rookie22 Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Am plecat toti la un mega-party si tie nu ti-a zis nimeni Si eu ma intrebam asta zilele astea ca e prea liniste, linistea dinaintea furtunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Si eu ma intrebam asta zilele astea ca e prea liniste, linistea dinaintea furtunii pai aici sunt mesaje si discutii iesirile sunt pe topicul asta noi am fost duminica trecuta, voi ce asteptati, sa vina zapada? sau poate Moammer Ghaddafi, ca e la moda Cristi, cred ca explicatia e furtuna din portofele si/sau carduri Se pare ca din criza scapa cine poate, adica aproape nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 pai aici sunt mesaje si discutiiiesirile sunt pe topicul asta noi am fost duminica trecuta, voi ce asteptati, sa vina zapada? sau poate Moammer Ghaddafi, ca e la moda Cristi, cred ca explicatia e furtuna din portofele si/sau carduri Se pare ca din criza scapa cine poate, adica aproape nimeni Nici eu nu am scapat, din pacate, off si vroiam sa ii dau crizei cu tifla in nas, dar se pare ca mi-a dat ea mie, God damn it ! Las ca va plimbati voi si pt astia crizatii ( a se citi cei cu furtuna in portofele ) si postati pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) Am plecat toti la un mega-party si tie nu ti-a zis nimeni Si eu ma intrebam asta zilele astea ca e prea liniste, linistea dinaintea furtunii ce urat din partea voastra Intra la Planuri De Excursii...Iesiri bla,bla,bla...si gasesti pozele la pag.29 Editat Septembrie 24, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Intra la Planuri De Excursii...Iesiri bla,bla,bla...si gasesti pozele la pag.29 Lasa, macar asa iti pui si tu neuronii in miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Astazi, 25 septembrie va avea loc Cupa Aradului a Campionatului National de Raliuri, la ora 17.00 va incepe in fata primariei prima probla, la 18.00 la VIK la proba a doua. Detalii aici : http://autonovo.ro/stiri/sport_auto_un_par...p_2009_609.html Cine vine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Astazi, 25 septembrie va avea loc Cupa Aradului a Campionatului National de Raliuri, la ora 17.00 va incepe in fata primariei prima probla, la 18.00 la VIK la proba a doua. Detalii aici : http://autonovo.ro/stiri/sport_auto_un_par...p_2009_609.html Cine vine ? la ora 18,cand vin de la lucru ma opresc pe la vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 sper sa ajung si eu azi pe la pista, chiar sunt curios ce timpi vor scoate pe pista masinile de raliu, ca eu cu alfa mea mai putin de 48.288 sec nu am reusit daca stiti unde se vor publica pe net rezultatele si in special timpii, va rog sa spuneti si mie mersic, si ne vedem pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Lasa, macar asa iti pui si tu neuronii in miscare hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Astazi, 25 septembrie va avea loc Cupa Aradului a Campionatului National de Raliuri, la ora 17.00 va incepe in fata primariei prima probla, la 18.00 la VIK la proba a doua. Detalii aici : http://autonovo.ro/stiri/sport_auto_un_par...p_2009_609.html Cine vine ? Poate ma duc si no sa fie nimeni dintre voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Poate ma duc si no sa fie nimeni dintre voi.... o sa fie precis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 o sa fie precis mah,sa-mi bag ceva-n toba ta...ca mi-ai dat in spaima azi...frumoasa trecere,dupa KTM pe R1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 NISTE POZE PROASPETE DE LA CALIFICARI...VINERI 25.09.2009 ....CAM PUTINE CA M-AM DUS CA DE OBICEI - - CU BATERIILE DESCARCATE SI AM RENUNTAT LA BLITZ - INCLUSIV SI LA DETALII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 mah,sa-mi bag ceva-n toba ta...ca mi-ai dat in spaima azi...frumoasa trecere,dupa KTM pe R1... trebuia sa te salut cumva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 nu prea o fost asa fain la "raliuri" Mesaj completat mah,sa-mi bag ceva-n toba ta...ca mi-ai dat in spaima azi...frumoasa trecere,dupa KTM pe R1... Fiind vorba de R-uri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) NISTE POZE PROASPETE DE LA CALIFICARI...VINERI 25.09.2009 ....CAM PUTINE CA M-AM DUS CA DE OBICEI - - CU BATERIILE DESCARCATE SI AM RENUNTAT LA BLITZ - INCLUSIV SI LA DETALII Extraordinar de frumos a fost, mi-a placut de spectacolul oferit de Argesanu, Keleti ( care ar trebui sa isi ia motocicleta ca tot pe 2 roti era ) si mai era cineva cu un Evo 6 alb care a facut cel mai frumos derapaj (controlat) . Cred ca am vazut toti ce inseamna EVO Mesaj completat nu prea o fost asa fain la "raliuri" din moment ce nu te atrage asa ceva nu are cum sa nu te plictiseasca Editat Septembrie 25, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Pe el il atrag torpilele pe 2 roti...el nu stie ce ii frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Pe el il atrag torpilele pe 2 roti...el nu stie ce ii frumos...din moment ce nu te atrage asa ceva nu are cum sa nu te plictiseasca biggrin.gif din moment ce traseul ii foarte usor nu ii nimic ce se imi atraga atentia,ma asteptam la o mica rasturnare sau vreun accident dar nu s-a intamplat nimic:scratch: + ca majoritatea masinilor or fost \"Evo-uri\" raliurile nu prea is faine drifturile is faine si oricum nu se pot compara masinile cu motoarele Editat Septembrie 26, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 ma asteptam la o mica rasturnare sau vreun accident dar nu s-a intamplat nimic Pentru asta mergi pe DN7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Pentru asta mergi pe DN7 asta vrea accidente?,vezi stirile protv,nu se poate fara. :lol:eu merg zilnic pe dn 7. Editat Septembrie 26, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 asta vrea accidente?,vezi stirile protv,nu se poate fara. :lol:eu merg zilnic pe dn 7. la tv vad zilnic mai palpitant ii live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Cateva poze si de la mine cu masinile de raliu. Am trecut aseara prin fata pe la primarie si m-am oprit sa fac cateva poze pe " night mode " . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 :D Ia conservele de aici,rapid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 :D Ia conservele de aici,rapid! Dl Kato, nu te enerva, nu e sanatos ca-ti face tensiune mare,,.. lasa oamenii ca mai sunt carora le plac si masinile.. mai ales astea de raliu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 :D Ia conservele de aici,rapid! poate ar trebui sa facem un forum,conserve.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate