ca de obicei? Hondita500 are motive temeinice, dar ceilalti? Duminica e sarbatoarea vinului la Siria In vino veritas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Boboru' ze bligdizejde In loc sa trancaniti atata aiurea, mai bine ati pregati motoarele pentru duminica Sau stati acasa, ca de obicei? Hondita500 are motive temeinice, dar ceilalti? Duminica e sarbatoarea vinului la Siria In vino veritas se organizeaza vreo iesire?sau ne vedem pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 se organizeaza vreo iesire?sau ne vedem pe acolo? Eu nu organizez nimic, ca inca nu stiu cand merg, am anuntat doar ca ma duc In pricipiu, dupa proverbiala masa de duminica, deci dupa ora 14 Voi scrie pe topicul de iesiri duminicale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) zici tu ceva ...Mesaj completat Am auzit ca este bun si uleiul de masline ... sau despre ce vorbiti ? ingrijire echipament Mesaj completat Mesaj completat Da vreau,cand faci comanda ? Editat Septembrie 12, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 eu nu am spalat geaca de motor de 2 ani acum la sf sezonului cred ca o bag la spalat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Da vreau,cand faci comanda ? Am eu, daca vrei sa-l incerci.. sa vezi cum ii... oricum o cutie ajunge pt ani de zile .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Am eu, daca vrei sa-l incerci.. sa vezi cum ii... oricum o cutie ajunge pt ani de zile .. da dar lui nu ii ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Paul, ti-a spalat si tie ploaia echipamentul pana la urma? Mesaj completat Apropo, unde a disparut dl Kato ca avem o discutie neterminata si oricum mi/e dor de el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Paul, ti-a spalat si tie ploaia echipamentul pana la urma?Mesaj completat Apropo, unde a disparut dl Kato ca avem o discutie neterminata si oricum mi/e dor de el.. la moto veterani o venit duminica da nu o avut timp de forum pt ca traim in romania si asta ne ocupa tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate